„ГЕРБ е в политическото небитие", заяви лидерът на ДПС Лютви Местан след гласуването на оставката на правителството.
„ДПС издига в култ гражданският мир в страната по високо от всякакви пристрастия. Ние в ДПС знаем, че последният пристан на всяко тоталитарно управление е етническия мир, но имаме толерантни избиратели, които няма да ви осигурят този пристан. Нашите избиратели ще дадат своя принос тези парламентарни избори да се проведат в спокойна среда. Спокойна среда за вас е ужас. Вместо танкова днес докарахте пред парламента трактори. ГЕРБ е в политическото небитие", каза Местан.
Относно твърденията на Борисов за атентата, Местан определи това като ритуално злепоставяне на д-р Ахмед Доган.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

31 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/2/13 14:14

    А вашите хора преди години мстане не се ли заканиха да се връщат с танкове от турция? Господина с голямата сплескана глава защо не се разкара от хоризонта? Точно вашето фанатизирано движение насажда етническа омраза в нашия град.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/2/13 14:21

    И престани непрекъснато да ни натрисаш този измислен от такива като тебе възродителен процес! Знаеш болното място на турците и се възползваш от това.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/2/13 14:26

    Кой е боклука не разбрах?

    ОтговорИзтриване
  4. Муцевски21/2/13 14:27

    Павка гледаш като бай Тошо на 10-то ноемврийския пленум. Какво ти дойде до главата, мани, мани... Да бяхме си седяли даскали в Груево,а?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/2/13 14:30

    Не мислите ли местане,че май с право доган е бил в Беляне? На такива като него и тебе мястото им там между четири стени.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/2/13 14:31

    Истината е, че Д-р Ахмед Доган-агент Ангелов, агент Сергей, агент Сава е един мръсник и подлец !

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/2/13 14:33

    ДПС показха що за партия са.Цяла Бългория вече знае.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/2/13 14:34

    господа/жици/ не се изяждайте пак ни е ще си останем да си живеем заедно тук. там където сме той или тя или някой друг ще си ходят от този парламент но това е не се нервирайте,опасно е за живота ви..........

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/2/13 14:34

    Хе хе д-р Доган, хайде стига вече с тея вицове!!! Като започнаха да се разбулват тайните и пак го извъртяха на тема "възродителен процес" !!! Стига вече ,няма кой да Ви съжали, няма кой да Ви избере . Достатъчно сме умни и сами да решаваме за себе си.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен21/2/13 14:43

      Kolkoto povece govorite za dps tolkova povece dps shte sashtestvuva govorete govorete davayte

      Изтриване
  10. Анонимен21/2/13 14:39

    що не кажете за бобените Ви атентати бе местанлъъъъ, гара буново ,сладкарницата на хотел Сливен и други....

    ОтговорИзтриване
  11. До 14.3421/2/13 14:44

    Това с "жици"-те не го разбрах.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен21/2/13 14:55

    SAMO DPS. DPS ZAVINAGI mishocite ot gerb dovijdane

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен21/2/13 14:56

    до14.44 и няма да разберешшшшшшш

    ОтговорИзтриване
  14. Марин21/2/13 15:02

    Тази политическа партия е противоконституционна а вече виждате и терористична. Напомням, убийство на Ахмед Емин, Откриване на паметна плоча в Дулово на терористите от възродителния процес. Имитация на опит за убийство в НДК. Всички обвързани с атентати. Днес и това. Напомняме това е етническа партия и тя трябва да остане в историята. Да бъде премахнато и двойното гражданство което в много случаи е катализатор на всичко това. Напомням Левски би свалил шапка на генерал Делов за това което той направи през Балканската война. ДПС същия този човек вместо почетен гражданин на Кърджали го направиха ЗАВОЕВАТЕЛ. Жалко но двете неща трябва да се случат. Вече и официално тази партия трябва да се обяви за терористична за причините горе.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен21/2/13 15:18

    ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ СЛЕД ТОВА НОВА КОНСТИТУЦИЯ СЛЕД ТОВА ЗАБРАНА НА ЕТНИЧЕСКОТО ДПС!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен21/2/13 15:35

    Партньорската разузнавателна служба е Германската предупредила българската по времето когато президент на РБ е г-н Първанов (той в това си лице е бил и началник на разъзнавателната служба).

