24rodopi.com/Общество/Политика

„Преди осем месеца пратихме в политическото сметище, политическия музей, един местен дерибей и дадохме старт на Новото начало. Кой обещава, а не изпълнява? Не говоря за легендата Азис, а за Хасан Азис. Всички дерибеи, забогатели на гърба на ДПС, на гърба на изстрадалия народ, ще бъдат отпратени в историческото сметище. Но преди това ще трябва да дадат обяснение как са забогатели и станали милионери.

Моята мисия като кмет е само и единствено за благото на Кърджали и хората“.

Това обяви кметът на Кърджали и водач на листата на ДПС-Ново начало Ерол Мюмюн.

Хиляди се събраха на площад „Освобождение“ в центъра на Кърджали, за да се освободят от страховете, от миналото и да почувстват Новото начало.

Заключителният митинг на партията буквално блокира пъпа на Кърджали. Хора имаше дори на пешеходната зона на булевард „България“.

„За да продължи Кърджали да се развива с тези темпове, е нужно силно представителство в парламента. Имаме желанието, волята, амбицията това да стане. И никой, нито дерибеи, нито който и да било, може да спре Новото начало, което е започнало. Искам да ви предам специалните поздрави на председателя на ДПС г-н Делян Пеевски, която обича Кърджали“, посочи Ерол Мюмюн.

И допълни: „Получихме като наследснво един град като след военно положение. От един човек, чието име не искам да споменавам. Обаче промяната е видима, благодарение на силното представителство, което имаме в парламента.

Искам още утре да направите много снимки на неоправените улици. В най-кратки срокове те ще бъдат ремонтирани, а снимките ще ги пратим на Хасан Азис.

Увервам ви, че сме на правилния път.  Искам едно лично нещо да споделя. Искрено и лично. Нямам амбиция да бъда 20 години кмет, да живея в сараи, да имам хотели, фотоволтаици за 600 млн. лева, а после да изпадна в депресия. Искам да работя за Кърджали, за новото начало на нашия град!“, категоричен бе Ерол Мюмюн.

Много силна реч произнесе и вторият в листата и кмет на Джебел Неджми Али:

Скъпи приятели, за мен е чест да бъда тук. Да видя този пълен площад. Да видя тези радостни лица, да виждам очи, пълни с надежда. Тези погледи на мен, както и на колегите ми тук, те ни дават надежда. Че вървим в правилна посока, че стъпваме на верния път, но по него сме всички, заедно.

Искам да ви призова от тази трибуна: Гласувайте, този път има много, много смисъл!

Който е бил в Джебел, знае защо всеки жител на общината на 27 октомври ще гласува с номер 8 за Надграждане на „новото начало“, на бутиковата община.

А който не е бил в Джебел, е виждал през годините накъде върви Кърджали и от най-затъващия град в страната, само в последната година сякаш се превърна в град, който се възстановява като след военно положение. Но вече определено можем да кажем, че Кърджали е на път да стане най-бързо развиващият се град в България и до края на мандата на местната власт да бъде в Топ 5 на тези областни градове.

На 27 октомври всеки един от нас гласува не просто за парламент, а да продължи „новото начало“, което променя визията на региона, подобрява качеството на живот.

Всеки един трябва да разбере, че глас с №8 е глас за самия него, вот за града му, общината, селото, дома му, улицата пред този дом.

И тук идваме на темата за лидерството. След периода на остър дефицит на лидерство в родината, което рефлектираше на политическата и парламентарната кризи, което пък роди 7 поредни вота в рамките на години, сега лидерството е факт. ДПС отново е партия и на хората. Председателят ни Делян Пеевски, уважаеми приятели, върна ДПС на хората и ни зарежда с енергията за надграждане на „новото начало“. Защото той се вслуша в хората.

„Нека да покажем на България, че тази тежка политическа криза можем да я решим заедно. И това зависи от нас. Защото председателят на партията, г-н Делян Пеевски, вече каза-тази партия не е на никой, тя е на хората и я връщаме на хората“, заяви кандидатът за народен представител Байрам Байрам.

„Благодаря ви за подкрепата на предходните избори. ДПС ще направи всичко възможно да има работещо правителство. И след вашата подкрепа на тези избори, имате уверението, че това, което се прави в Кърджали, Черноочене и Джебел, ще се прави с още по-големи темпове. Защото имаме един председател-Делян Пеевски, който казва: Не говорете, вършете, работете, това искат хората“, каза зам.председателят на Движението Станислав Анастасов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление



Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/10/24 21:12

    Bravo. Deribeyite van ot Balgariya.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/10/24 21:13

    БРАВО ПЕЕВСКИ ,Лейла от Крумовград да Види и да посреща от Турция пак ще яде попарата .САМО ДПС 8

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/10/24 21:13

    БРАВО МЛАДЕЖКА ПАРТИЯ.ДПС-НОВО НАЧАЛО. ХАСАН ДА ВИДИ КАК ХОРАТА СА ДОВОЛНИ С ВИДЯНОТО ЗА ОСЕМ МЕСЕЦА КАК СЕ ПРОМЕНИ ГРАДА. ДПС-НОВО НАЧАЛО N.8.ТОВА ЩЕ ИЗБЕРАТ КЪРДЖАЛИЙЦИ.И ОБЛАСТ КЪРДЖАЛИ...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/10/24 21:18

    Тия деца са под 18г. Те нямат право на глас, те са там за Ази и Гали..

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/10/24 21:19

    След неделя всички крадци Ресми Хасан Доган в затвора и само напред!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/10/24 21:25

    Гласуваш за Гоган получаваш Ассан.Не гласуваш получаваш дупка до дупка до шия

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/10/24 21:27

    Браво, шапка Ви свалям, но едно цвете пролет не прави.
    Народа иска не само асфалтирани улици, а правосъдие, без корумпирани политици, полиция, и най-вече не корумпирани прокурори и съдии, независимо правосъдие. Само тогава може да се развива една държава. Пожелавам ви успех на изборите и като влезете в парламента първата Ви точка да е за промяна на правосъдната система, втора да се отворят досиетата, и трета точка под съд всички бивши агенти на държавна сигурност, и четвърта много важна точка във вашата програма трябва да е, да се търси отговорност от всички които са били на власт 30 години и забокатяли чрез корупция независимо от коя партия са били и все още са на служба. Само тогава може да прогресира една държава.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/10/24 21:34

    Браво на кметовете, много силни думи и дела! №8!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/10/24 22:36

    Дано на 27.10 радостта да се удвои, след като пратят в историята дерибеите. Вън Хасан

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/10/24 07:17

    Браво на Ерол Мюмюн и Неджми Али, Байрам Байрам. Не се огънахте, работихте с пълна пара през последните месеци особено кмета на Кърджали. Продължавайте в същият дух, вие сме млади и можещи. Покажете друг стил на работа и действия. Асан да бъде следствен и най вече осъден, трябва да има възмездие за нашите откраднати 20 години, за разбитият и разпродаден град. Кърджали за него беше плячка, а той ръфаше като хищтик хиена.

    ОтговорИзтриване
  11. Салимехвед26/10/24 08:01

    А Мастикаджията и доносника на ДС агент Сава къде е ?

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен26/10/24 10:56

    Браво на Ерол и Пеевски, с вас сме!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен26/10/24 12:20

    Ако всички се обединим няма значение,турци ,българи ,помаци за благото на нашият град от години живеем заедно и се уважаваме,и подкрепим нашият кмет ще успеем,всичко е в нашите ръце,но видим ли че не работят на другите избори ги маказваме

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.