Един от най-добрите специалисти по бронхиология и детска УНГ хирургия в България ще преглежда безплатно в Кърджали. Става дума за началника на отделение „Уши, нос, гърло" в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов" д-р Асен Меджидиев. Първият му преглед в Кърджали ще бъде на 1 февруари.
Специалистът ще преглежда в Кърджали по покана на председателя на кърджалийската структура на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) инж. Фахри Идриз.
Д-р Асен Меджидиев завършва медицина през 1994 г. в Медицинския университет в София. Една година работи в Клиниката по белодробни болести на Пета градска болница, а от 1995 г. започва специализация „Уши, нос, гърло" в МБАЛ „Св. Анна", където е лекар ординатор. От януари 2012 г. д-р Асен Меджидиев е завеждащ на отделение „Уши, нос, гърло" в „Пирогов".
Специализирал е в Германия, Берлин, Университетска болница „Шарите" – риносептопластика - Хърватска, Загреб, Университетска болница – ендоскопска хирургия на нос и синуси.
Бележка: Допълнително ще уведомим читателите си за мястото и часа на прегледа.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/1/14 19:10

    КЪДЕ ЩЕ ПРЕГЛЕЖДА ОТ КОЛКО ДО КОЛКО ЧАСА КЪДЕ ДА СЕ ЗАПИШАТ ТОВА СТЕ ЗАБРАВИЛИ ДРАГИ РЕПОРТЕРИ

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/1/14 19:32

    До 1 февруари поне още веднъж ще дадат информация кога, от колко часа и къде ще са прегледите, сто на сто още не е ясно и затова не пише, но и друг път се е писало за прегледи и после се уточняват часовете и мястото.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/1/14 20:36

    Ф. Идриз що не си гледа дограмите ами се меси в докторски работи? Очевидено не знае, че не може да кани лекар да преглежда, без уведомление за това от лекаря към Лекарския съюз в Кърджали? Съгласно Устава на БЛС- чл.34 ал. /7/ Лекар, практикуващ постоянно на територията на повече от една районна лекарска колегия, подава заявление за вписване и членува в колегия по свой избор като уведомява за наличието и на друга месторабота. В този случай лекарят подава лично в колегиите, които са следващо място на работа, уведомление за работа на територия на съответната районна колегия, придружено от документите по ал.3, т.1 -5, както и служебна бележка, че е уведомена районната колегия, където членува, че лекаря ще работи на територията на друга районна колегия.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/1/14 21:47

    20.36 часа! Ей, дървен философ, ти недей да учиш гъза как да се изхожда! Този специалист идва заради приятелството си с Фахри да преглежда в нашия град и ти вместо да кажеш браво и на единия и на другия, седнал тук да ми цитира Устав, точки и алинеи! Е, затова никога няма да сме добре в тази страна защото капути като теб умират от завист, че някой успява да направи добро и за другите. Сигурно си лекар щом толкова си запознат с разни точки и алинеи. Там някъде пише ли, че трябва да гледате на пациентите си като на ходещи портмонета? Че можеше да говорите за ядене над главата на смъртник? Да се хилите като ненормални по коридорите, докато някой загубил близък се дави в сълзи? Кажи де, помниш ли клетвата, която си положил като лекар? Да те е.а у тъпия селяк!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/1/14 23:52

    bronhiologia vkli4va li bronhit i tem podobni ili samo u6i nos i garlo

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/1/14 09:25

    Браво 21:47, напълно съм съгласен с твоя коментар.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/1/14 13:24

    16/1/14 21:47 точни думи , а каква ловеща картина обрисува.
    Трябват дела един двама доктора за отсрел, ако гръмнат
    друга песен ще е пее 16/1/14 20:36
    колегията тва да не ти е КОЛЕГИЯ РОКОВКИ
    айде бегай у лево!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен17/1/14 22:49

    Как БЕЗПЛАТНО бе хора. Вижте какво пише на сайта на болницата - "....Прегледите ще се извършват на 10 –тия етаж в Приемно - консултативния кабинет на УНГ. Преглед по желание на пациента / платен преглед / - 30лв." Абе Фахри що лъжеш, че ще преглежда твоя приятел без пари? Явно си уреждаш приятелите да вземат кинти.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен17/1/14 23:08

    Прегледът на 1 февруари ЩЕ Е БЕЗПЛАТЕН, не може ли да четете, бе хора? Това което пише другаде е за прегледи на други дати, часове и т.н.! Доколкото знам, този специалист ще идва един или два пъти в месеца в Кърджали и ще извършва платени прегледи, май ще идват и други негови колеги от "Пирогов". Всеки ще си плаща за прегледите, но този който е уреден от Фахри Идриз е безплатен и става дума само за 1 февруари! Много ли е сложно, че не можете да разберете?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/1/14 10:30

    :-(
    Gorkia d-r!
    Sigur ne e slushkal, za da go pratyat tam?! Meraka mu se vijda?!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.