24rodopi.com/Политика

Готови са паспортите за смяна на имената на турците. Това обяснява пред възрастни хора в Русенско Емел Етем–Тошкова, бивша важна функционерка на ДПС от времената, когато партията официално участваше в изпълнителната власт.

Твърденията на Етем-Тошкова звучат сензационно, но са само пропаганда в малки населени места пред възрастни хора. „След изборите ще раздадат паспортите, защото ще започне нов Възродителен процес“, плаши старците Етем-Тошкова, разкриват присъствали на "срещите на страха".

Младите хора не са чували нищо за въпросната госпожа, но възрастните си я спомнят като присъствие в порочния депесарски списък с важните функционери, заради които повече от 15 години партията е демонизирана заради "преяждането с власт". Тя е наричана през годините „динозавърът на корупцията“, "Г-н Подпорна стена", "любимката на Доган", "любимата на Румен Петков" и др.

Младите не я знаят, възрастните са я забравили. Коя е тя и защо се появи от нищото – четете утре

Снимката е архивна

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

56 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/10/24 21:03

    Гащите ще и сменят.Боклук

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/10/24 00:12

      КЪДЕ Е СПЯЩИЯ ДАНС,ТОЧНО ТОВА КАСАЕ ДЪРЖАВНАТА НИ СИГУРНОСТ.

      Изтриване
    2. Анонимен16/10/24 00:15

      Стара джанта на няколко хиляди километра.Много стаж има каката.

      Изтриване
    3. Анонимен16/10/24 00:17

      Румен Петков я разкарваше като пръскачка из лозе.Тежки секс зулуми.

      Изтриване
  2. Анонимен15/10/24 21:10

    Друг път.Ела и ми го смени ако те стиска.

    ОтговорИзтриване
  3. Нито глас за кърлежите от дерибейската хунта

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/10/24 21:17

    Еми...нито политика могат да правят, нито да работят в полза на народа... само могат да плашат. Затова ще загубите!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/10/24 21:21

    Тя е много стара професионална политическа курва, може би и реална. Това твърдят старите Еб*чи от онова време.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/10/24 21:31

    Страй тресе Дерибеите

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен15/10/24 21:32

    АПС е вдигнал по тревога всички които са лапали

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен15/10/24 21:33

    Хайде спрете се, че ще ви накаже Бог !

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен15/10/24 21:57

    Тя бестуй е Тошкова

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/10/24 22:36

      Всички са с български имена. Джевдет Чакъров. Чакъров 😂

      Изтриване
    2. Анонимен16/10/24 02:23

      Браво.Точен Анализ

      Изтриване
  10. Анонимен15/10/24 22:03

    Много сте долни, отрварителни, старите номера ги въртите при възрастните хора,. Няма ли да се задействат ДАНС, в нашия район също се опитват да манипулират

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен15/10/24 22:14

    Ейй голямо нещо е властта какви чудеса стават

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен15/10/24 22:43

    Ела в Кърджали,очакваме те!Да видим какво ще раздаваш ?

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен15/10/24 22:50

    Не подхожда така да критикувате госпожата. Младите не я знаят, но не знаят,че по нейно време при царя и тройната коалиция много депесери бяха назначени във втория и третия ешелон на властта с нейн пръст. Сега на тези хора /2-ия и 3-ия ешелон/ децата напират за същото -, че даже и за първия ешелоно. Това не може да се отрече, а и тя е депесар. Сега има нова вълна в ДПС - ново начало, не трябва да отрече досегашния път на партията - от създаването му до сегашния председател на ПГ- ДП. Това дали е била корумпирана, не се е чуло да има акция срещу нея. Нейното по силно присъствие в ДПС е било преди да се появи Делян, т.е. не може да се каже, че са прикрити нейни вини от сегашния председател. Моля за уважение към тези които са правили добрини за електората.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/10/24 10:37

      Емел Етем бе фактор в партията на Али баба и 40-те разбойници.
      2005 - 2009г. - министър на бедствия и аварии, корупция и злоупотреби с власт и изпълнение на политически поръчки, несправянето с наводненията и злоупотреби със средствата за възстановяването, 600 милиона чрез фирми на ДПС откраднати покрай наводненията. Прокуратурата започна разследване, и тя трябваше да се откаже от политиката, вследствие всичко се се потули.
      Сега синът и Илиан извършва консултантски дейности и прибира по милион всяка година. От познатите депесарски схемички от рода на консултантската дейност на дръндарския хидромелиоратор, получил един милион и половина ей-така от нищото.
      Тя бе една от подставените машите на Доган в правителството. Доган не участва в правителства, защото просто не иска да носи отговорност и така се оказа най-гъвкавия политик в България. Но Доган е предавал своите като агент на Държавна сигурност и продължава да предава и депесарските си маши.

