Кашони с валута и сребро са иззети по време на спецакцията в чейндж бюро в центъра на Кърджали.

Както първи 24rodopi писа, спецполицаи атакуваха чейндж бюро на улица „Републиканска" в следобедните часове в сряда.

Присъствието на около 50 полицаи в района и затварянето за движение на автомобили по търговската улица на Кърджали предизвикаха интереса на минувачите. Мълвата гласеше, че е извършен голям обир.

Неофициални полицейски източници поясниха за 24rodopi, че е проведена полицейска операция срещу бизнесмена Ю. Ю., като първо е атакувано обменно бюро, управлявано от сина му С. Ю. – Цефа.
"Имало сигнал за валутни нередности и търговия с благородни метали без печати. Сигналът бил подаден от много близък човек", поясниха за 24rodopi отлично осведомени източници.

 

Какво се случи малко преди полунощ срещу четвъртък – четете по-късно тук и в петък в „Родопи voice"

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/3/13 17:59

    Цеф брат прецакаха те яко предполагам че най малко няколко милиона те прекараха ченгетата,

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/3/13 20:11

    Защо полицията и редакция на вестника не обявят на завиждащи граждани всичките имоти и обекти на много почтено семейство,да се замисли всеки,как точно трябва да се труди за да се сдобие с това,което те имат.Къде сте,госпожа адвокат,на семейство юсеин,бяхте толкова красноречива в хвалбите си към непознати за Вас хора!Един акъл,ако нямате напротив-не се възхищавайте на никого и никога!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/3/13 20:31

    Тоя Цеф глупак беше,такъв си и остана.Наврмето в училище майка му ходеше да бута пари на учителите да му пишат 3-ки за да не повтаря-сега човека е Бизнесмен!!!Взе тая циганка за жена,като беше зарязал една дребна вече не и знам името,и оттам доста му потръгна в живота,ходи си сега рогат и полициата чак му е зад. ...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/3/13 20:43

    Който е подал този сигнал със сигурност животът му е бил доста скучен, тези хора са толкова злобни, че като нямат изгода от теб гледат как да те потапят в калта... " пиявици" такива знайте ,че всичко се връща рано или късно , а тези ,които не знаят какво и защо ,моля не коментерийте !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/3/13 20:46

    Къде ги видяхте честни бе? С обмяна на валута срещу за стотинки ли се трупа такова състояние?!?!?!?! Тряа на месец да обменя по 2-3 милиона валута та да натрупа толкова... пари се перат в 'сички чейндж бюра или яко нелегални далавери.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/3/13 20:52

    20.31,РЕСПЕКТ!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/3/13 21:02

    дребното девойче просто не имало късмет да се роди в циганско семейство,отгоре на всичко с руски гени,а това е крайно недопустимо за синя гьочменска кръв.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен7/3/13 21:09

    20.11 часа: Май имате предвид мен като ме наричате адвокатка на хора, които не познавам, визирайки двата ми поста под другата информация за случилото се.
    Не знам колко по-елементарно да напиша още веднъж -не защитавам никого, особено непознати хора. Изразено е мнението ми по принцип към тези, които нямат силата и мъжеството да застанат очи в очи с истината и да реагират там, където и когато трябва. Не искам да се повтарям, просто прочетете още веднъж написаното от мен и ми цитирайте изречението, в което аз защитавам когото и да било! Мерси!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/3/13 03:58

    eto tova sme nie bilgarite, moje samo da komentirame i da mislim zloto na drugite drugo nishto ne stava ot toz narod, koi kakvo e pravil i koi s kogo e spal

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/3/13 04:04

    tolkoz prestapnici si vartiat dalaverite po tozi grad a policiata da pravi akcii na tezi hora napravo e nedopustimo jalki sa poma6ka rabota

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/3/13 07:47

    Петър П и Васил Г служители на НАП или на ДАНС са? Ако някой знае моля да напише.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/3/13 08:56

    Васил Г е на НАП

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен8/3/13 09:15

    до 07:47 попитай жена ти!!!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен8/3/13 12:52

    Цефа просто е един нещастник.Кораба май почна да потъва и то с бая хора

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен8/3/13 14:20

    Koraba taka lesno ne potyva!Neshtastniko!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен9/3/13 15:39

    HEY BAYA GLUPACI E IMALO V NASIYA GRAD I BAYA ZAVISLIVI BOKLUCISA BILI SELYANI I SELYANDURI

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.