24rodopi.com/Политика

Председателят на измирския клон на организацията „Балгьоч“ Абдурахим Нурсой е станал координатор на българска политическа партия, което опорочава правилата на съществуване на една авторитетна неправителствена организация.

Това твърдят активисти на „Балгьоч“, които недоумяват кое мотивирало Нурсой да стане политическа фигура.

„Не всичко е пари, трябва да съхраним авторитета и нашата независимост от политиката“, категорични са в Измир.

Нурсой работи за Джевдет Чакъров, който е водач на две кандидатски листи на коалицията на „Сбор“ и „Земеделски народен съюз, които две формации регистрираха „Алианс за права и свободи“ и включиха в регионалните списъци с кандидати за депутати изключени от ДПС кадри. Самият Чакъров се самоизключи уставно, участвайки в листите на „Сбор“ и „земеделците“.

„Балгоч“ е неправителствена организация с обществена цел, има структури в няколко турски града.

„Дано след поредното приключение на Нурсой с български партньори не ни се подиграват, че сме чифтчийско сдружение“, твърдят още изселническите активисти, които смятат, че правилното поведение на „Балгьоч“ е да работи за повишаване на избирателната активност, но не и да се агитира за определени кандидати и партии да се приемат "едни пари за извозване на избиратели" и други дейности за "мотивиране към определен номер в бюлетината".

 

*земеделска

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

25 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/10/24 09:20

    ОТЦЕПНИЦИТЕ И ФРАКЦИЯТА НАЧЕЛО С ЧАКЪРОВ И АТАЛАЙ ДА ЗАМИНАВАТ В ТУРЦИЯ. ДОГАН ДА ГО ИДПРАТЯТ В АНАДОЛА.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/10/24 09:25

    ТОЗИ ГЬОСУРАТ ЧАКЪРОВ НЯМА ЛИ СРАМ. КЪДЕ МУ Е МОРАЛЪТ И ДОСТОЙНСТВОТО.
    ЧАКЪРОВ СЕГА ФИРМИТЕ ЛИ СИ ЗАЩИТАВА ИЛИ АПС НА ДОГАН.
    YAZIKLAR OLSUN SANA CAKIROV - ALLAH BELABI VERSIN.
    INŞALLAH ÇALDIN PARALARIN MINNASINI GŐREMESIN!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/10/24 10:07

    Спокойно. Вижте изказването на председателя на СНР, който кани всички изселници да гласуват за ДПС. Не споменава Доган или Чакъров. Така че, хората знаят за кой да гласуват. Чакъров ще духа супата

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/10/24 23:38

      Koe ti e spokoyno ve ... DPS 13 kat lazvat znaeshli ko stava

      Изтриване
  4. Анонимен2/10/24 10:10

    Tozi gamen ot BalGöç İzmir - sega mu se e padnalo da izkara nyakoy lev, a i koga shte sedne na takava masa s şefa na opozitsiata v Turcia

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/10/24 10:15

    Това момче беше учредител и в управителния съвет на Дост и като не успяха да влезнат в парламента се прехвърли към дпс Той е там където има чорба

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/10/24 11:21

      Не отива на такъв уж авторитетен човек да се забърква в такива неща. Час по скоро трябва да се разграничи, иначе и името му отива подяволитр

      Изтриване
    2. Анонимен2/10/24 20:57

      Точно

      Изтриване
  6. Анонимен2/10/24 10:18

    Всички дернекчии са екмекчии авантаджии кой кат нас….

