24rodopi.com/Общество/Коментари

Оставиха Джейхан Ибрямов в ареста. Съпругата му Биршен прекрати гладната стачка. За седмица, хич не личеше да я е правила, поне физически. Но, все пак, стига толкова цирк.

В заседанието на Софийския апелативен съд излезе друго. На срещата между Ибрямов и защитения свидетел Мирослав Тодоров станало ясно, че се готви покушение срещу „Момчето“, разбирайте Пеевски.

Според секретарката на Доган, твърденията на прокуратурата били „Една жена каза…“.

Да, но те са и въз основа на СРС-та, включващи аудио и видео. И един ден ще излязат наяве. Да не се окаже тогава мъжът на секретарката „жената, която казва“?

Човек с имунитет не можел да се подслушва. Е, да де, но под контрол е лицето Тодоров, източило над 50 милиона лева от държавата. А, лицето има среща с „имунизирания“. Тогава?

Мъжът на секретарката на Доган или е много тъп, или изключително нагъл. Отнемат му джипа, харизан от фирмата, която източва пари. Знае, че вече е мишена, но отива да гепи белязани пари от разследван.

?!?!

На тази среща говори за убийство на политик, лидер на партия.

?!?!

Едно е сигурно, нощите на Доган ще бъдат тежки и потни. С една-единствена мисъл-ами, ако Джиджи също стане защитен свидетел?!

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/10/24 21:35

    Секретният сътрудник на ДАНС - Доган - излезна от ресли, нареждайки гласуване против редовно Правителство. Помисли си че ДАНС са все още на Руско разположение или че може да върши квото си иска, но нещата не са така. ДАНС вече са под пагона на ЦРУ, България е в НАТО. А ония в Москва имат други грижи освен Доганя. Но секретният сътрудник агент Сава ще се вразуми и в последния момент ще предаде всички свои близки, включително Ибрямови, Хасан Азис, Кючюка, Чакъра, Рамадана. Предателството е наложено в характера му. Просто характерът му ще излезне пак на яве. Доган няма да предава близки до него хора за пръв път в живота си. А как стоят нещата при Ибрямови? Готови ли са да се жертвят за Доган, т.е. за един предател? Или ще го предадат, съдействайки на органите като защитени свидетели?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен10/10/24 23:28

      ТЕЗИ ТУРЦИ ОТ СЕВ.БЪЛАГРИЯ С НЯКАКВО НЕОБЯСНОМО ЕГО И САМОЧУВСТВИЕ БЕЗ КАПКА ПОКРИТИЕ. МОЖЕ БИ СЕ СМЯТАТ ЗА ИЗВЪНЗЕМНИ,ГОДИНИ НАРЕД ПОЛЗВАХА РОДОПИТЕ САМО ЗА БРОЙКА. ТОП СЕЛЯНДУРИ С МНОГО СТРАНЕН ТУРСКИЯ-УШАКЛАР НЯБИИ ГАРДЕШ.

      Изтриване
  2. Анонимен10/10/24 22:36

    Заради Гюнай...н и компания си промените решението ще гласуваме за БСП.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/10/24 22:54

    На тази бързо и омръзна гладната стачка, защо изобщо я почна? Нима не знае с какво се занимава съпругът и, как се карат тези джипове за милиони и кой на кого дава такъв джип, взехте ни за будали хептен. Човек с имунитет не можел да се подслушва, а той може да прави всичко, да взима рушвети в големи размери, да говори за убийство, да влияе на обществени поръчки за милиони. Но него не могат да го подслушват и следят, къде го има това бе Гюлшен ли си Биршен ли си. Мислех, че секретарката на Доган е готина, красива, модерна, с остър ум, то какво се оказа.... И не и личи изобщо да е била в гладна стачка, поне физически. И това е пак поредната им лъжа.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/10/24 23:15

    "...но под контрол е лицето Тодоров, източило над 50 милиона лева от държавата." Този цитат описва много точно кой е и какво представлява защитения свидетел, а може би и мотива му да е такъв.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/10/24 23:30

    Като видя снимката само, ми е предостатъчно да оценя галфоните.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/10/24 08:22

    Жалната жена 7 дена стоя гладна на плочите, трябва да я изследват професори от Швейцария. Колко ли зле се е чувствала, добре че я пазиха плюещите младежи.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/10/24 08:37

    АХМЕД ДОГАН - БИРШЕН, ГЮЛЕ, ГЮЛЕ, КЪЗЪМ!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/10/24 11:04

    Gladuvat za plyackata e nyama takava strana kato BG.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен11/10/24 15:07

    аз я искам за жена ,мога да си позволя да и осигурявам три кила свински пържоли на ден

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен11/10/24 17:07

    Между лъжичките хайвер поне успяла да си боядиса косата, да изпъква над бежевия пуфер за две хиляди евро. Нов имидж за пред компания, защитаваща престъпния лукс, спечелен на гърба на гласоподавателите.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен11/10/24 17:29

    Абла колко килограма свали ?

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен11/10/24 22:02

    Гладувала на Върба. Ако седем дена е стояла гладна ,с носилка трябваше да я изнасят.На тия в ДНк-ато им са заложени лъжите и измамите.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен12/10/24 00:08

    Те ще гладуват, ако трябва жадни ще стоят, само и само да не изтърват КОКАЛА.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен12/10/24 00:30

    на север мангалите.станаха.Турчета

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен12/10/24 11:06

    Мангали нагли. По време на Османската империя са поискали от султана да ги впишат за турци, тъй като са имали големи заслуги.
    Записали ги, като "Türk milleti".
    Обаче турското население се възпротивило, че цигани ги записват, като турци.
    Тогава властта им отнела на тия думата "Türk" и те останали с названието "Millet" .
    И така, някои цигани не казват, че са цигани, а казват, че са "миллет".

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен12/10/24 15:47

    SAMO NOMER 8 DRUGITE SA IZMENNITSI KOYTO VIRVI SLED PIDPIDIKA I TOY E TAKIV

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.