24rodopi.com/Общество

Пътен инцидент стана малко преди 17 часа днес на централния булевард „Христо Ботев“ във „Възрожденци“. Два леки автомобила се удариха на кръстовището до първите блокове, предаде репортер на 24rodopi.com.

Няма пострадали, нанесени са материални щети.


Ударът в една от колите, с чужда регистрация, е страничен, в задната врата.

Мястото на инцидента е в графата „С висока концентрация на ПТП“. Десетки са катастрофите на това кръстовище през годините, блъскани са били и хора на пешеходната пътека.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/9/24 17:33

    Страшно е когато някой не спазва правилата за движение....или не ги знае.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/9/24 17:45

    Кърджалийска работа!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/9/24 18:27

    Това не са " леки " автомобили ! Това са " тежки " мерцедеси !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/9/24 19:11

    Село Кърджали е пълно с каруцари нормално е

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/9/24 22:17

    Еми този гражданин с тази измислена кола отне му предимството и удари аудито сега вие звиждащите граждани ще кажете селянина е виновен с аудито казвам селянин защото големите граждани не карат ауди бмв или мерцедес

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/9/24 22:35

    Една кола за да се завърти по този начин, трябва да се е движела с бая висока скорост!Отделно е проблем, че по главни булеварди няма камери!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/9/24 08:47

      prav si no ima otneto predimstvo a ot dr strana previshena skorost a tolerantnost nikakva no telerantnost ne e TOVA KUM VSICHKI SELIANI az da chakam na svetofar i put s predimstvo a vie ot stranichnite presechki da gi puskate bez da sa izchakali edin avtomobil

      Изтриване
  7. Анонимен4/9/24 08:45

    kudeto ima zamesen gasarbaiter e batak

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/9/24 09:41

    За такива ненормалници всички пътища са страшни.Такива шофьорски курсове и купени книжки,такива резултати.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/9/24 16:43

      тук е виновен шофьора с индийския автомобил и с 50 да се движш пак ще се завърти колата и то е ударил точно отзад до задната гума

      Изтриване
  9. Анонимен7/9/24 08:20

    Naskoro byah viv Egiped nay vece iskam da kaja kakvo vidyah viv Kayro, stotisi koli peshehotsi motori na kristovishte bez rabotesht svetofar bez reguliroftcik I seki si preminava bez nikakvi problemi bez udari ili neshto podobno ama horata sa vnimatelni seki birza za nyakidesi dasi vadi hlaba a ne kato nashte selanduri deto roditeloteim sa robi viv evropa a te go davat shumaheri po gradovete .!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.