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/10/24 11:00

    Този господин сигурно получи някакъв имот, някакъв сарай, някакъв майбах за подкуп, за да приканва тези от Турция да гласуват за крадците под номер 13. Трезво мислещ човек няма как да се излъже и да гласува за тези дерибеи, но уви в Турция им промиват мозъците тези от снимката. Представят се за репресирани от БГ, за такива с ощетени права, борещи се за тюрклюка...Истината е съвсем друга. Борят се личните им облаги да продължат.
    Простия гласоподавател от България се чуди как да свърже двата края, а тия от снимката както и обкръжението им имат вецове, тецове, сараи, по незнам колко луксозни коли, по незнам колко апартамента на член отсемейство и обкръжение, по незнам колко хиляди декара земя. Подарете за подкуп по 1 декар земя на простите гласоподаватели, продайте им на безценица от общинските жилища , които сте присвоили за смешни суми, подарете тук там по някой майбах... Вижте как ще гласуват с мерак, а не под строй задължени!!! Кой, за да остане на работа, кой от страх да не му сменят името, кой от страх да не му забранят да говори на турски език, кой от страх да не затворят границата с Турция, кой от страх да не се върне Възродителния процес... Надявам се Пеевски да спечели и да продължи със същото темпо. Всичко прикрито, покрито, замаскирано през тези 35 г. да излезе на яве и господата до седмо коляно да получат своето наказание!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/10/24 11:58

    Престанете с тези турски измекяри за пари са готови на всичко.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен2/10/24 12:34

    ALLAHIN REZILI BU DERNEKCIKER
    HEBICI HAIN VE HSLKA ZULUM EDIYORLAR!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен2/10/24 12:42

    Samo DPS i Erol Myumyun

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен2/10/24 12:46

    Prezidenta Erdoğan sled Izborite she pokani Erol za razgovori za obedinenie na Etnosa i DPS

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен2/10/24 13:19

    Тия по сдруженията са ачове ! За мастика, ракия , овчарска салата и мешана скара . За това държат яка връзка с Бг. Тук ги черхят до насищане за сметка на обшините !

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен2/10/24 14:20

    ТЕЗИ СДРУЖЕНИЯ ПЕТ ПРИ НЕ СТРУВАТ, ЗА МИЛО И ДРАГО ПРОДАВАТ ТУРЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ! ВСИЧКИ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен2/10/24 18:59

    Отцепник за втори път! Беше в Дост, а сега е с дерибеите. Много надежден човек! А на трибуната говореше, че няма наказани за Възродителния процес. Смешник!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен2/10/24 20:38

    Да си седят в Измир

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен2/10/24 21:07

    Когато този двуличник АПО поднесе някаква грамота на Неджми Али в Джебел много се учудих и възмутих. Написах коментар тук в Родопи 24 обаче вие го цензурирахте. Разберете този е пълен мошеник и сметкаджия. Когато основаха ДОСТ, лично съм го чувал да казва тук ще има много пари, ще изядем парите на Ердоган. Сега явно се кани да яде парите на Доган. Те са от един край и Явно той пере прането на Чакъров. Внимавайте много с този човек. Не му вярвайте

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/10/24 23:42

      Iskate li tealnosta.. nyama cakirov.. istinata e 4e na teren mnogo godini v izmir I trakya Hasan mnogo raboti I Tam gladovete ste visited pak za nego sa

      Изтриване
  17. Анонимен2/10/24 22:54

    Bu da hirsizin teki. Seref yoksunlari

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен3/10/24 01:00

    Апо е ДЕРИБЕЯ на село сарнъч в Измир!!!
    Апо е добре известен в измир в сарнъч с анцузите си когато продаваше алкохол и напиваше изселниците отстрани на малкия си баккал/магазинче още през 2000а година а сега се надува с костюми когато пияндетата му дадоха власт както в България..Лично го познавам покрай мой роднина който живее в Измир село сарнъч от 2000ата година когато съм отивал на гости в Измир с моя братовчед който е строител и пие много сме се отбивали при този и тогава обличаше едни обикновенни анцузи само до преди 15 години и стана ДЕРИБЕЯ на сарнъч Измир по същия начин като хасан азис и бандата му ..

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен3/10/24 16:38

    НАШ ХАСАН И ТОЙ ТАМ.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.