24rodopi.com/Политика

Партия „Национално Движение за права и свободи“ била с потенциал да спечели 1-2 процента от гласовете на парламентарните избори, но се отказа в последния момент от участие в тях, защото…

Председателят Гюнер Тахир отговоря пред „Актуално“: „Да, със сигурност ние щяхме да вземем сериозни гласове, но ние не искаме да играем за 1 или 2 процента. Ние искаме като ще бъдем самостоятелно на избори, трябва да имаме шанса да влезем с парламентарна група. А както и да ги делим гласовете в тази ненормална предизборна ситуация, няма, според нас достатъчно възможности да се излъчат три парламентарни групи с този все пак определен контингент от гласове.“

И още от бившият зам.-председател на ДПС: “Какви титани на мисълта се раждат в полите на Родопите, най-вече в Асеновград и околните села …!? Доц. д-р хирург … и “последният да затвори вратата”, спънатият в ченето като “кон с букаи” съпредседател на старото ДПС – Джевдет Чакъров! Когато става въпрос за лично забогатяване и натрупване на милиони този катър не изпитва затруднения, но когато трябва да отговори на конкретни журналистически въпроси почва да мучи като “теле в железница” и му се схваща езика – горкият той …!?”.

Освен критики по адрес на Ахмед Доган, който според Тахир не е от турски етнос, председателят на НДПС отправя критики и по адрес на Делян Пеевски.

Той е напуснал ДПС навремето заради неоспоримите доказателства, че ключова роля за създаването на партията е изиграла Държавна сигурност.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/10/24 11:28

    Никога повече крадлива,гнусна дерибейска диктатура от рода на доган,чакъров,аталай..всички дерибеииии на Прокурор и посока централния затвор

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/10/24 13:50

    ГОСПОДИН ТАХИР,САМО СЕ УПРАВДАВАТЕ.НАПРАВЕТЕ КОАЛИЦИЯ С ПЕЕВСКИ.ИЛИ НАСОЧЕТЕ АКО ИМАТЕ ИЗБИРАТЕЛИ КЪМ НЕГО.ВИЕ НА ТОЯ ЕТАП НЯМА ДА ВЛЕЗЕТЕ В ПАРЛАМЕНТА.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/10/24 15:24

    НА ЖЕВЖЕТА ПИРОН НЕ МОЖЕШ МУ ВКАРА В Г.ЗА ТОЛКОВА Е СТИСНАТ И ЛАКОМ ГОЛЯМ Г.З

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен10/10/24 06:28

      a na tvoite hora Asan i mollata i mucito samo ti mojesh

      Изтриване
  4. Анонимен9/10/24 20:49

    Катъри викат на тези които са от Кърджалийско, този е станимашко магаре😀😀

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.