      Изтриване
    2. Анонимен16/10/24 10:45

      Емел Етем, разбира се, беше "великата" архитектка на поредния държавен провал – този път с „гениалния“ проект за център за наблюдение на природни бедствия. Разбира се, бедствията го заобикаляха, а центърът – струващ скромните 1.4 милиона лева – не наблюдаваше нищо. Фирмата, която го спечели? Естествено, беше най-неподходящата от всички възможни кандидати. По-ефективната италианска компания с по-добра оферта? Не, не беше достатъчно „угодна“ на интересите на Етем и нейната банда. Вместо това, без никакво реално съобразяване с качеството на офертите, победител се оказа любимата на всички комисии – „правилната“ фирма, избрана не по заслуги, а по лични връзки.

      Целият проект, както можеше да се очаква, си остана едно голямо нищо – както и всички други гениални начинания на Етем. Наблюдения на природни бедствия? Да, точно толкова успешни, колкото и нейната политическа кариера. И докато България се тресеше от всякакви катастрофи и бедствия, този център тихо си стоеше, като паметник на корупцията и некомпетентността, без да дава никакви сигнали и без да върши работа.

      Проектът дублираше функции на вече съществуващи институции, които поне правеха нещо. А този "велик" център? Просто още една дупка, в която потъваха парите на данъкоплатците. Защото, когато Етем беше на власт, държавните поръчки не се печелеха по компетентност, а по удобство.

      Изтриване
    3. Анонимен16/10/24 10:55

      През 2009 година Емел Етем получи званието "майор" в мобилизационния резерв по заповед на не кого да е, а на министъра на отбраната Николай Цонев. Звучи като пародия на военна кариера, но, уви, това беше съвсем истинско събитие. Тя гордо заяви, че за нея е чест да "работи за националната сигурност на Република България." Каква ирония! За човек, който не успяваше да осигури нищо друго, освен източване на бюджета, сигурността на нацията сигурно е била на последно място.

      А самата церемония, разбира се, се състоя в Министерството на отбраната – защото къде другаде да се отдаде такова фалшиво признание? Тук, в институцията, която уж защитава страната, се разиграваше фарсът на "отличаването" на вицепремиера, чиято основна заслуга беше да докара бедствията до нови висоти. Спокойно можем да кажем, че ако Етем защитаваше сигурността ни по същия начин, по който се справяше с извънредните ситуации, бедствието беше сигурно.

      От днешна дата погледнато, цялата тази история изглежда още по-абсурдна, особено когато се замислим за връзките между Николай Цонев, Агенцията за приватизационен надзор (АПС), Централната избирателна комисия (ЦИК) и всички онези „свински черва“, сплетени в паяжина от политически интриги и задкулисни игри. Един истински цирк от зависимости и лични интереси, където подобни "признания" като майорското звание на Етем са просто жалки пиеси в театъра на абсурда.

      Ако на някого това звание му е изглеждало като знак на признание за заслуги, днес по-скоро би го видял като символ на цинизма в българската политика. Защото когато един вицепремиер, известен с тоталната си некомпетентност, получава звание майор, това показва ясно какви "герои" се честват на върха.

      Изтриване
  14. Анонимен15/10/24 23:20

    Sarmota takava zasto ne si vzela familyata.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/10/24 09:09

      Омъжена за българин и приела фамилията му

      Изтриване
  15. Анонимен15/10/24 23:40

    Стига с тази мухлясала манджа- емел етем тошкова отдавна си го е сменила да не заплашват хората и да не се опитват да създават РАЗМИРИЦИ , ПРОСТИ АПЕСАРИ ОТ СТРАХ СТЕ СЕ НАСР.ЛИ

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен16/10/24 00:31

    Те нагнетяват и плашат хората, а после българите им били подготвяли паспорти?!?
    Не ви ли е срам да плашите хората!? Въъъънннн от политиката !

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен16/10/24 01:19

    Turski serial, indiiski serial...al jazira tv...kef...ko stana s shafrana, obrahte li shafrana, paketirahte li stokata? Ami bibera, stana li kato makedonskia guzel, ma sofkee?

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен16/10/24 01:37

    Danakoplatcite vseki den gi oblachvat s fake news, ama sa jivi ... i tova ste prejiveiat...i pak ste plastat danaci...do umirane...ako ne v bg, niakade drugade, kadeto se chuvstvat i jiveiat stastlivi danakoplatci ...i sled bedstviata jivotat prodaljava i e hubav...🌲🌳🌴🌵🍁🐪🐫🦙

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен16/10/24 03:31

    Taya kurvalaçka i Resmi kradesa napraviha edin most do s.Kitnisa za miliyoni vodata otnese mosta sega iniye tyah şegi otnesem ot politiçeskata sena

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен16/10/24 03:39

    на тая мозъкът трябва да и сменят

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен16/10/24 05:28

    Нафталин!!

