24rodopi.com/Политика

Фракцията "Чакъров-Аталай" в ДПС в Централната избирателна комисия.

Джевдет Чакъров се пробва да регистрира ДПС с лидер Ахмед Доган за предстоящите избори.

Както 24rodopi.com вече писа, по-рано днес в съобщение, разпространено от пресцентъра на ДПС, Делян Пеевски обяви, че ДПС–Ново начало вече е факт. В 00:05 часа на 2 септември подадохме електронно подписано заявление за регистрация за предстоящите избори за 51-во Народно събрание, посочва той.

От три дни представители на двете фракции се мъчат да се „изпреварят“ за регистрацията.

Както вече писахме, в неделния ден имаше и скандал, след като членът на ЦОБ на ДПС и секретар на ЦИК Севинч Солакова пусна депутати от фракцията „Аталай-Чакъров“ през задния вход вътре в ЦИК, за да изпреварят на сутринта чакащите отвън.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/9/24 09:32

    Много жалко,как си играят с нашата турска етност.Подобно е било във Възродителния процес с партиите на Касим Дал,Местан и сега

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/9/24 09:33

    Ще се види кой е по тежкар Пеевски или Чакъров

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/9/24 09:41

    Раята да чака на студа цяла вечер, а султанът кой знае къде си спи на топличко. Прост е нашият народ, прост.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/9/24 09:46

    Къде е Доган, да дойде той да регистрира партията, кой знае къде спи на топличко, язък за обикновения народ.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/9/24 09:56

    И какво правят там кметове и зам.кметове в работен ден. Това ще са най скъпите избори в историята на ДПС . Но групата на Ахмед Доган не обича да дава пари а само празни обещания и да е всичко за тях . Алчността ги погуби тези хора и като човеци . Сега почва сценария от 35г. малко асфалт по населените места ,обиколката на членовете из селата като кметове на общини . Само тези хора ги виждаме преди избори. На седмица по 3 пъти чистене кошовете за смет. И последната седмица събрание на членовете на дпс за обещания какво ще направят. На това вече се нагледахме

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/9/24 10:00

    Тази за нарушение на законите трябва да бъде отстранена и предадена на прокуратурата.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/9/24 10:05

    HAYDE SEGA POKAJETE KOYI SA NAGLITE HORATA DA VIDYAT I BEKIM POMOGNETE NA HORATA DA OSMISLYAT

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/9/24 12:17

    Има изход - мазни борби пред ЦИК. Членовете на ЦИК сядат и гледат, както и народът, кой -кого. Борба, в чистия й вид. Друг изход няма. Панаирът, който се разиграва, предполага и това - мазните борби. Който там бие, е безапелационният победител и ЦИК го регистрира него.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен2/9/24 13:11

    Тъпчат се като овце на кърмило.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен2/9/24 19:30

    Който изпревари, той ще натовари. Те са добре приятели на нас ни е е.ана г.за.Сиктирдосайте всичките ха наздраве.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.