24rodopi.com/Общество

„От 60 години тази улица не е пипната. Десетки автомобили бяха потрошени, а участъкът се превърна в любим на автосервизите заради работата, която им отваряше“, коментира възрастен жител на кооперация край „Тодор Каблешков“ в Кърджали.

Първият слой асфалт вече е поставен. Предстои втори и изравняване на шахтите.

Мирисът на нов асфалт продължава и през есента в областния град по плана „Ново начало“ на кмета Ерол Мюмюн.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/10/24 08:52

    Да ни е жив и здрав градо Началника дерибейите да пукнат

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/10/24 09:36

    adam gibi adam - Erol Mümün başkan!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/10/24 10:08

    Наистина едно голямо БРАВО за това което се прави, но нека не се бърза и да не е за сметка на времето, а за сметка на качеството и за сметка на модернизацията, защото хората виждат, че се прави нещо.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/10/24 11:24

    Улица Джебелска в Байкал цъфти от дупки кметее

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/10/24 12:04

    БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ ТРЯБВАШЕ ДА УПРАВЛЯВАТ.....НО ДЕРЕБЕИТЕ НЕ ИСКАТ ЕВРОПА.....СЕГАДА ГИ ВИДИМ.....ДА ОТИВАТ В МОСКВА.....

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/10/24 12:47

    Deribeite ni zatriha 35 Godini, samo Novoto Nachalo

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/10/24 13:01

    Улица Драва разкъртиха и я оставиха,така ли ще остане.И защо само половината улица ще се асфалтира.На другата половина не живеят ли хора?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/10/24 14:00

    А за улица Джебелска в Байкал няма ли да се направи нещо, то не може да се нарече и улица вече цялата е разбита, паважа е разместен, паркира се навсякъде неправомерно заради денонощната аптека и лекарски кабинети. Да не говорим, че почти целия квартал минава през там и много хора за да стигнат до психиатрията и другата болница. Доволни сме от ремонта на малките улици, но това е главна и състоянието и е покъртително. Дано коментара стигне до отговорните институции.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/10/24 15:36

    Кмета и областния нали демонстрираха разбирателство.Време е двамата да поставят въпроса за ул.""Ген.Чернозубов" пред АПИ.За такъв "пейзаж " от Ливан ги евакуират.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен1/10/24 19:09

    Много коментари се пишат обаче дали така чисто ще си остане както е на снимката

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен2/10/24 00:19

    I kak minavat kolite za garajite i parkomestata prez visokite trotoari?!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.