24rodopi.com/Общество

Седмичният обЗор на събитията ще го започнем от… 1989-а година.

Митинг в Пазарджик. Пред множеството е застанала дама, която говори на ясно изразен руски акцент. Тя казва: Тук, в Пазарджик, лежи моят приятел, философът Меди Доганов…“.

Жената е Мария Бойкикиева. Майката на Христо Иванов, който по онова време е на 15 години. Майка му е от стар болшевишки род. Родена е в Москва, в България идва заедно със Съветската армия. Близка приятелка на дъщерята на Вълко Червенков.

Дотук с нея.

Сега разбрахте ли защо Христо Иванов дебаркира с гумената лодка на брега на Росенец?! За да поздрави чичко си Меди, да го пита как е на свобода…

Да оставим и тези циркове.

 

***

Минаваме към предизборната кампания. Седмица №2. Пълна скука. От ПП-ДБ обявили кампания „Дарете ни по 50 лева, ще махнем Пеевски от политиката“. Нещо от сорта. Пращат мейли на своите да правят дарения, задължително с ЕГН, че да се признае. Нещо като класическа пирамида. Само дето дивидентът бил Пеевски.

След изборите пак ще го търсят за мазното кафе, ама нейсе.

Немощ, която копае дъното.

В същото време по региони хич ги няма. Освен с едни посадени дръвчета да сте ги чули? Не! Тишина отвсякъде. На терен в Родопите са само от ДПС и АПС.

 

***

Джиджи от „догановите земеделци“ е или много тъп, или много алчен, или и двете. Не само го заковаха с белязаните пари, ами се и изпуснал, че Доган искал да убие „Момчето“. Сокола от митовете и легендите го е закъсал здравата. Но не очаквайте да го пенсионират скоростно като Байдън. Демократите в САЩ имат дълга резервна скамейка. В АПС има послушници, които се крият зад потурите на Доган. Той ще им е нещо като Цола Драгойчева, и с памперс, ама с пищов и на митинг!

 

***

Ученички се бият пред училище. Седмокласничка хванала за косата и тръшнала кака от осми клас. Ритала я в главата и жертвата й е с комоцио.

А, сме още в началото на учебната година.

Какво очаквате? Погледнете що са индивиди влязоха в „най-известната къща“, и ще ви стане ясно що за общество, що за примери и прочие.

Въпреки че за мен сараите доганови са далеч по-известни от имота на „Биг Брадър“. Ако пък е имало и там камери… Щяхте да видите сериала „Преход“ и да ви стане ясно що сме на този хал.

Всичко ще приключи, когато „Граф Монте Кристо“ се превърне в научно-техническа литература за политици. Ако се сещате накъде бия…

 

***

За финал нещо свежарско.

Вибраторът лекувал мигрена. Вадиш от едното място и слагаш на другото, че да ти масажира точките. Това доказали научни изследвания.

Откритието не е толкова важно. По интересен е фактът, че според изследванията 82% от жените в Америка притежават вибратор.

Та, станали ли ви ясно що не отпадат визите за нашенци?! Изгоря индустрията за самозадоволяване…

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/10/24 09:24

    HABIBI YALLA | (ХАБИБИ ЯЛЛА) BEST SONGS YALLA HABIBI · BEST DANCE SONG...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/10/24 09:35

    Съмнения, възторзи, страх –
    съдбата просто се развлича.
    Оттатък залеза, отвъд
    нощта тъмнеят бариери.
    Не иде прошка, има съд...
    В дълбочините земетръс
    предвкусва свойта премиера.
    Животът е опасно къс...
    Пропуква се безкрайността...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/10/24 10:37

    hienata ot s.drındar -medi dogana, hasan azis, duhovnia lider ot s.çiçevo fikri sali ..... vsiçkite sa boklutsi

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/10/24 12:43

    Surata bakın şu Ahmetin neresi Türk bu kesinlikle Türk olamaz iki kelime örenmiş Türkçe okadar

    ОтговорИзтриване
  5. Стоян12/10/24 13:04

    Романа Граф Монте Кристо а и всички произведения на Александър Дюма са за умни хора, а не за прости комунисти и турци гласуващи за комунистическия агент Ахмед Доган /вече насран/

    ОтговорИзтриване
  6. Али Алиев12/10/24 17:46

    Нищо друго освен мастика с мента не му трябва на чичко Меди !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.