Изгонените от БСП партийни активисти в община Кирково преминават към формацията на бившия президент Георги Първанов - „Алтернатива за българско възраждане" (АБВ), разкриха за 24rodopi.com запознати с изграждането на структури на така нар. „президентска партия" в Източните Родопи.
Бившият зам.областен управител на Кърджали Бойка Арабаджиева, която доскоро беше и зам.-председател на ОбС на БСП в Кирково, била сред поканените от Първанов за рестарта на създаденото преди 3 години движение АБВ. Тогава фаворити на Първанов за регион Кърджали бяла бившия областен управител Ангел Коджаманов и д-р Семра Изетова. Сега Първанов е решил да заложи на помашката карта.
Ще припомним, че ръководството на БСП в Кирково бе отстранено след претенции за началнически постове.
15 души са в инициативния комитет на Националната гражданска инициатива "АБВ", от регион Кърджали е Арабаджиева. Тя е представена като "бивш председател на Общинския съвет на БСП в Кирково, която в момента е безработна".
На снимките: Първанов беше заложил на Ангел Коджаманов и д-р Семра Изетова за анализи и бъдещи политически проекти край Арда, но явно е преценил, че резервите му са сред помаците в Кирковско;
Арабаджиева не получи постове за близките си от кабинета "Орешарски" и седна от дясната страна на Първанов
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

42 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/1/14 11:17

    Помашка работа. Интереса клати феса.
    Добрата новина е за БСП. Овладяха си електората с този глупав ход на агент Гоце.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/1/14 11:19

    д-р Семра Изетова е лична приятелка и приближена на Първанов. Сега се очаква да видим как местните червени величия Милко, Георги, Каракостова и др., леко ще бият шута на Серго и ще се присламчат към Първанката!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/1/14 11:45

      Shte se prislamchat nqkoi drug jivot.qvno ne vijdash po daleche ot nosa si

      Изтриване
    2. Анонимен15/1/14 16:20

      А уж легалната предана на . Станишев?!?

      Изтриване
  3. Анонимен15/1/14 11:22

    Половината помаци особено момичетата са хем мюсюлмюни хем християни,ходят на джамия а когато са сред българите се окичват с кръстове,на такива хора никога да нямаш доверие.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/1/14 11:24

    Абе тоя токмак Първанов-агент"ГОЦЕ" вярно ли е че имал помашки корени.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/1/14 11:35

    Чувала съм, че съпругата на Първанов е с помашки корени ?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/1/14 11:36

    до 11:24 до колкото и гея турски.Темиз българин.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен15/1/14 11:39

    hahahaha... eu novite s obsadenia bg parlament ot policai!!! zdravi, pravi, koravi maje stoyat i gledat s chasove, vmesto da rabotyat. a drugite eu narodi stroyat ulici, magistrali, nasipi protiv navodnenia, mostove, tuneli, fabriki, domove, korabi, samoleti, avtomobili, traktori, kombaini, seyalki, toryalki....?!?!?! i tehnite narodni predstaviteli se dvijat s velosipedi, tramvai, avtobusi, pesha i otivat na rabota.
    a bg zdravi i ucheni maje samo stoyat i gledat?!?!
    ami, ako policaite hei taka tragnat da si varshat rabotata po ulicite na selata i gradovete...ili pone malko da zakarpyat plochkite po trotoarite i dupkite po ulicite..a onia nedurazumenia ot NS da se opravyat sami s bg narodnata lubov.

    eu narodite sa v ujas ot bg nesposobni administratori, zaradi koito se nalaga da izdarjat finansovo bg narod v bg - da im prastat pari za nivite, za govedata, za pametnicite, za museite, za fabrikite, za avtobusite, za patistata....

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен15/1/14 11:40

    Тая Бойка Арабаджиева защо лъже,че е безработна. Тя работи вече втора година като начален учител в училището в с.Чакаларово. Натегачка !!! ГЕРБ я назначиха на работа,Станишев отказа да назначи мъжа й, сега заблуждава Първанов и АБВ,че е безработна...Еб--ти комунистите!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен15/1/14 11:41

    към 11:24
    За Първанов не знам,но за теб съм сигурен ,че те е правил такъв отзад.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен15/1/14 11:45

    Хайде сега юруш на всички помаци при Първанов.Тази Бойка като види че Първанов няма да спечели,ще се върна пак при старите бесепари

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен15/1/14 11:47

    нов бардак със стари кулви.......

