24rodopi.com/Общество

По пътя за село Македонци. Без думи. Сметища на няколко места.

„Всеки ден се изхвърля по нещо ново. Явно практиката „Плати на каруцаря, за да те избави от боклука“ продължава в града. Вероятно идват и с автомобили, за да се оттърват от непотребното. Видимо от отпадъците, те са


направени след ремонти в жилищата. Квадратният метър в Кърджали върви по 1000 евро вече, парцели в Петлино се предлагат за 100 000 евро за декар, но каквито и да станат цените, хората си остават същите мърлячи“, се посочва в писмо до 24rodopi.com.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/10/24 16:42

    мърляч е общината, защо не сложат големи контейнери на определени места и хората да изхвърлят там, в Холандия всеки може да си поръча безплатно какъвто си иска контейнер за една седмица, носят ти го и го взимат, започнете и ще видите, че хората няма да изхвърлят на поляните

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/10/24 19:39

    по-лесно е да обвиняваме хората, защо не се каже, че в определени дни ще се поставят тези контейнери и всеки каквото има излишно да го изхвърли в контейнера, а тези които правят ремонт да си поръчат за минимална сума голям контейнер, колко струва слагането и вземането му да не е милион, хайде новото начало освен асфалт поставете началото и на нови хубави примери за чиста среда, а очб да влезе с малко багерче в междублоковите пространства за да ги изравни, също идея, да наемат младежи почасово на по-високи ставки за конкретна работа, пораздвижете се де

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/10/24 21:33

    защо очб не си върши работата, защо няма фейсбук страница, графици за седмично чистене, ежедневни снимки какво правят, ще има ли конкурс за директор, работата й е изключително важна за града, искаме отчет за работата й

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.