Частният съдебен изпълнител Росен Сираков описва имуществото на скандалния бизнесмен Ерджан Рашид – Роко, като в това число е и бар "Париж" и офисите над него на улица „Републиканска" в Кърджали. Служителите на Сираков са охранявани от униформени полицаи. Те пазят от задната страна на сградата, която гледа към Паспортна служба.
Предишните описи на имоти бяха на бул. „България", в Кърджали, в Джебел, в Момчилград и др. В активите на Роко има игрални зали, ресторант, оранжерии, складове., триетажна административна сграда.
Както вече 24rodopi.com писа, комисията "Кушлев" запорира имущество за над 2,5 милиона лева на фамилията Рашид. Обвинението бе, че е придобито по престъпен начин.
На снимката: Роко излиза от емблематичния бар "Париж". Снимката е направена през 1997 година, когато започна краят на империята "Рашидови"
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/1/14 14:18

    ey izyadahte go tozi covek hiyeni cakali takiva

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/1/14 14:18

    Живия пример как от милионер се става бедняк

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/1/14 14:21

    KOMISIJATA KOSCHLUKOV ZASCHTO NE POCHE OT SOFIA

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/1/14 14:33

    Кой унищожи роко?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/1/14 14:45

    ТЕЗИ, КОИТО ГО СЪЗДАДОХА, КОИТО ЖИВЯХА ОХОЛНО И ЗА КОИТО ТОЙ БЕ МАША ЗА МНОГО НЕЧЕСТНИ СДЕЛКИ И ПОСТЪПКИ В КРАЙНА СМЕТКА ГО УНИЩОЖИХА!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/1/14 14:48

    Относно коментара, че Комисията трябва да започне от София и аз съм на същото мнение! Най-големите далавери и най-големите мафиоти са в София!
    Трябва да се започне от кадрите да БСП и след тях поред всички депутати!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен16/1/14 16:55

    и на ДПС след това !!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен16/1/14 19:41

    Унищожиха Роко, но още има хора, които помнят добрините му, защото той помагаше на всеки поискал помощ . После , когато го съсипаха, точно тия, дето най-много се възползваха от него и демонстрираха,че са му първи приятели бързо го предадоха и оплюха ! Неблагодарници ! А Роко направи много добрини в този град и благодарение на него нито една групировка не успя да тормози местното население! Повечето забравихте, но има и такива, които помним ! Жив и здрав да си Ерджан и хич да не ти пука!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен16/1/14 19:44

    TI BESCHE NAY GOLEMIYAT FALSCHIFIKATOR ,MOSCHENIK ERDJAN,SEGA PLACESCH.TOVA E JIVOTA NA PRESTIPNIKA.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен16/1/14 19:59

    Erdjan e pichi ! Da e jiv i zdrav, teq novite fesove za nikuv hui ne stavat

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен16/1/14 20:24

    Една част от покровителите на селския мишок сега са видни адвокати, други са в небитието...

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен16/1/14 20:44

    ДО 14:21 . "КОМИСИЯТА КОШЛУКОВ" !!!!!!!!!! ЕГАТИ НЕГРАМТНИЯ ИДИОТ !!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен16/1/14 21:41

    до Анонимния от 19:41 , абе глупак такъв , с какво се занимаваше Роко? - с изнудване , рекет, сводничество и фалшифициране на пари и какво ли още не. На кого е помогнал ?- на хора в безизходица с непосилни заеми. България за това е на такова дередже , заради хора като Роко , Мишо Царя и още много други които купиха властта и си правеха каквото си искат , по умните от тях купиха почти цялото имущество на държавата и сега техни поставени лица ни управляват. Това ли са добрите хора в България питам аз?????????

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен16/1/14 23:48

    А кои са добрите хора?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.