Хвърли трупа през терасата и рече „Невинен съм!“

24rodopi.com/Общество

Общество, което копае дъното. Извод след тежки престъпления, които се обжалват в съда.

Престъпник поиска да бъде образувано ново дело, с което да бъде признат за невинен , след като е бил осъден на близо 18 години затвор за убийство. То предстои да се гледа в Апелативния съд в Пловдив.

Мъж редовно си купувал алкохол, който изпивал в компанията на свой приятел пред кварталния магазин. Една вечер решили да отидат в жилището му. Запоят продължил до късно. След часове наред пиене на ракия, домакинът ударил госта си, който паднал на пода. Продължил да го налага, а след това завлякъл тялото до терасата и го изхвърлил през парапета. Слязъл долу и преместил трупа на мъртвия встрани от блока. Починалият бил намерен на сутринта от човек, който се връщал от нощна смяна.

Убиецът настоява за нова присъда, с която да бъде оправдан.

Апелативните магистрати в Пловдив ще имат и друга задача-да преразгледат още едно дело за нечовешки действия. То е заведено от майката на гурбетчия, която иска по-сурово наказание за убиеца на сина си.

Двамата мъже се познавали отдавна, работили заедно в Германия. У дома се събрали в апартамента на единия. Започнали да пият, но гостът пуснал шега за бившата съпруга на домакина. Последният го ударил по главата с празно шише от алкохол. Мъжът паднал назад без да дава признаци за живот. Домакинът пък най-спокойно отишъл до магазина, за да си купи още пиячка. Върнал се, изпил бутилката и решил… да нареже трупа на части. Използвал кухненски нож и лист от ножовка. Разчленил тялото и го изхвърлил в различни контейнери в квартала. На останките попаднали клошари, които веднага подали сигнал до полицията. В жилището на гурбетчията били намерени още части от трупа.

Обжалваната присъда е в размер на 17 години затвор.

Четете в петък темата на „Родопи voice“:

Удряше с бесовете на целия безсмислен свой живот и… отпи от ракията и седна до трупа…

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/10/24 10:30

    НАПРОТИВ ТРЯБВА ДА МУ СЕ УВЕЛИЧИ ПРИСЪДАТА ,ЗАЩОТО ЩЕ УБИЕ ОЩЕ ХОРА АКО ИЗЛЕЗЕ.ИМАХ СЛУЧАЙ С ЕДИН ТОКУШТО ИЗЛЯЗЪЛ ОТ ЗАТВОРА РОМ ОТ КЪРДЖАЛИ,КАРАХ ТАКСИ И МИ ПОПАДНА КЛИЕНТКОЙТО МЕ ЗАПЛАШИ ЧЕ ЩЕ МЕ УБИЕ ЗАЩОТО НЕ СПРЯХ НА ПОСОЧЕНЕТО ОТ НЕГО МЕСТО ЗА ДА НЕ ПРЕЧА НА ДВИЖЕНИЕТО А СЕ ИЗТЕГЛИХ В СТРАНИ И ПРОПУСНАХДВИЖЕНИЕТО НА КОЛИ.ЩЕ ТЕ УБИЯ И ЩЕ ХОДЯ ДА ЛЕЖАОЩЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ ,ВЧЕРА ИЗЛЕЗНАХ ОТ ЗАТВОРА НЕ МЕ Е СТРАХ ,БЯХА МУ ЗАКАНИТЕ.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/10/24 20:18

    Доживот на прецъда

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.