„Ахмед Доган получи легитимност не само в България, но и в цяла Европа като архитект на етническия мир. Ако обвиненията на Бойко Борисов бяха действителни, те щяха да бъдат огласени и да бъдат предприети действия. Това е активно мероприятие за въвличане на страната в етнически конфликт", заяви новият лидер на ДПС Лютви Местан по повод обвиненията на премиера Бойко Борисов за връзка на Ахмед Доган с готвен атентат срещу Борисов.

 „Дано не се окаже, че премиерът представя като завършен факт нечии предположения и то – непроверени", посочи Местан. От ДПС щели да направят проверка по изнесената информация. „Ако се окаже, че премиерът представя като факт нечии предположения сред многото предположения, ще понесе много тежка отговорност", подчерта Лютви Местан.

ДПС щял да допринесе тези парламентарни избори да протекат в спокойна среда. "Но вие се плашите от спокойната среда, тя е вашият ужас, тъй като вие ще загубите изборите в спокойна страна", заяви момчилградчанинът.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/2/13 15:03

    Хайде местане време ти е да напомниш пак за вашия измислен възродителен процес,защото само това ти остана-болното място на турците.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/2/13 15:40

    Ето върху какво трябва да размишлявате!

    Пред Пик бившият шеф на разузнаването Димо Гяуров коментира последното изстъпление на Бойко Борисов в парламента, че имало документи и то секретни, че Доган го бил поръчал. Гяуров коментира:„Няма данни, които да показват участие на Ахмед Доган в опит за убийство на Бойко Борисов. Ако има, е класифицирана информация. И Борисов няма право да знае за нея!”.

    Христо Бисеров пък контрира от парламента: “Нека се отвори секретната папка “Лале”, в която става ясно, че един представител на подземния свят е казал: Бойко вече взе парите!”.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/2/13 16:00

    Христо Бисеров предаде СДС та и ДПС ли няма да предаде и злепостави .А ???

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/2/13 16:46

    БИСЕРОВ И МЕСТАН ЕДНА ГОДИНА ФЪФЛЯТ ЕДНО И СЪЩО ПРОСТО НЯМАТ ДРУГО КАКВО ДА ГОВОРЯТ.КОЗЕЛА СЕ ОЛЯ С ЕТНИЧЕСКИЯ МИР.ПРЪЧ МИР ИМА И ЩЕ ИМА.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/2/13 02:46

    На тоя няма ли кой да му затвори плювалника

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/2/13 02:48

    То всичко не се огласява и казва на всеослушание

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен22/2/13 12:03

    DOLU PACETE OT MESTAN,..... TOI E MOI !!!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/2/13 16:53

    MESTAN , GAMO TIN MANA SU! PUTANOPEDO!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.