24rodopi.com/Общество

Изпълнени с позитивизъм бяха предизборните срещи на представителите на ДПС-Ново начало в  кърджалийския квартал „Байкал“ и една от централните улици „Тодор Каблешков“.

В „Байкал“ срещата се проведе до новоизградения минипарк, в който бе построена детска площадка и се подготвя проект за спортна площадка, за която ще се търси финансиране. Паркът е на ул. „5-ти декември“, на която беше извършен основен ремонт тази година. Стартира основния ремонт на бул. „Тракия“. Предстоят текущи ремонти на 3 улици в квартала -  „Въча“, Дружба“, “Славянска“.

„Тодор Каблешков“ е една от улиците, които бяха включени в капиталовия списък на Община Кърджали за 2024 г. и  е изцяло асфалтирана през изминалите месеци.


„Усилената работа по градската инфраструктура е видима от всички. От 17 улици с осигурено финансиране за основен ремонт, дейностите по 4 са приключили, по 8 се работи. От 37 улици за текущ ремонт, дейностите са приключили по 10, а по 13 се работи. В процес на проектиране за основен ремонт са нови 16 улици в центъра и кварталите, за които ще търсим финансиране от републиканския бюджет.

Обещахме на местните избори, че един от основните приоритети на мандат 2023г.-2027г. ще бъде подобряване на инфраструктурата, обещахме и изпълняваме. Кърджали вече има нов модел на управление и нов начин за решаване на проблемите. За да продължим с висока скорост реализирането на тези проекти във всеки квартал на областния град, ни е нужна подкрепа от централната власт, от нашите депутати. Само с  вашата енергия и силна подкрепа за номер 8 на 27 октомври, можем да живеем в добре уреден град, с ремонтирани улици и паркове, чист и по-зелен“, заяви  на срещите в неделния ден Ерол Мюмюн, кмет на община Кърджали и водач на листата в 9МИР.

На срещите присъстваха народният представител и кандидат от листата на ДПС-Ново начало Елван Гюркаш,  председателят на ОбС на ДПС в Кърджали  и зам.-кмет Байрям Байрям, председателят на Общински съвет Мухаррем Мухаррем, зам.-кметът на общината Даниел Делчев, общински съветници от ДПС.

Нека да бъдем единни! Хубавото тепърва предстои!“, призова Ерол Мюмюн.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/10/24 08:21

    Много си прав Ерол Мюмюн хубавото те първо предстои.ДПС -ново начало N8..

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/10/24 11:41

    КОГА ЩЕ ЗАПОЧНЕ СПОРТНАТА ЗАЛА???

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/10/24 12:54

    Кмета ако може махнете Кръговото на Автогарата и ще спечелите още 30% гласове

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен21/10/24 14:22

      Kakvo predlagash Kato go mahne I ko... ste letiteli tam... 4e prost narod koy ti e vinoven.. samo v kardjsli taka se zadrastva kragovo stoto neznaete kak se polzva vie s tova novo na4alo Dane mislite 4e ste po4nete da petite.. kmeta pravi nujnoto I to dosta barzo asfaltira kadeto moje..pomognete malko na kmeta s razumni iskaniya I resheniya na problemite

      Изтриване
    2. Анонимен21/10/24 14:50

      %100 %

      Изтриване
  4. Анонимен21/10/24 14:54

    Кмета е за, но дайте предложения за законость, справедивостъ и в интирес на кърджалийци ,гости на града ,приходящи и изходящи от спомена за Кърджали днес и преди .Кмета е готов да сътвори това в дела от първия ден след изборите на 27.10.2024г. с победа на НОВО НАЧАЛО ДПС .

    ОтговорИзтриване
  5. Салимехмед21/10/24 15:07

    Мастикаджията и доносника на ДС агент Сава да ходи в Русия и от там да иска подкрепа. Нито един глас за тези ИЛЕЗИРИ !

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/10/24 15:20

    Хораа, гласувайте за кмета с номер 8. За да не се върнат тъмните времена в Кърджали

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/10/24 19:38

    С кмета сме,човекът стъпил на земята а не да хвърчи като Х.Азис уял се през последните 20години.Усеща се здрава ръка в лицето на Ерол.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.