„Благодаря на всички, които ме подкрепят и моля да осигурим нормална и спокойна работа на държавата. Ние винаги сме били хора на реда, затова си идете мирно и тихо. Никакви протести повече. Ако някой отиде на „Позитано", ще го считам за провокатор", заяви Бойко Борисов пред митингуващите на площад „Народно събрание" след като парламентът прие оставката на кабинета. 209 гласуваха "За" оставката, 5-ма бяха против, 1 - "въздържал се".
Както вече 24rodopi писа, премиерът в оставка хвърли бомбата, че Ахмед Доган поръчал атентат срещу него преди 8-9 години.
Ще припомним, че за готвения атентат се говореше през годините, но сега за първи път Борисов сочи Доган за поръчител.
Предлагаме ви пълния текст на словото на Борисов в парламента:
                      
Госпожо Цачева, благодаря, че приехте нашата оставка, която вчера депозирахме, с което се надявам всякакви спекулации да приключат.С тези встъпителни думи започна краткото си слово премиерът Бойко Борисов след края на дебатите по оставката на правителството. Ние сме били винаги хората на реда и всеки, който оттук насетне прави нещо, което е свързано с нарушение на обществения ред, ще го считаме за провокатор. Всякакви приказки да се ходи на "Позитано", са долни провокации. Сега ще говоря с хората и ще ги помоля да се разотидат.
 
Искам да се обърна към господин Бисеров. Досега съм си мълчал, но моля в дните, които остават на парламента, да направите една комисия и да видите какъв материал е постъпил на официално ниво, от партньорска разузнавателна централа, в която те уведомяват, че се подготвя атентат в момента. Официален документ! Но понеже вие минахте границите, искам да знаят хората. И там в този документ се казва – заради това, че накърни много интереси на международната организирана престъпност, се подготвя атентат и поръчител е Ахмед Доган. В официалния документ!
 
Моля ви, излъчете вие комисия, отидете, проверете автентичността на този документ в нашата разузнавателна служба. Това е по време на вашето управление, точно по време на изборите. Досега си мълчах. Но след като Бисеров говори такива клевети по мой адрес, аз съм си заложил живота и здравето, нямам жал! Затова вие излъчете депутати и отидете и проверете!
 
Аз не съм страшен. Страшни са тези, на които ме поръчвате. Затова никой не смееше да ги екстрадира. И за мен действително е заплаха това! Господин Местан, моля ви лично вие определете 1 комисия и проучете документа.
 
Благодаря на всички, които ни подкрепяха и които не ни подкрепят, заяви Бойко Борисов.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

22 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/2/13 13:58

    Този скапан дребен фанатик доган докога ще се бърка навсякъде? Изрод,киртик,резак,гущер,ибрик вън от страната ни!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен21/2/13 14:38

      Sas dps doydoha na vlast i sas dps si tragvate a na tebe bashtata znaesh li kakiv e spored mene e rqzan no ti ne go znaesh estestvenno

      Изтриване
  2. Анонимен21/2/13 13:59

    Гадни,долни депесари.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/2/13 14:59

    към 14:38-Ти първо се научи да пишеш правилно и на роден език след това коментирай! Иска ти се май всички да са рязани като тебе,но уви това е в южната ни съседка-можеш да се ориентираш натам никой не е заритал за такива като тебе? Виж колкото и да не ти се иска си рязан ама БЪЛГАРСКИ турчин. Хайде чао и помисли малко върху това!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/2/13 15:35

    Дребен страхливец е Бойко. Като разбра ,че го подкрепят само шепа държавни служители и то насила- посегна към етническата карта. Това е най- безотговорното и необмислено действие , което този жалък пожарникар е правил досега. Сега пусна в действие най- силната си карта- омразата към Доган- неговата и тази на озверелия от глад и мизерия бълг. народ. Братя българи и братя турци- не се поддавайте на евтини пожарникарски трикове. Нека да запазим самообладание и не загубим разсъдъка си като Бойко. Нека не превръщаме БГ във втора Босна на Балканите. Господ и Аллах да пазят България.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/2/13 15:37

    Партньорската разузнавателна служба е Германската предупредила българската по времето когато президент на РБ е г-н Първанов (той в това си лице е бил и началник на разъзнавателната служба).

