Полицията в Кърджали има нов временен директор, потвърдиха новината на 24rodopi.com високопоставени източници от МВР. Това е Боян Кехайов.
Както вече писахме, миналата седмица вътрешният министър Цветлин Йовчев реши да смени комисар Валери Баранов, който вече е пожелал да бъде пенсиониран.
Както вече 24rodopi.com писа, по време на последното голямо заседание с шефовете в дирекцията на 20 януари, Баранов заяви: Очаквайте нов директор другата седмица!
Преди да бъде назначен титуляр, за директор временно дирекцията на бъде ръководена от опитен кадър - това е решил министър Йовчев.
В града край Арда се очакваше днес да пристигне главният секретар на МВР Светлозар Лазаров. Заради неотложните му ангажименти, в Кърджали пристигна друг висш кадър на МВР, за да обяви кадровите промени.
Както вече 24rodopi.com писа, на 4 септември м. г. ръководството на МВР обсъждало за Кърджали следния вариант: Петко Деведжиев - директор, Боян Кехайов - първи зам.-директор, Айнур Реджеб - зам. - директор.
В момента бившият шеф на РПУ-Кърджали, Петко Деведжиев, е съветник на главния секретар на МВР.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/1/14 14:10

    24Родопи най-добри сте, но сте и най-големи гадове. Защото не давате цялата информация.

    ОтговорИзтриване
  2. инж Илиев31/1/14 14:10

    Надявам се че няма да е Димо Бодуров

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/1/14 14:14

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/1/14 14:44

    Д Бодуров е на спецкурс извън страната -чакат заповед след 2 седмици-това е инж Илиев не се бой-карай си спокойно колелото Ал Щинков

    ОтговорИзтриване
  5. инж. Илиев31/1/14 16:51

    Надявам се да е Огнян Иванов.Той е най-подходящ

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/1/14 23:55

    VAN CHERVENITE OT DARJAVATA KOMUNISTI

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/2/14 09:35

    Разпределение по етнически принцип.Никой да не се сърди.

    ОтговорИзтриване
  8. Иван Цветанов2/2/14 14:07

    Много жалко.Баранов ми обеща да ме направи началник,а те взеха че го пенсионираха.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен2/2/14 22:12

    Първо в 24rodopi.com: Полицията в Кърджали има нов директор - Боян Кехайов! Иде времето на карето "Деведжиев-Кехайов-Реджеб-Яшката"!?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.