24rodopi.com/Криминале

35-годишният джебелчанин Е. С. е предаден на съд за причинена смърт на пътя, научи 24rodopi.com.

Той е обвинен в това, че при управление на лек автомобил нарушил правилата за движение - чл.21, ал.1 от ЗДвП, забраняващ на водачите на пътни превозни средства от категория „В" при избиране скоростта на движение, да превишават стойността на скоростта от 50 км/ч в населено място и по непредпазливост причинил смъртта на С. Х.

Припомняме, че пътният инцидент стана на изхода на Джебел в началото на годината. 47-годишният С. вървял в края на пътното платно в тъмната част на деня и не бил забелязан от водача.



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/10/24 15:06

    На пътя ли е бил човека или на тротоара?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/10/24 17:31

      човека е бил по средата на пътното платно до осовата линия и мъртво пиян....златното правило във БЪЛГАРИЯ шофьора винаги е виновен

      Изтриване
    2. Анонимен6/10/24 19:48

      Такова просташко шофиране никога не е имало. Мощни автомобили, лоши пътища, прости и нагли шофьори.

      Изтриване
    3. Анонимен7/10/24 08:32

      Той може да е бил до осовата линия мъртво пиян,но ако беше спазен ограничнието от 50 км/ч мисля ,че няма как да не заблежи човек и то не малък и да няма въможност да реагира...точно за това са ограниченията щеше да набие спирачки и да спре,според мен.Не дай Боже на никого такива последствия,лошо е станало и за двамата ....

      Изтриване
  2. Анонимен6/10/24 19:44

    ЕДИН МИГ НЕВНИМАНИЕ ЦЯЛ ЖИВОТ СТРАДАНИЕ.НЕ ТРЯБВА ДА СИ ОТКЛОНЯВАШ ВНИМАНИЕТО ОТ ПЪТЯ НИТО ЗА МИГ ПО ВРЕМЕ НА УПРАВЛЕНИЕ НА ПРЕВОЗНОТО СРЕДСТВО.ТЕЛЕФОНЪТ МОЖЕ ДА ПРЕДИЗВИКА ДОЖИВОТНИ ПОСЛЕДИЦИ ЗА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В ДВИЖЕНИЕТО!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/10/24 22:20

    Убитият на пътя беше с умствена изостаналост.
    Същия ден почнал да пие още от сутринта. Де факто бил много пиян и вървял клатушкайки се по пътното платно.
    Как така, обвиняват шофьора за причиняване на смърт по непредпазливост?
    Такова нещастие може да му се случи на всеки шофьор.
    Момчето няма вина.
    ..да ходят, да съдят пияния, дето умрял на всичкото отгоре.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/10/24 12:02

      Не дай боже да се случи на някого,но ако е зпазвал ограничението може би нямаше да стане така,все пак 40-50км не са нищо...но един Бог знае,нали и за смъртта трябва да има махна.

      Изтриване
  4. Анонимен7/10/24 04:40

    Ако беше карал с 40-50км/ч , човека щеше да е жив. Затвор

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/10/24 13:45

    ТЕ ТЕЗИ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО КОЙ ЛИ НЕ ГИ БУТНА. ПО АВТОГАРАТА АВТОБУСИТЕ И НЕГО И МАЙКА МУ И БРАТ. ДА ВСИЧКИТЕ СА С УМСТВЕНИ ПРОБЛЕМИ И АЛКОХОЛНА ЗАВИСИМОСТ. НЕ ЗАЩИТАВАМ ШОФЬОРА НО ТОЙ НЕ Е ТАКОВА МОМЧЕ. ТО ТЕЗИ МОЖЕ И С МАГАРЕ ДА ГИ БУТНЕШ И ДА ГИ УБИЕШ. СЛЕД НЕГО СА БРАТ МУ И МАЙКА МУ. ТЕ СЪЩО ЩЕ ИЗГОРЯТ ОЩЕ ШОФЬОРИ. НИ ВСИЦКО СЕ ПРАВИ ЗА ПАРИ. АХ ТЕЗИ КЪРВАВИ ХАРАМ ПАРИ.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/10/24 14:06

    Vsichki sme pia
    Nikoi nqma pravo da ni ubie v pitq

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/10/24 15:23

    Умрелия си е причинил смъртта си по, непредпазливост...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.