    По-късно информацията за планираното покушение срещу ББ интелигентно е сведено до знанието на Турската разузнавателна служба и до знанието на Ердоган - една от причините заради които Ердоган не покани лидера на ДПС на среща когато беше на посещение в България.

    МОЖЕ ДА РАЗМИШЛЯВАТЕ ВЪРХУ ГОРНОТО.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/2/13 16:05

    Буда е боклук

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/2/13 16:18

    Пак други са му виновни,брей не се спря този човек 4 г ,изобщо не си ни интересен боклуци

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/2/13 16:19

    15.35 ti s turcin ne moje da meris huya si kakvo kato si bilgarin smotanyak takiv da ne si po dobre ot nas./ tursite....

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/2/13 16:34

    към 16:19-Ти не стига,че не можеш да пишеш,но и май не разбираш какво е написано по-горе. Как си прочел или някой друг чете вместо тебе?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен21/2/13 16:41

    на един от плакатите на подкрепаджиите пишеше Бойко кръстник на прасетат,ега си подкрепата,може би е имал предвид дон Корлеоне

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен21/2/13 21:11

    ЕЙ ПРОСТАЦИ СЕЛСКИ, КОЛКОТО И ДА ПЛЮЕТЕ СРЕЩУ БОЙКО-ТОЙ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ, И ТО С ДОСТОЙНСТВО!
    ПОКЛОН ЗА НЕГО И УСИЛИЯТА МУ ДА ВКАРА В ПЪТЯ КОРУМПИРАНАТА И ПРОГНИЛА БСП И ДПС - САТЕЛИТА ИМ!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен21/2/13 21:27

    Борисов завижда, че срещу Доган имаше някакъв псевдоатентат, а срщеу него няма нищо... и почва да си измисля, като малките деца )))

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен21/2/13 21:30

    „На подсъдимата скамейка обаче няма да е сам, там ще сте двамата - като Братя Галеви от ГЕРБ“, обърна се Бисеров към Цветан Цветанов.

    „Тези, които изпадат в такива фашизоидни пристъпи, разбират, че днес българският парламент им казва довиждане, а след няколко месеца българският народ ще им каже сбогом“, беше кратката реплика на Михаил Миков от БСП към Цветанов.

    Мая Манолова обвини правителството, че организира платена подкрепа. Вие водите страната към гражданска война, отсече тя. „Фози действително има покровител, действително той е депутат, действително той е от Кюстендил, но не съм аз. Този депутат е от ГЕРБ и се намира в тази зала“, заяви още червената депутатка.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен21/2/13 21:40

    БОРИСОВ е Нарцис , типично за Хитлер , Мусолини , Сталин .
    Театрално се самоубива и с него трябва да умрат всички деца и хора в Държавата . Цялата България трябва да УМРЕ след него . А Този малоумен човек няма да си сложи ръка на сърцето и да се гръмне сам , в главата и последната му мисъл да е - Избих Народа , Нацията и Бъдещето и

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен21/2/13 21:48

    Как ще те сте хора на реда бе МУТРО!Вие не само ни докарахте до просешка тояга на ръба на оцеляването но докарахте България и до ръба на гражданската война-нека бог да ви съди!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен21/2/13 21:57

    Отидох 300 км да го помоля да си остане като премиер ама неще плашил се от Ахмед Доган лягал с него събуждал се с него в сънищата му е влезнал вече не мога казва челака. Па накрая изгърмял бомбата челяка. Ами останахме без премиер цццц

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен21/2/13 23:42

    вероятно никога Доган няма направи такава услуга на Бойко да си замине не наказан, който е срам за БЪЛГАРИЯ да си отиде не осъден , но сигурно има много истински българи които искат да се отърват от един израстък на МАФИЯТА.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен22/2/13 10:39

    e be6e si ov4ar boiko..zatova samo ov4ari go podkrepqt..ami znae samo da pase ovce tova e

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен22/2/13 18:11

    Ахмед Доган ще го тикнат в затвора за това, където впрочем му е мястото.
    Следващия е даскала Лютви Местан !

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен23/2/13 00:10

    Всички пишете срущу Б.Б защото ви бръкна в гъзъ...
    На всички ДПС-та, БСП-та, НДСВ-та...
    Да ва е.а в голите гладни малоумници!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен23/2/13 08:00

    DO 10:39 PO DOBRE OVCHAR , A NE OVCA.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.