24rodopi.com/Общество

В най-големия кърджалийски квартал-„Възрожденци“, вече има Клуб на пенсионера.

Той бе официално открит от кмета Ерол Мюмюн.

Клубът се намира в централната част, на бул.“Христо Ботев“88.


С новата придобивка за хората от третата възраст, осигурена от Община Кърджали,  изпълних поето обещание към нашите майки и бащи, баби и дядовци във „Възрожденци“. В момента се търсят подходящи помещения в първата част на квартала и в района на стотните блокове, за да осигурим на хората от третата възраст още 2 клуба, където да се събират, общуват, да им е приятно и да празнуват поводите за радост и веселие“, посочи кметът. Той не пропусна да поиграе шах и карти заедно с пенсионерите.

Откриването на клуба съвпадна с  Международния ден на възрастните хора.

Честитих празника на присъстващите, пожелах им преди всичко да са здрави, да имат повече поводи за усмивки!“, допълни Ерол Мюмюн.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/10/24 12:28

    Точно така Ероле уважавай възрастните защото това е твоето и на още доста младежи бъдещето Респект

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/10/24 13:07

    Едни работят за града и за хората в града, а други дето 20 години нищо не направиха сега се молят на Ердоган в Турция за гласове

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/10/24 15:03

    Похвално! Но тенденцията за пенсионерски клубове и липса на пионерски и младежки е тревожна новина, която много трудно може да бъде поправена. Привличат хора от селата, а тези от града Кърджали отлитат и продължават да го правят.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/10/24 19:54

    neka da ima i tova nqma losho obache povecheto pensioneri nyamat pari za klubove zashtot pensiyata ne mu stiga ot lekarstva tova e v bulgaristan pak imame oshte po vajni problemi, primerno mesto da se napravyt tiq sportni igralni raboti parvo trqbnva da se izmsili za dvijenieto mejdu blokovete nyama oshte asvalt cheren pat obache danak plashtame vtori most trqbva kemete i stiga s tiq stroeji veche v-ci to nqmama kade veche sprete da ne stroqt ima kade grada druga de da stroyq patya za kalinka patq za skirbino stiga veche v-ci stana edno golyamo selo ne e za jivene...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.