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен15/1/14 11:51

    Имам един голям помашки к.р,ако не може да го гледате елате да го лапнете.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен15/1/14 12:08

    Стига с тези "карти"-помашка, циганска, турска и т.н.Оставете хората да членуват, кой където иска.Изборите ще покажат, кой кой е ?АБВ не е на помаците.Да не се окаже, че е на турците в областта.Редно е турците да бъдат в БСП-АБВ.Помаците са в различни партии.Те са свободен народ и членуват, където искат.Бедата идва от другаде - Европа казва не на - етническите партии като ДПС и на национолистическите партии като Атака.И няма да е далече времето, когато тези две партии ще стоят в ъгъла на парламента с по 10-15 депутати и от тях няма да завесе нищо.Трябва да имаш "очила", за да не виждаш това.И помаците ще са впарламента, защото членуват в различни партии и по-малко в етнически и националистически.И защо вестника пише и допуска да се говори за "помашка карта".Това е глупост !!!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен15/1/14 12:15

    11:35 mnooogo si prav

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен15/1/14 12:29

    Тракиецът Ангел Коджаманов трябва да бъде издигнат за евродепутат от АБВ. Ако го издигнат веднага всички тракийци ще гласуват за него.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен15/1/14 12:30

    Айде стига сте обиждали, бе! Какво ви интересува вас кой какъв е, кой с какво се кичи, къде членува, с кого разговаря!? Стига сте гледали в чуждото канче!? Оставете всеки да се определя и членува където си иска. Заради манталитета ви - селяндурски, сме на това положение. Хайде пораснете вече! Стига с безпочвените ви претенции! НЕ СТЕ ПО-ДОБРИ!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен15/1/14 12:32

    Най " интересни" в увъртането и ослушването са михалевски и багдасаров.ще полудеят че още нямат ориентация кой ще победи и при кого ще е келепирът. особено първият е кариерист по природа.мошеник също,

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен15/1/14 12:34

    ние от високото сме с теб ....нашите са с теб Гоше.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен15/1/14 12:40

    Ами сега- . Стайкова,. Грудев. Василева. Янчинка какво ще правят! Бърза ориентация бързо, няма време! Паразити!

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен15/1/14 12:57

    До 11:45, викаш в някой друг живот ще се присламчат, така ли? Само гледай как ще се разбяга червената сган, като мишки напускащи потъващия кораб!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен15/1/14 13:00

    Не мога да ви разбера що за хора сте тези, които непрекъснато оплювате помаците - вие сте толкова злобни хора и нямате страх от Бога, който е сътворил всички еднакво и от едно начало. Това, че всеки е пожелал да се самоопределя по вероизповедание си е лично негов избор,и вместо да показвате непрекъснато по форумите простотията си и невежеството си, да изливате гнева и яростта си върху хора, които не познавате дори, по добре вземете и поработете над своето себеопознаване, защото като ви чета коментарите ми става много болно за вас. Начинът, по който се изразявате говори само едно - вие не уважавате дори себе си, а човек, който не уважава себе си и говори по този зъл начин към останалите хора, значи, че мрази не само тях, но и себе си, само че няма не само познание, но и смелост да се погледне поне за малко отстрани. Такъв човек не е могъл да постигне нищо в живота си, няма и да постигне с тази завист, която ще го съпровожда винаги и разяжда отвътре, сам ще се самоунищожи. Затова бъдете по-добри и уважавайте себе си, бъдете смирени, Бог вижда делата на всички и не вие трябва да сте съдниците на деня и живота на другите.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен15/1/14 13:13

    Тракийката Коджаманова също трябва да намери реализация и издигане. Важно е да стане директор на музея. Сега вече с изявата на АБВ със сигурност ще стане. Едва ли "някой" ще смее да издигне друг "авторитет".... С АБВ напред. Коджаманов евродепутат, а Коджаманова регионален историк.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен15/1/14 13:34

