24rodopi.com/Политика

Ако „ДПС-Ново начало“ влезе в 51-вия парламент с 40 депутати, валията на Измир д-р Сюлейман Елбан ще посети Джебел на 19 май – деня на града.

Това обеща самият валия на Измир в топлотото си приветствие към делегацията на „ДПС-Ново начало“, която е на посещение в третия по големина град в Турция, разположен на Измирския залив на Егейско море.

На срещата присъстваха кметът на община Кърджали, член на ЦОБ и водач на листата на ДПС-Ново начало в Кърджали Ерол Мюмюн, кметът на Джебел и втори в листата Неджми Али, областният председател на ДПС-Хасково Мехмед Атаман, настоящите народни представители и  кандидати в листите на ДПС-Ново начало за 51-то НС Байрам Байрам и Хюсеин Хафъзов, и водачът на листата в 23 МИР-София Едиз Саидов.

На срещата бяха обсъдени различни теми в контекста на разширяването на добрите двустранни отношения. Обща бе позицията, че добрите взаимоотношения между България и Турция трябва да бъдат съхранени и за в бъдеще.

10-те индустриални зони, които се изграждат в България по Плана за възстановяване и устойчивост са възможност за турски инвестиции, отбеляза по време на разговора Неджми Али.

Има много неща, които свързват  Измир и Кърджали, гласи друг от акцентите на срещата. В този район на Турция  живеят хиляди изселници от Източните Родопи. Община Кърджали има подписани протоколи за побратимяване с големите общини Измир и Маниса, с които са реализирани общи инициативи и проекти. Доброто партньорство с тях продължава в различни сфери. Това е посоката и правилният път, по който трябва да вървят нашите две  съседни страни, общините от двете страни на границата, отбеляза Ерол Мюмюн.

Представителите на ДПС благодариха за гостоприемството на д-р Елбан и му пожелаха  здраве и успехи в отговорната мисия.

По-рано днес представители на „ДПС-Ново начало“ бяха приети от валията на Бурса.

Приятелските отношения и доброто сътрудничество между двата приятелски народа, дългогодишните партньорски отношения между побратимените общини от област Кърджали и общини от Бурса, надграждането и развитието на сътрудничеството в различни сфери – това бяха част от темите на разговора с валията Ерол Аййълдъз.

И двамата валии пожелаха успех на парламентарните избори на коалицията "ДПС-Ново начало".

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/10/24 19:30

    ДПС новото начало да оправят нещата с двойното гражданство и да се спре вече с източването на пенсионният фонд за да се вдигнат пенсиите в България. Сигурно вече в Турция са станали 150000 хиляди с български документи или много повече.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/10/24 09:04

      A kak ste stane tova.. tezi deto sa rabotili Nad 15 godini tuk I sa plashtali danatsi I usigurovki sto Dane vzemat pensiii.. tova e pravo.. no za telkovete ve4e e druga Tema.. Tam korenna promyana tryabva .. I to zakonadatelna vednash za vinagi da se spre tazi ludost.

      Изтриване
    2. Анонимен9/10/24 09:29

      Тези, които са работили над 10 или 15 години, с пълно право, но голяма част от тях сигурно не са вече измежду живите. В момента масово се източва нашият бюджет от освидетелстваните " по болест ", а нашите истински болни чакат решенията да им излязат в продължение на 3,4 години. Да се спре това!

      Изтриване
    3. Анонимен9/10/24 14:10

      Sega novoto nacalo ste ni priznae i tukasniya ni stato.
      Taka ni obestaha

      Изтриване
  2. Анонимен8/10/24 19:33

    Като етнически турчин не членувал никога в ДПС ще организирам четата за общо празненство

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/10/24 19:39

    Естествено, че ще спечели 40:2= 20 и ще бъде незаобиколим фактор в парламента.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/10/24 20:15

    Евала.Все повече хора вярват, че има НОВО НАЧАЛО.

    ОтговорИзтриване
  5. Да живеееееее Новото начало в ДПС с лидер Пеевскииииииииииииии....успех на предстоящите избори

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/10/24 22:14

    Браво Едко ти си нашия човек! Изселниците са със нас! Пеевски номер 1.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/10/24 07:37

      Изселниците са за билети без пари и ТЕЛК ови пенсии.

      Изтриване
    2. Анонимен9/10/24 09:25

      Çakay piletata se broyat na esen

      Изтриване
  7. Баш АПЕСАРА да продължава да пие мастика с мента и да чака гласове.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/10/24 10:53

    ДПС -Ново Начало 🫵

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/10/24 10:54

    Erol Başkan Seninleyiz

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен9/10/24 14:16

    Общинското ръководство на Кирково също бяха в Турция - Бурса.Няма никаква информация за това посещение.Кой ги е посрещнал,въобще дали са имали някакви срещи.Знае се само,че общинския председател ходил да си види апартаментите и да прибере наемите.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.