24rodopi.com/Коментари

„Вчера имаше изпускане на парата и предизборно дефилиране. Протестът в подстъпите към „Боянския сарай“ беше най-милионерският в историята на България. Там бяха хора, чиито фамилии и свързани кръгове владеят активи и имоти за 2,5 милиарда“, коментира в „Тази сутрин“ по bTV Илхан Андай 24rodopi.com. Последните събития в ДПС в студиото коментираха журналистите Веселин Стойнев и Илхан Андай.

Изкуственият интелект преброи 220 протестиращи, притиснахме го, и той обобщи, че ако се допусне, че може да има още скрити хора, най-много 250 души са отишли в района на Боянския сарай, разкри Андай.

Според журналиста, единственият полезен ход за фракцията „Аталай-Чакъров“ на изборите е Ахмед Доган да излезе на терен. Но пък ще бъде интересно, ако Папазов – новият собственик на базите в Росенец и Бояна, отвори вратите на сараите за етническите турци, за да видят как е живял този човек, който се обяви за по-важен от колективните органи на ДПС, отбеляза Андай.

Много е важно какво ще излезе от трезора, който Доган е ползвал, докато е живял в „Боянския сарай“, подчерта Андай.

Една част от електората на ДПС ще подкрепи листите на Доган, друга част - на Делян Пеевски, но една трета от етническите турци се готови да накажат партията, гласувайки за други формации, отбеляза журналистът и добави, че останалите партии нека се чувстват поканени да работят в депесарските райони.

Цялото интервю - тук

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/9/24 23:55

    Като се появи Доган, какво ще обещае? Ще върне отнетите мечти! Ще накаже дерибеите! А хората като го попитат за царските палати и милионите, какво ще отговори? Ползва ги назаем, просто така! И няма нищо общо с ограбване на държавни средства!? Даже с Хасан Азис няма нищо общо! Той сигурно е мъжка секретарка тип общински кмет!?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/9/24 08:55

      Май това са искали да покажат с тези протести,че Доган няма нищо

      Изтриване
  2. Анонимен2/9/24 08:26

    Това което направиха хората на Доган към хората на Местан в момента го правят хората на Пеевски към хората на Доган колелото се върти

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/9/24 11:25

    И БАХРИТО БЕШЕ ТАМ.ВЕЧЕ ОСЪЗНАЛ СЕ!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/9/24 16:30

    ИЛХАН АНДАЙ Е ПРАВ.И ХАСАН АЗИС БЕШЕ ТАМ.ЦЕЛУВАХА РЪЦЕТЕ НА ВЪЗРАСТНИТЕ ЖЕНИ В КЪРДЖАЛИЙСКО ПРЕЗ 4 ГОДИНИ ЗА ДА НЕ ИЗТЪРВАТ МИЛИОНИТЕ.И СЕГА ЗАЩИТАВАТ СУЛТАНА НА ПЕРСИТЕ.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/9/24 20:37

    Горкичките, дали да не направим дарителска кампания

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/9/24 20:50

    ПОХОДЪТ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА Е ПОХОДЪТ НА МИЛИОНЕРИТЕ В ДПС НА ДОГАН!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.