    Много комплексари се изявяват тук. Един помак, друг тракиец, трети турчин, абе вие нормални ли сте. Всички живеем в България и явно действителността ви харесва, щом от всичко само това е повод за коментар. Една малка група хора във всички партии поръчва музиката и останалите играят в забрава. Хак ви е, но и на останалите, които мълчат като з.....и.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен15/1/14 14:08

    Тая Бойка голяма страшна кариеристка беее.Рева,рева за службичка на Станишев и като не успя-хайде при бате Гошо.То тя стана медийна звезда - по телевизии,по вестници.Тя толкова не се е изказвала като беше зам.областен.Сега заговори повече и от "нейните близки депутати" Милко Багасарчето и Димчо Мишколовски.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен15/1/14 15:13

    Не тракиеца Коджаманов трябва да е в листата за евродепутати, а родопчанката Бойка Арабаджиева

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен15/1/14 15:22

    Гледай, гледай и чети хубаво и само си представи какъв цирк чака столетницата на следващия вот на недоверие от стана на опозицията :)))

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен15/1/14 17:28

    В листата за евродепутати, трябва да е Бойка Арабаджиева. Човек, който достойно отстоява позициите на своите избиратели.Госпожо Арабаджиева смело напред и успех!

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен15/1/14 19:09

    До редакцията на Родипи 24. Що за журналисти имате в тази редакция. Може ли да не се натъртва толкова пъти, че помашката партия от Кирково еди си какво. Какво значение има кой ще подкретя дадена формация или партия, всички са хора на тази държава, задължително трябва да отбележите че помаците и т.н. Ако не ми побликувате коментар, ще дойда лично в редакцията да напиша и аз някой посредствен материал. Стига да играете на етноси в тази държава, кога ще заживеете в мир и разбирателство?

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен15/1/14 20:00

    Няма ли да проумеете, че в тази държава живеят преди всичко български граждани? Не ви ли се живее по-добре ? Подкрепете смелите, който казват истините! Не злобата и зависта,ще променят живота ви. Бъдете смирени и подкрете подадената ръка , особено когато е към хора,който познавате.

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен15/1/14 20:19

    Кой,кой,кой каза да подкрепим подадената ръка, особено когато е към хора, които познавате ха хахаха Лицемери ! Поредното доказателство, че политиката и политиците ни са пълна отврат. Вече не ги слушам, гледам, чета - и няма да гласувам повече, всеки гледа само да захапе кокала, а хората кучета ги яли.

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен15/1/14 21:01

    До 20.19
    Като не ги гледаш,слушаш и четеш,що що щеш тука? .............А,да-помак съм!
    Дявам ти повод да плюеш помаците..........Не че ви трябва,де-като чета по-горните коментари!Ама...така!Обаче сме ви в устата,нали?Не в краката,както казваше една стара приказка?Е,значи сме много по-стойностни от всички вас,без значение от етноса ви!














    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен15/1/14 22:09

    DA SA JIVI I ZDRAVI IRANCITE !

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен16/1/14 11:57

    Бойка - евродепутат! Коджаманов не става

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен16/1/14 14:14

    Докато има разделение кой Българин кой Помак кой Турчин кой Циганин или ром тая държава няма да се оправи.Всеки е човек но щом живее в БЪЛГАРИЯ трябва да се съобразява със законите на държавата ако има такива.Партиите маиката ебаха на държавата.

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен16/1/14 14:19

    ЗАЩО ДА НЕ Е ПОМАК ЕВРО ДЕПОТАТ ДА НЕ СА ПО ЧИТАВИ БЪЛГАРИ И ТУРЦИ.

    ОтговорИзтриване
  36. Анонимен16/1/14 14:30

    Не мислите ли че в града сме мнозинство ПОМАЦИ и ТУРЦИ а българите Нуменклатурчици си развяваха коня както си искаха преди години.И Турци и Помаци ни робуваха сега е наш ред.Дъртите комуняги вън от града.Първанов ще ви тури пръста отзад. Подкрепяме го

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен16/1/14 16:47

    ss. Ех, алчността чоешка... най-големия порок, независимо как ще го опаковаш за пред хората. А Първанов е доказал, че обича лукса.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.