24rodopi.com/Темата+

Битият в чернооченското село Лясково Екрем Юзеир от Минерални бани не е със счупен череп. Добрата новина съобщиха за 24rodopi.com източници от МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“, където снощи бе приет пострадалият.

Скенерът показва, че има само кръвонасядане между кожата и черепа, пациентът се чувства добре, разкриха от здравното заведение.

Компютърната томография опровергава твърденията на Ресми Мурад от предизборния щаб на АПС, който днес обяви, че „жестоко пребитият Екрем Юзеир е с фрактура на черепа, има 8 шева“.

Невярна се оказа и другата новина – за счупен нос на друг активист на АПС. Носът е натъртен.

Както първи 24rodopi.com снощи писа, след кавга и сбиване на политическа основа в Лясково, мъж бе транспортиран с линейка до болницата в Кърджали.

Местните жители твърдяха, че провокатори от Хасковско са дошли в селото, за да предизвикат сбиване. Днес пък „битата страна“ нарече местните „провокатори“. Според АПС биячите са били роднини на хасковския областен управител.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/10/24 18:56

    Сега ще кажат , рентгенологът е човек на Новото Начало!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/10/24 19:13

    В чуждо село и керемидите бият приятел кво търсиш там аз биле сизе

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/10/24 19:23

    Значи, колеги, на мен ми писна да слушам и чета лъжите и интригите на тези АПС… бой, сополи, кръв. Единият бие жена и изкарва, че защитил жена си, другият пари взема ама той за благото на нарора, третият пистолет подпира по главите на хората с домашен арест. Айде спрете се вече! Искаме и Хасан, и Усейн, и Драган и Петкан от този стил да бъдат задържани и да им се повдигне обвинение…. Стига вече глупости, всички знаем какви им са греховете и че са доказуеми. ПЕЕВСКИ МОЛЯ ПО-СЕРИОЗНО! Искаме ги задържани и обвинени тези феодали. На народа ни писна!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/10/24 19:32

    Родопи 24 по селата Алянса Агитират заплашват хората че ще им се спрат пенсиите,няма да получават топъл обяд,Тази вечер Крадеца Асан И Бригада му бяха В с Дъждовница.Само Делян ага.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/10/24 19:50

    Както винаги дерибеите пак са в лъжа и симулират. Тези от хасковска област да дойдат и в Крумовград да ни заплашват и агитират за дръндарския престъпник ще видят кво посрещане ще им направим.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/10/24 19:52

    Ако имаше черепнота мозъчна травма,значи е пребит.Няма такова,значи не е пребит.Това ли искате да кажете.Нещо не мога да ви разбера.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/10/24 19:54

    ДЕВ ГИБИ АДАМ БОК ТОРБАСЪ ГИБИ ЙЪКЪЛМЪШ, АДАМ САНДЪМЪЗЪ ОТУРТМУШЛАР КОЛИЧКАЯ .
    ГЮЛМЕКТЕН ЙОЛДЮК ВАЛЛА .

    БУ РЕСИМИ МИНЕПАЛНИ БАНИЙИН ВЕ ЛЯСКОВОЙУН ГИРИШИНЕ ИБРЕТЛИК АСЪЛМАЛЪ ЮЗЕРИНЕДЕ ЯЗЪЙЛА ,,ХЕР ХЪРСЪЗЪН ВЕ ХАЛК ДУШМАНЪН ХАЛИ БЙОЙЛЕ ОЛАДЖАК БАШТАН ДУРМАЗСА ВЕ ДОГРУ ЙОЛУ СЕЧМЕЗСЕ"

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/10/24 19:58

    Тази снимка на ударилия се с лепенката ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТАВИ НА ВХОДОВЕТЕ и ИЗХОДИТЕ на Минерални бани и в село Лясково за ИБРЕТЛИК с предупреждение че първо човек пада така когато ЯДЕ МНОГО ,,ХАРАМ,, С ПАРИТЕ НА НАРОДА И ПИЙВА повече от колкото може да носи тялото му

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен12/10/24 20:05

    Ne bok arama gitmişler oraya Mineralni baniden gelecek benim köyümde artislik yapacak az bile yapmışlar donosnikler

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен12/10/24 20:15

    Ресми, вярно ли е че лъжете хората, че ще им върнат българските имена, както и че ще спрете топлия обяд и помощите на социално слабите? Време беше да изядете един пердах, да бяха подхванали и вас

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/10/24 21:32

      ако ги заплашват че ще им върнат турските имена по голям ефект ще има тия в тюркийе 90% са с български имена после Живков бил виновен

      Изтриване
  11. Анонимен12/10/24 20:16

    Овца колкото искаш тъп народ лесно се управлява сваляйте гащите и са готови

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен12/10/24 20:58

    Е много просто- не ходете там където сте нежелани и няма да ядете бой

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.