24rodopi.com/Регион

В Черноочене бе открита строителна площадка за изграждане на площад в кв. 7 в централното село на общината.

Кметът инж. Айджан Ахмед, представители на ръководството на местната администрация и представител на фирмата изпълнител, бяха на откриването.

Предвижда се премахването на две неизползваеми съществуващи сгради – старата баня и старите обществени тоалетни и изграждане на нова сграда - открита сцена с обслужващи помещения.

С реализацията на проекта ще се извърши изграждане на модерна сцена за изяви по време на празненства и чествания, паркоустрояване и благоустрояване с места за спорт и отдих по плана на с. Черноочене. Обектът се финансира по Инвестиционна програма за общините от държавния бюджет на Република България за 2024 г.

Преди време кметът на Община Черноочене инж. Айджан Ахмед подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството договор за финансиране. Инж. Айджан Ахмед подчерта, че една от стратегическите и дългосрочни цели на екипа му е реализиране на проекти за развитие, насочени към създаване на условия, които да превърнат общината в предпочитано място за живеене.

Исмет ИСМАИЛ, Черноочене

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/10/24 12:20

    Да направят нещо за Комунига! Най голямото село е в общината!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/10/24 14:43

    За Комунига ще има хубави неща ако се представят добре на изборите !!!Да Ви кажа номера на бюлетината с 8 осем !!Всичко зависи от Вас уважаеми избиратели!!Не се съобразявайте с дерибея Кенан!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/10/24 16:21

      Много точно,кратко и ясно казано,това е положението

      Изтриване
  3. Анонимен7/10/24 16:21

    Комунига защо нищо не се чува за Вас,нищо ли не е направено през годините,ами зависи от кмета,който сте си избрали ако не е деен и не му пука за Вас...внимавайте сега му е времето ,14:43 съгласна съм с Вас !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/10/24 18:25

    Оправете водоснабдяването по селата, защо няма вода. Във кой век живеем. И един гласоподавател да има трябва да му осигурите достоен начин за живот. Път, вода, осветление, всичко нужно.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/10/24 22:55

    Малко ли направиха за Комунига в сравнение с другите села

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/10/24 03:24

    Кварталите Среднево и Пряпорец са добре. Не знам в другите села да има проблеми.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/10/24 08:51

    Водоснабдяването щеше да оправи Ферат Пътрака, ама нещо не му разбирахме българския.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.