24rodopi.com/Общество

Няма и месец от откриването на новия спортен комплекс във „Възрожденци“. И първата дъска от поставените пейки вече е счупена.

Какво се консумира край игрището? Съдейки по нахвърляните отпадъци-айран, енергийни напитки, мексиканска бира. Значи дъската е счупена от въздебел задник или от игрив такъв, ошашавен от енерджито дринк.

Кошчетата преливат, но отпадъците могат да се отнесат и до намиращите се наблизо контейнери. Явно е непосилен труд.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/10/24 12:50

    Дерибейски деца не възпитани от дерибейски родители

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/10/24 13:15

    Въпрос на възпитание!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/10/24 14:44

    Грешни пари дадени на грешни хора

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/10/24 14:58

    Убава работа ама селска работа.. научете се малко на възпитание бе айвани

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/10/24 16:05

    Ето затова идеше реч като се изграждаше.Камери и проследяване и най-важното сурово наказание на извършителите.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/10/24 16:59

    Това не е дъска, а парче набухана, некачествена, куха и чуплива пластмаса, която не е заздравена отвътре с дълги железни пръти по стандарт. Заблуждават ни с лошо качество, после задниците виновни. А кошчетата преливат, защото са подходящи за салфетки, не за кенчета и не дочакват графика на почистващата фирма.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/10/24 17:48

      Явно си разбирач на дъски. Каквато и да е тя, трябва да скачаш отгоре душманската, да напъваш и нарочно да я счупиш. Или другият вариант, задникът ти да е 200 оки. Я кажи разбирачо? За такива като теб, най-добре да сядат по земята

      Изтриване
    2. Анонимен19/10/24 04:50

      Брейй 16:59 много ум много нещо се е събрало в теб бе.Да се чуди човек от къде ти е дошло всичкото това може би "звездите ти го говорят" ама като чета изказванията ти незнам пластасата дали е куха ама ти със сигурност си.Колкото и да е "куха"и некачественна като се пази ще издържи доста време а това всичкото е направено и пуснато в експлоатация само преди месец по дяволите.Единственото кухо нещо са главите на дечурлигите които растът без грам възпитание и чувство за отговорност ама кой да ги възпита и кога.Докато расте подобно поколение ще е така да има и много свестни деца ФАКТ но за съжаление са малко

      Изтриване
  7. Анонимен18/10/24 17:17

    Ероле постави няколко камври иначе лоша му ти работа.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/10/24 19:02

      За вас нямали господин Ерол Мюмюн какво значи Ероле имайте малко уважение към институцията кмет

      Изтриване
  8. Анонимен18/10/24 22:06

    Само бой на извършителите на това Деяние

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/10/24 05:01

    Възпитанието тръгва от вкъщи ,ама вкъщи като няма никой как и кой да те възпита а и да има като и този който е вкъщи е слабоумен,нагъл и нахален на какво ще те научи и възпита? Ще те направи същия като него Нагъл и нахален в повечето случаи и агресивен и резултата е ето този от снимката.Дами и господа за съжаление маеряла е такъв крушата пада под круша не под ябълка

    ОтговорИзтриване
  10. Стоян19/10/24 09:18

    Крайно време е Кърджали да има общинска полиция, но до се назначат хора завършили Средното Милиционерско училище в Пазарджик па макар и пенсионери те са обучени и знаят как до пазят имуществото и спокойствието за една седмица всички гаден чета и наркоманчета ще станат по Тихи и от водата.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/10/24 16:35

    Камери и глоби бъркащи дълбооооко в джоба. Ще се научат и тук да опазват всичко, както спазват реда в Германия, Турция и т.н.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.