24rodopi.com/Общество

Георги Глушков не само е първият българин играл в NBA, но и първият министър, който „разцъка“ баскет на новия спортен комплекс в Кърджали. Той премери сили с кмета Ерол Мюмюн. Двамата отбелязаха по една тройка, съревнованието завърши наравно, но победители са хилядите деца от най-големия квартал на областния град.

Официално спортният комплекс бе открит и на него те ще могат да играят футбол, баскетбол, волейбол…


„Надявам се тази площадка да се превърне в център за младите хора. Пожелавам им да бъдат здрави, активни, да преследват целите си. Да ви е честита новата придобивка“, каза спортният министър. Той преряза лентата заедно с областния управител Никола Чанев, зам.-кметът Байрям Байрям, председателят на Общинския съвет Мухаррем Мухаррем.

„Този комплекс ще обедини хора от всички възрасти, които обичат спорта“, посочи Байрям Байрям.


Десетки деца, много усмивки и еуфория съпътстваха събитието. Кметът Ерол Мюмюн пък бе заобграден от млади спортисти, които му пожелаха успех във всяко начинание.

Комбинираният комплекс е с площ 2818 квадратни метра. Спортната площадка ще бъде с обществен достъп за жителите на Кърджали и спортните клубове.

Стойността на изпълнения проект е 529 361,97 лв., като финансирането е разделено между Община Кърджали и Спортното министерство.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/10/24 14:19

    Бравос кмете!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/10/24 14:40

    Българин съм. Никога не съм гласувал за ДПС. Но ако г-н Мюмюн продължава така, със сигурност има моя глас на следващите местни избори. Имахме нужда от такъв човек на чело на общината. Браво и пак браво!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/10/24 15:55

    Доживяха да видим местната власт на едно място! Интелигентна работа! Браво! Така е редно!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/10/24 16:32

    Утрепката Асан да гледа само и да се учи

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/10/24 17:07

    Браво Ероле .Кърджали ти благодари от сърце.Такъв кмет заслужавахме и ето имаме го.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/10/24 17:45

    Тези, които казваха, че на мястото ще се строи поредната кооперация и кмета лъже, са видят и да се засрамят и да помислят разумно като гласуват.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/10/24 19:55

    И аз така, сега ще гласувам за Ерол.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/10/24 20:24

    Не дерибей, а човек от народа и мисли за народа. Браво Ерол. И тия от алианца на доган да работят, а да не ходят да защитават крадците.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен3/10/24 20:50

    Това е действащ кмет не като старият.Кмете действай Кърджали е зад теб.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен3/10/24 20:53

    Браво кмете продължавай все така.Хората виждат.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен3/10/24 21:24

    По-добър кмет Кърджали не е имал.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.