24rodopi.com/Общество

„Община Кърджали не прави разлика между нито едно юридическо лице в страната. Напълно нормално е служители да напускат и да се назначават. Никога не е имало натиск над служители“, обяви кметът на Кърджали Ерол Мюмюн по повод твърдения в социалните мрежи именно за подобни действия.

„Някои хора припознават себе си и действията си, говорейки за мен. Явно по тяхно време именно така се е процедирало. Техният модел остана в миналото. Отворихме нова страница в управлението, в отношението към хората“, посочи Ерол Мюмюн.

Той даде и интересни примери за хора, с които „плуват в различни кораби“, но които са част от екипа.

„Главният специалист в кметството в село Мост е тъща на Ахмед Моллахасан. Младши експерт в социалните дейности е дъщеря на кмета на Кирково, снахата на Бирол Кьосеюмер също работи в администрацията“, посочи Ерол Мюмюн.

Оказва се обаче, че най-много роднини на работа има Кадир Мустафов.

След като изброи роднините му в администрацията на различни нива, на журналистически въпрос Ерол Мюмюн отговори шеговито-„малко повече от цялата рода“.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

22 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/9/24 17:34

    Все на държавна хранилка н въртящ пост с много кражба шуробаджанащина

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/9/24 17:55

    Yırt onları Yırt Erol başkan

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/9/24 18:11

    Vay kırtıl vay Dps a sizi gidi hazırcılar marş Televizor tamirine.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/9/24 19:00

    Ха...ха Кадир голиама рода има

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/9/24 19:06

    Анархия

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/9/24 19:41

    Поздравления за Ерол Мюмюн! А мастанлийските фанатици като Кьосеюмер и държанката на почетния да не се оплакват от натиск и заплаха на етническия мир (независимо дали се казваш Иван или Хасан, тези злоупотреби и абсурдни назначения са недопустими!). А Кадир Мустафов да се връща в първи клас, че дори и един текст от телефона си не може да прочете!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/9/24 20:58

    А този безработен човечец, Бирол Кйосеюмер който Хакиф Хакиф го направи кмет за рекордно кранък мандат, от месец и нещо и като севидя че не става за никакъв дудук, и после го уреди на заплата, подчертавам го уреди на заплата, в щаба на партията. А истината е че от него няма никаква файда нито за хората, нито за дпс. Такива като него само харчат нашите пари, и си мислят че са нещо важно. Човека няма никакво лично мнение за политиката на дпс, а само копира и пейства, даже и колегите му говорят за него, копи пейс Бирол.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/9/24 21:56

    Този Кьосеюмер от Момчилград цял живот се разкарва добре че дпс го има иначе гладен ще остане.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен21/9/24 11:11

      Телевизори правеше едно време-В.Търново и д-р.Сега проблем ,от плазми не разбира

      Изтриване
  9. Анонимен20/9/24 22:09

    да се проверят и НОИ НАП пълно е с роднини на разни кметчета, които 2 думи не могат да кажат на български!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен20/9/24 23:59

    През 2006 г. ,когато се пенсионирах си запазих телефонният указател на Общината. От огняра до кмета по списък 250 души. Интересно сега с колко е нараснал съставът на нищо не работещите в Кораба?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен21/9/24 04:15

    Относно изявлението за рода на Кадир Мустафов:
    Аз съм на 68 години и родом от Байкал и живея в Възрожденци и ми е добре познато този род но моля ви се НЕ СЪС НЕГАТИВИ към него а напротив този род винаги от преди Хасан Азис и комунизма винаги са били обучени и с високо образовани и от двете страни на рода му между самите турци. Родът на Кадирчо младши е работлив и упорит и дори през комунизма са работили навсякъде по институциите и на държавна работа дето се казва без да делят работно място дали чиновник или нормален пазач .Кадирчо е съветник днес но въпреки тези постижения младежа работи ден и вечер, събота и неделя като ресторантьор самия той.Недейте да го бъркате с дерибеите или далавераджиите или с тези които не си дигат гащите за назначенията на своите роднини и са любовници едновременно на няколко вървелки... Ако има някой който в Хасан Азисово време си уредил рода и близките си е домакина Дурмуш Дурмуша известен с многото далавери и с присвоени на евтино общински жилища който го познавам добре от тогава когато баща му беше жив..Кадир Мустафов и ние го следим както другите и мога да кажа че младежа е на правилен път и има с какво да допринесе на града ни затова му дайте шанс а не гледайте да го елиминиране поради многото неможешти дерибеи и далавераджии с които Кадир младши не се съюзява и се е съсредочил да допринесе на градът ни с полезни неща...Успех на всички честни младежи от мен, които са бъдещето ни в този град..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен21/9/24 10:28

      Кадир, стига си си правил реклама, цял град ти се смее! Такива хора като тебе са готови на всичко за позиции!

      Изтриване
  12. Анонимен21/9/24 07:16

    Пълно е с простовати хора в общинската администрация!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен21/9/24 09:49

    Това е проблема ,хората ,които работиха в комунистическо време в държавни институции почти всички бяха доносници,и още от тогава са свикнали да командват ,затова трябва да ги изкореним ,лично не познавам Кадирчо но младеж образован трябва да има български реч,все пак е израснал в града

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен21/9/24 09:56

    Главния специалист от с. Мост да напуска доброволно!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен21/9/24 12:31

    Ширин Сюлейман защо я забравяте, мъжа, сина, дъщерята и т.н.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен21/9/24 13:32

    Бирол на ясла в ДПС , жената общ.съветник ДПС ,снахата в община кж , сина в читалище Момчилград , брат му подръжка в техникума охбе така и аз искам , келепирджията му с келепирджия, цялата фамилия безсрамници само вие ще ядете.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен21/9/24 14:01

      Тяхната рода не бяха ли ДОСТАДЖИИ.

      Изтриване
  17. Анонимен21/9/24 13:36

    Ааа така да не забравяме и домакина

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен21/9/24 14:05

    В Хасановото време Ширин Сюлейман често кабинета беше заключена през работно време.Отваряше когато си поиска.Славни. времена.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен21/9/24 15:41

    Абе то само домакина да беше ,той с минимална заплата палат на село си направи 520000 лв бюджет има заделен за него да финансира кметствата представяте ли си?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.