    По-късно информацията за планираното покушение срещу ББ интелигентно е сведено до знанието на Турската разузнавателна служба и до знанието на Ердоган - една от причините заради които Ердоган не покани лидера на ДПС на среща когато беше на посещение в България.

    МОЖЕ ДА РАЗМИШЛЯВАТЕ ВЪРХУ ГОРНОТО.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен21/2/13 15:41

    Ето върху какво трябва да размишлявате!

    Пред Пик бившият шеф на разузнаването Димо Гяуров коментира последното изстъпление на Бойко Борисов в парламента, че имало документи и то секретни, че Доган го бил поръчал. Гяуров коментира:„Няма данни, които да показват участие на Ахмед Доган в опит за убийство на Бойко Борисов. Ако има, е класифицирана информация. И Борисов няма право да знае за нея!”.

    Христо Бисеров пък контрира от парламента: “Нека се отвори секретната папка “Лале”, в която става ясно, че един представител на подземния свят е казал: Бойко вече взе парите!”.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен21/2/13 15:49

    Бойко Борисов ще остане в историята на БГ като пожарникарят ,запалил етническия мир и превърнал родината ни във втора Босна на Балканите. Бог да пази България!

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен21/2/13 16:15

    към 15:49-Глупак,не Бойко Борисов,а етническото турско движение отдавна е разклатило етническия мир. Да не говорим,че в нашия град не турците,а българите са дискриминирани-всичко идва от етническото пдс. Разходете се по улиците около пазара и автогарата и ще ви се изясни какво искам да кажа!

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен21/2/13 16:15

    15:49
    С кое е запалил етническия мир бе полуидиот?
    Тоя лайнар Лютфи от 1 година насам където и да се е появил говори само за етническо напрежение и възродителен процес!!!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен21/2/13 16:21

    Бойко е един страхливец,10 хил лумпени го свалиха

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен21/2/13 16:32

    САМО ГЕРБ.ДОЛУ ДПС.ДОЛУ БСП.БОЙКО НАПРЕД.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен21/2/13 17:04

    до 15;49 абе боклук и аз съм турчин ,за каква босна говориш бе палячо с палячо,аз живея с българи комшии с които се уважаваме като братя.Точно такива мишоци като тебе запалват дразги,аз като излезна на терасата първо виждам българи комшии с ,които живеем като братя,аз ако нямам пари за ток комшията българин ми плаща тока, а не някой от политиците.Толкова ли си болен мозък за да пишеш такива глупости или лижеш политиците затова езика ти е кафяв ,не те е срам да пишеш такива глупости.балай аллах белянъ версин,гозлен гюун гормесин.
    До всички ,които пишат независимо от ,коя етнос са;всички политици станаха богати и имат пари за пра-пра внуците си така,че недейте нажижава обстановката ,колкото повече пишете толкова поче хората се озлобяват,затова живейте си нормално живота и един ден живот и здраве всичко ще си дойде на мястото си.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен21/2/13 17:24

    ууууу Местан и Доган. Братя турци оттървете се от тия мръсници. На тях не им пука за нас!Вдън горите да идете дано изедници алчни

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен21/2/13 19:26

    kakav doktor be bokluk sigurno na teleta kato teb??????

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен21/2/13 21:45

    Ако имаше танкове МУТРАТА не би се поколебал да ги изкара срещу народа!ГЕРБ трябва да бъде забранена със закон!ГЕРБ доведе българина не само до просешка тояга но и до ръба на гражданската война!Нека бог да съди МУТРАТА и сподвижниците му-проклети да са!

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен21/2/13 22:42

    евала на 17:04 Брато абсолютно си прав за политиците това е истината,цялата истина!!!

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен22/2/13 18:00

    prav si 17;04 ne na polititsite i tehnite provokatsii.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.