24rodopi.com/Кърджали

Ден преди голямото чистене бе Ден за голямото плащане. Катунът е на линия, установен като на бивак пред банков клон в Кърджали. След като социалките са взети, остава мизерията по тротоара, нищо че точно там има кошче са отпадъци.

„Нали утре глупавите българи и турци ще чистят, на тях какво им дреме“, коментира служителка в търговски обект наблизо.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/9/24 18:30

    Abeeeee...eiii

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/9/24 19:34

    Общината да започне да глобява!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/9/24 20:07

    Ми като не могат да влезнат в банковия клон, защото е миниатюрен и няма място за чакащи, и собственикът така и така получава държавна помощ с преводите на социалките в неговата банка, няма интерес да привлича клиенти, защото са му осигурени, ромските братя ще има да цапат и мацат общественото пространство пред банката и общината да им чисти.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен14/9/24 21:36

      Така ли бе, философ, а контейнерът на две крачки какво дири там, и той ли чака социалните помощи?! Аман от паразити като тия примати

      Изтриване
  4. Анонимен14/9/24 20:59

    DA IM SE SPRAT VSQKAKVI POMO6TI IMA RABOTA NA VSQKIDE MIRZI IM DA RABOTQT KATO IMA KOI DA GI HRANI PO 10 RABOTNI DNI POVINOST NA VSI4KI KOITO SA NA POMO6TI DA 4ISTQT DA KOPAQT PRED BLOKOVETE.....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.