    ОтговорИзтриване
  22. Момчилградски АПЕСАР без достойнство16/10/24 06:08

    Д-р Доганов докато си пие мастиката с мента и краката ще му целуваме

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен16/10/24 06:51

    Лошо е когато от Кон да паднеш и пеша да вървиш .Sizleri Allah doyursun Aç Köpekler

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен16/10/24 06:52

    Ела да смениш биллура ми.В изборите ще ви смени брат Деян посоката ви

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен16/10/24 07:16

    Ко каза ко Серерна корея лие тук ма Дудук

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен16/10/24 07:26

    А бе госпожа ЕМЕЛ ТОШКОВА кого заплашите с вашите празни думи защо не си гледаш малко какви приказки ти излиза от вашата уста не сте за политическа кариера недейте да плашите народа дращите агитации
    Само Ново Начало ПЕЕВСКИ .

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен16/10/24 07:37

    тази шафрантия колкото открадна и се покри заради султана и боса на мафията доган-сава. но власт и пари на такива се дава срещу............между краката........ в созопол и на други места има цели нейни комплекси. няма ли компи прокуратура и т.н да се задействат. излезоха от дупките си като пролетни змии и се оглеждат за нови подзиви на държавна и европейска ясла-
    боклуци мръсни.само конфискация и затвор

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен16/10/24 07:37

    тази урас---пая сама и сменила името на тошкова.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/10/24 09:09

      не е сменила, просто приела фамилията на мъжа си българин :D

      Изтриване
  29. Анонимен16/10/24 08:01

    Bu Toşkova Kendi soy ismi Türk ismi degil ne konuştunun farkında degil faişe

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен16/10/24 08:39

    priatelkata na drıdarskia siganin

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен16/10/24 08:49

    Ако има свидетели на случилото се-то тогава тази жена трябва да бъде подведена под съдебна отговорност.

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен16/10/24 09:40

    Прокуратурата що не вземе да я погне за подклаждане на омраза на етническа основа и опит за тежка принуда? Дерибеите нито ги интересуват хора, нито паспорти нито нищо...тях ги интересува само КОКЪЛА!

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен16/10/24 09:41

    Вав комунизма не живеем.вав европа живеем.европейска държава живеем...

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен16/10/24 09:43

    Emel Etem detsataim sas bilgarski imenasa..... te sami si kristiha imenata na desatasi bilgarski imena vav demokratsiyata

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен16/10/24 09:48

    Голяма работа като сменят имената и без това турците са дискриминирани. Ако ще живеем по-добре да ни ги сменят

    ОтговорИзтриване
  36. Анонимен16/10/24 11:32

    Брех майка им мръсна гадна, още ли бе,още ли продължават да плашат горките хора,дано Всевишния ви накаже по най-жестокия начин.

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен16/10/24 13:14

    ;) oktaichoto dali izlezna ot all inclusive kurorta, da go pokanim za pochiten grajdanin v karjali i da mu napravim edna slancheva kastichka na miastoto na kazarmite? Dobro momche, kak si ti?

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен16/10/24 13:27

    🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞 na tainite shalvar slujbi 🤣🤣🤣

    ОтговорИзтриване
  39. Анонимен16/10/24 14:00

    Къде е прокуратурата?
    Тая трябва да отговаря за подклаждане на омраза и то на етническа основа.
    Уруспия недна, с едната п**ка се издигна на политическата сцена, ама тъй като акълът й между краката, квото пипнеше го проваляше. Перфектно можеше да краде и да се е*е само, ама пък направи парата.

    ОтговорИзтриване
  40. Анонимен16/10/24 17:00

    Старрааааааааааа Паткааааааа

    ОтговорИзтриване
  41. Анонимен16/10/24 17:42

    Емелче оправена на темелче , 1983 работил съм в производство и бях комсомолски секретар на смяна в която 95 % от работниците са турци и турбини с всички от тях и до ден днешен си останахме приятели, в този период от трудовата ми кариера си бях намерил работа по специалността но партията в лицето на партийния и комсомолски секретар платени не даваха съгласието си да напусна завода един ден партийната в барчето ми каза С. твоите комсомолски говорят на турски език пред всички в барчето казах дайте ми заплатата на А.Б. платена комсомолски секретар турчин и с мойте комсомолски няма да имате проблеми, следващия ден трудовата книжка беше оформена и освободен по взаимно съгласие, така че емел.... ем недей да платиш хората от моето поколение ти с което плашиш мойте връстници ние отдавна сме се върнали от там,

    ОтговорИзтриване
  42. Анонимен16/10/24 18:50

    Ако няма нови паспорти Емел на съд

    ОтговорИзтриване
  43. Анонимен16/10/24 20:18

    Чок сикимде ако ще и марсиански паспорт да ми дадат👽
    Само Пеевски✊✊

    ОтговорИзтриване
  44. Анонимен17/10/24 22:20

    Eee, abla emel kak ti e novoto ime? 😀

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.