24rodopi.com/Общество

Има всякакви инфлуенсъри, тиктокъри. Палячовци на новото време. И те правят смешки. Нахлузват рокли в името на смеха. Други си бутат разни неща в задниците онлайн.

Трети облизват задници и бранят празни чужди палати.

Голям смях.

Технологиите променили човечеството.

Не, нищо подобно.

1 000 000 души да отлетят в космоса за 10 минути, пак ще си е същото.

Хората не се променят. Същите чувства ги владеят.

Те са алчни, блюдолизци, егоцентрични, себелюбиви маймуни. Технологиите оставят човечеството на същите низини, но просто повдигат изкуствено самочувствието. Човек винаги ще е готов да яде дори плът, за да постигне собствената си утопия.

Жаждата за власт, пари, секс е същата както отпреди 10 000 години, така и сега. Независимо откъде гледаш земята-от космоса или от висотата на наклонената в ноктите на краката глава.

Технологиите се променят, щенията не. Човекът си е човек. Себичен и арогантен към всичко. Чувства се господар, а е просто една елементарна частица от…

С палат или в колиба. С пасмина защитници или съвсем сам. Няма значение.

Пирът на червеите предстои.

Всеки сам да се замисли. Гол идваш и гол си отиваш. Независимо от перата в задника. От технологиите, от властта, от парите.

Даже ТикТок не може да ти помогне…

Целия текст четете в петъчното издание на „Родопи voice“!

И още от темите в новия брой на вестник №1 в региона:

-Технологии, власт, пари, че даже и ТикТок:

Живот в палат или в колиба – едни и същи червеи чакат…

-Най-бедни, най-зависими или…

Новата „Желязна завеса“ за… смазаните!

-Преди първия звънец: Търсят се… десетки учители в Родопите!

-„Играя на борсата, имаш акции за 220 бона в „зелено“, дай 10%!“

-Интернет „пирамиди и фараони“:

-Родопчанки правят по 5 бона евро за уикенд като компаньонки

-Дюнери, пици и в Топ 10 по тлъстини

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/9/24 23:09

    Ferdi sıvetnika tik tok abe paluaco duva et sen rasim musa soktu seni dps ye bi bok deyilsin yoksa palyaco git koyun gut kayabasinda dogan abinde gitti sini erol seni sikmezmi dps kalmak isteyince

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/9/24 23:46

      ANKARA MNOGO DALGO MAL4I PO TEMATA... MAY ISKA NOVO NA4ALO S NOVA PARTIYA... na 28 mi mnogo umnitsi da ne ostanat iznenadani I saw prast v us tata... yoksa Cem Yalmaxa gerek yok burda tiyatro eylenceli

      Изтриване
  2. Анонимен13/9/24 00:14

    Не ни чакат червеи, а великият съд с най-справедливия СЪДИЯ. Там ще се дава сметка за всичко - от до! Няма нищо, за което не се дава сметка. И за всяка секунда живот ще даваме сметка. Така че пазете се от всякакви грехове.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/9/24 06:26

    Ферди Шамара му викат
    Централен Избирателен шамар яде

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/9/24 09:01

    Много простотия на едно място. Накрая ще излезе, че едни хора са прости, бедни, лакоми и развратни. Това стана като сценарий за лош филм.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.