24rodopi.com/Общество

Парцели във вилната зона на Петлино са залети с фекалии, а миризмата е нетърпима. Причината е в спукана тръба за обратни води, а проблемът от година, сигнализираха собственици на парцели.

„Не можем да започнем да строим, докато не се измисли решение“, посочват те за 24rodopi.com.


Терените се намират срещу аквапарка, от другата страна на пътя.

Според потърпевшите, причината е в неправомерно присъединяване към канализацията на собственици на къщи, поради което тръбата не може да издържи. Те се надяват на съдействие от Общината, за да се реши проблемът.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/10/24 10:59

    Много е хубаво там

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/10/24 14:10

    проблемът там е от една година и никой не предприема нищо, кметът на Петлино на ден пет пъти минава оттам няма желание да реши въпроса, общината нехае.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/10/24 16:19

    Село Сипей също страда от това!Помощ кмете и успех в кампанията!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/10/24 17:18

    Кмета на Петлино да си влезе в ролята това е сигнал към общинския кмет идват избори господа

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/10/24 06:39

    Скъпо скъпо сега мирешели дави еваа гларусите

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/10/24 08:45

    Проблема е в самите къщи шшш артисти там нива беше а сега стойте в лайна а може и някой кокал да прегърнете от гробищата че идва Хелоуин

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/10/24 20:41

    Иване,Иване пробелема е откато направиха новата канализация на селото и свързаха с действаща която Гената я направи за неговите къщи .Тръбата е ф200 или 250 което е малко за това трасе.Друг е въпроса ,че хората си изхвърят каквото им дойде в тоалетните.Шахтите са без капаци падат всякакви боклуци и запушват тръбите .Иванееее или Вескоо все тая.Разбирачи.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.