24rodopi.com/Политика

Защо махнахте от първото място туркинята Ализан Яхова и турихте туркомразеца Бареков? Нали цялата кампанията е „ние сме турци, другите не са“? А Доган като не е 100 процента етнически турци, какво правим тогава!?

Актуални питания на предизборните събрания с изселници в Турция към представителите на коалицията на „Сбор“ и „Земеделски народен съюз“, регистрирана като „Алианс за права и свободи“ (АПС). Въпросите са отправени основно към отговорниците на АПС в район Тракия – Гюнер Четин, и район Мармара – Лютви Йозгюр.

Визира се отстраняването на Ализан Яхова в последния момент като водач на листата на АПС във Враца и вписването на нейното място на Николай Бареков, преминал през няколко партии, който сега е от „земеделците на Доган“. На Четин и Йозгюр е показан пост на Бареков, в който той декларира, че проклина Турция.

Двамата отговорници също отнасят критики, че през февруари първи са честитили на Делян Пеевски избирането му за лидер на ДПС и дори са си направили снимки за спомен с него, а днес пропагандират срещу него, защото „не бил турчин“.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/10/24 05:49

    Интереса клати феса

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/10/24 16:27

      A koy znae za Akizan kats ot izselnitsite 4e da pitat za neya... tya znae dobre da raboti po euro proekti .... nyakoy ot uzselnitsite proekt li iska

      Изтриване
  2. Анонимен15/10/24 06:32

    Резултатите ще са 50 на 50, или обратното!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/10/24 06:49

    Takava mandja stana ce i kuceto nyama da yade

    ОтговорИзтриване
  4. Али Томкачията15/10/24 07:35

    Защото Мастикаджията и доносника на ДС агент Сава е баш туркомразец.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/10/24 07:49

    ТО БИВА ПРОСТОТИЯ НО ЧАК ТОЛКОВА. НЕ ЧЕТЕ ЛИ ТОЗИ СУЛТАН ВЕЧЕ НЕ ОТ САРАЯ А ОТ ДРЪНДАР КАКВИ КОМЕНТАРИ ИМАШЕ ЗА ХАСАН АЗИС, БАХРИ ЮМЕР, АРДИНСКИЯ БОС РЕСМИ МУРАТ И ОЩЕ И ОЩЕ ДРУГИ А ГИ ПОСТАВИ НА ПАРТИЙНИ ЛИДЕРСИ И ДРУГИ ПОЗИЦИИ. А ТОЗИ ХАМЕЛЕОН,НАГЪЛ И АРОГАНТЕН ТИП БАРЕКОВ КОЙТО ГО ВИДИ И МУ СЕ ПОВРЪЩА ОТ ГНУСНОТО МУ ИЗЛЪЧВАНЕ ВМЕСТО ДА ГО ИЗРИТАТ А ТЕ ......НЯМА ДА СИ ХАБЯ ДУМИТЕ. НИКАКЪВ СТРАТЕГ НЕ СИ ДОГАНЕ А ИЗВЕТРЯЛ АЛКОХОЛИК.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/10/24 08:30

    Защото те нямат говорител и ще го използват като такъв

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен15/10/24 09:01

    То всичко гютверени в тази партия един по-вече един по-малко няма голямо значение!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен15/10/24 09:50

    Ву миллет резилдир ! Нер шейини хак етмиштир. Чок Сурунуджек Даха.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/10/24 18:44

      Keşke haksız olsan!
      Yerden göğe kadar haklısın.

      Изтриване
  9. Анонимен15/10/24 12:27

    Итурчин видяхме на поста какво направиха за народа само си пълниха джобовете си

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен15/10/24 18:22

    NIY STADOTO DOVERIHME SE NA TIYA GIYOTVERENI 35 GODINI NI OPRAVIHA OTVSIYAKIDE I NE SE KANDISAHA I ISKAT OSTE MOSENNITSI MILIONERI

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен16/10/24 11:43

    Нито е логично,нито е разумно, как може ти начело на етническа партия от между толкова турци да избереш българин за председател. Та нали на тоз човек или дядо му, вуйчо му,чичо му или бащаму е бил участник във възродителния процес, и какво сега,същият иска наказание за тях,Божееее,Боже.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.