24rodopi.com/Общество

Новият хит сред абитуриентките е… анално избелване. Това е желанието на ученички, които са готови да дадат по 300 евро за необходимите процедури в клиники за естетична хирургия. Някои дори молят родителите си за финансиране на „белия задник“, разкриват за „Родопи voice“ отлично запознати.

Процедурата е нехирургична, миниинвазивна лазерна терапия, обявена за Златен стандарт при лечението на анална и перинеална свръхпигментация. Аналното избелване с въгледвуокисен лазер е популярен метод за изсветляване на кожата около ануса. В тази област тя е по-тъмна от цвета на кожата по другите части на тялото . Причината за това е натрупване на излишен пигмент в резултат на триене, хормонални промени и други, обясняват специалисти.

С нарастването на потреблението на естетичната хирургия в световен мащаб, както и по нашите ширини, на пазара се предлагат всевъзможни процедури за разкрасяване, кои от кои по-ексцентрични. Всичко това, за да се задоволят нуждите на клиентите, които са се вманиачили толкова по външния си вид, че са готови да дават хиляди само, за да привличат внимание .

Една от най – ексцентричните услуги е избелване на ануса, за която се заговори за пръв път през 2016 година. На такава процедура се бе подложила световноизвестна актриса, участваща във филми за възрастни. За кратко много млади момичета и момчета с хомосексуална ориентация бяха се втурнали да се подложат на тази интервенция.

Тя вече влиза и в… празничния списък с подаръци през декември.

Девойка от региона е изповядала желанието си пред своите родители. Иска да й платят процедурата по избелване в размер на 300 евро. Мотивите: след завършване на училище, смята да работи като еротичен модел и да качва съдържание за възрастни в сайтове и да печели по този начин доходите си. Затова смята да инвестира във външния си вид и печели като еротичен инфлуенсър, научи 24rodopi.com. Получила подкрепа от родителите, при условие – едновременно с това да следва в университет.

В същото време, много дами от региона се хвалят как са се подложили на друга популярна процедура в естетичната хирургия. Става въпрос за стягане на срамните устни, като цените там варират от 1500 до 2000 евро. „Като момиче съм, мъжете не спират да ме гледат, имам чувството, че ме виждат без дрехи“, споделя една от дамите.

Други пък пазаруват силикон втора употреба. Импланти, които са били извадени от гърдите на други ползватели. Слага се нов модел, старият пък се пуска за продажба. „Подлудяване на мъжете и пестене на пари“, е мотивът, а целта – освен привличане на погледи, изкарване на пари чрез… тялото.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/10/24 09:46

    Нормално! Още от малки си дават ду.етата на съученици от по горни класове, за да се изфукат . Сега искат да избелят натритите места ! 2024 ! А какво ли ще искат през 2028 - да си избелят устните.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен20/10/24 19:32

      А ПРОЦЕДУРИ ЗА ПОУМНЯВАНЕ ДАЛИ ИМА?!

      Изтриване
    2. Анонимен21/10/24 12:15

      Знаете ли колко момичета има фъкат се като полудяли с по възрастни. Колко много клипове има само в Кърджали? Чудим се къде са родителите на тези малки момичета?
      Трябва да се стегнат строго от страната на родителите и на полицията. От 22 часа не трябва да има непълнолетни деца на улицата ,дишащи балони, цигари алкохол в чужди коли.
      Иначе новото поколение отива в кофата за боклук!

      Изтриване
    3. Анонимен21/10/24 12:18

      Превърнахме се в еб**** модерния свят. Я искам да се върна в 80-те.

      Изтриване
    4. Анонимен21/10/24 14:19

      Тачно така е !!!

      Изтриване
  2. Анонимен20/10/24 10:29

    Крайна сметка половин град ще види това нещо, нормално е да искат хахаха

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/10/24 10:40

    Наистина, някои жени обичат да си показват на обществени места, половите си органи, като се обличат с плътно прилепнали клинове, или подобни дрехи.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/10/24 12:50

    Натрупайте малко стаж и после на витрините!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/10/24 14:28

    Когато не си стъпил здраво на основите си, а те се изграждат с много труд, започваш да залиташ. Това е състоянието на изпразнени от съдържание госпожи и госпожици, не липсват и господа. Празнота. Показ, фалш и лицемерие. Мнозинство са и ще стават все повече.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/10/24 18:35

    Заради гледане на много порно става това , цял де само с*кс клипове гледат...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/10/24 20:41

    Друго си е да ръгаш шоколадова дупка!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/10/24 09:55

    на утъпкана пътека трева не расте

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/10/24 16:36

    Секса е много важно за мене обичам всички момичета !!!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен21/10/24 16:51

    знаем и за някой учителки които се избелват

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.