24rodopi.com/Коментари/Политика

Ахмед Доган не умее да се отблагодарява, защото не е типичен представител на етноса. Каръшък нещата вършат понякога чудеса. Дори се раждат обаятелни деца, подир които всички цъкат „Пу, пу, машаллах!“ и им вещаят бляскава кариера на модели, актьори, манекени.

В политиката каръшък нещата правят само буламач.

Колко много хора са вършели работа на Доган, а той не само, че не признателен, но и ръка на душмани и интриганти поема. Сякаш наказва този, който е направил непоискано добро.

Да оставим „черния списък“ на Турция и времето на ДОСТ, когато Доган трепереше в „сарая“, а голямата част от настоящата му свита се беше скрила в дупки, а някои дори насъскваха околните „Сега ще види Доган какво ще му направи Турция!“. Злорадстващите после станаха първи по навеждане пред Доган, достойните се оттеглиха с чест.

*

Нейсе, истинската тема днес е актуалната подигравка на Ахмед Доган.

Знаете ли кой уши байряка на групата, която брани почетния председател на ДПС в последните месеци? Разбира се, че Елван Атилла. Тя беше първа, разбираема, отваряща очите на другите, будеща маса хора. Тя поемаше ударите на душманите доганови. Крехка, но смела. Понякога грешеше, но каузата позволява и това.

Нея обиждаха, защото нейният труд даваше плодове. Никой не забелязваше, примерно, бившия инструктор от Чернооченско Ремзи Осман, който по логиката "Магаре да е, ама от ДПС", бая депутатски мандати направи. Който знае приказката за орача и мишката, ще разбере защо.

**

Всички казваха и приемаха като благодарствено логично, че тя ще бъде втора в кандидатската листа на догановата коалиция „Алианс за права и свободи“. Първи – Доган, втора – момчилградчанката Елван и т. н.

Доган я постави на неизбираемото пето място. Прати я в групата на „пълнежа“.

Що за недалновидност? Да подариш мандат на Ремзи Осман, който е спрял развитието си в далечните 1990-1994 г., прецаквайки Елван Атилла от 2024-та!?

И на всичкото отгоре, този с оскъдното говорене, ограничено в заплахите „ще ви сменят имената“, „ще ви режат шалварите“, „ще забранят турския“, дал и рецепта да бъде укротена Елван – „Залъгвайте я, че я готвите за следващ кмет на Момчилград!“.

Жената, която уши байряка, не заслужава това!

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

21 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/9/24 09:14

    Да,но в очите на Доган Елван е прислужница,а не политически партньор.Тя винаги се е съгласявала с Доган безпрекословно.А това за Доган е признак за липса на характер.Доган направи достатъчно за нея:Хотел,пазар,даже уреди и децата и.Твърде много за посредствен интелект

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/9/24 10:48

      НА КАКАТА И Е НАРИСУВАНО НА ЛИЦЕТО ЧЕ Е МАМАН.

      Изтриване
    2. Анонимен25/9/24 12:23

      Има една приказка…
      Не е прилично да се казва чистачка, а хигиенистка! Добре, дясната хигиенистка на колата ти не работи!
      Хахахаа-дясната партньорка

      Изтриване
    3. Анонимен26/9/24 00:16

      Аблата Фатме беше директор в училище Петър Берон. Беше първа комунистка! Това е умението да се тикаш винаги отпред.

      Изтриване
  2. Анонимен25/9/24 09:33

    Аз уших байрака, аз турих знака...
    Ремзи ага ..трака трака трака...късно е за влака...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/9/24 09:36

    Ало кво стана с коментара!!?

    ОтговорИзтриване
  4. Заслужава си го тая Маман, която е била любовница на агент Сава и му е водела жени на депутати и кметове, да я наритат така.Впрочем и да беше втора, пак нямаше да влезе, защото повече от един мандат тук мутрите на агент Сава няма да имат.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/9/24 11:04

    a maja mu milioner ot 30 godini nali

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/9/24 11:37

    Не ми пука ,че Жрицата е прецакана,защото колелото на историята се върти.Навремето помним как парадираше с близостта си до Местан.Снимки от сватба,фалшива показност пред електората ,фукане на ента степени т.н.След като Местан бе низвергнат ,тя първа като Юда се отрече от него.Не е единствената изпързаляна на тези избори.Какво да кажат санчопапчовците като Тумор Халилов и Куртизанката Тончев тях никъде ги няма.Няма и да ги има защото за тях агата не го е еня.За сметка на тях ,тя и семейството и станаха собственици на хотел ,където между впрочем последните двама със стаж на мъжка п.оститутка могат да се уредят на работа ,дъщерите и са на високозаплатени позиции в Булгаргаз винаги са яли от каймака за сметка на обедняващият се от ден на ден електорат.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/9/24 11:43

    Преференциално гласуване и това е, тогава всичко ще си дойде на мястото, Елван! Геят от Ардино да се маха от листата, гьотверен...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/9/24 13:27

    НЕ ЗАМ ЗА ЕЛВАН НО АКО БЕШЕ ФАТМА АБЛАТА ЩЕШЕ ДА ИЗМЕСТИ ВСИЧКИ ПО ПРЕФЕРЕНЦИИ ДАЖЕ И
    ДОГАНЯ

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/9/24 13:48

    За този прост и стар инструктор кой ще гласува?Той вече пенсионер и не може да говори български

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен25/9/24 15:21

    Маман остаря и господаря я прати в девета глуха. От нея ни жена, ни мъж може да става вече, политик пък хич не може.
    Елван Юдата 😄😄😄

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/9/24 16:37

      Все пак е наясно, че няма интелект за политик. За прочувствено крякане, врякане и клюкане, гарнирани с обилни епитети и прости, но трагикомични сравнения, някак си по женски елементарни си става.

      Изтриване
  11. Анонимен25/9/24 17:15

    Admina mert nee li i toi v listata-xa-xa

    ОтговорИзтриване
  12. Салимехмед25/9/24 18:23

    НАМУСУЗЛАР !

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен25/9/24 18:50

    Къде е коментара за дръжката на байряка.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен25/9/24 22:47

    Крадци!!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен26/9/24 11:34

    spionski fake news.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен29/9/24 23:40

    Алоооо аз съм работила 6 г.за тези уникални хора които дори се интересуваха дори и за личния живот и ни подкрепяха всякак.Не искам да чувам нищо негативно.Това за мойте 50 г. Бяха най уникалните шефове те ми бяха като майка баща.Обичам ви много Норчето

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.