Областният лидер на БСП Георги Кючуков заяви, че в понеделник – 14 април, съветниците от левицата ще се съберат на заседание специално по този повод. 7 души наброява „червената" група в Общинския съвет в Кърджали. От БСП твърдо са решени да призоват бившият директор на областната дирекция на полицията да напусне групата и 3-те общински комисии, в които членува от името на левицата.
Стефан Ангелов беше сред посрещачите на Първанов в петък, което, меко казано, не е редно, поясниха за 24rodopi.com от областния съвет на БСП.
"Нормално е да му препоръчаме да напусне групата или да го изключим от състава й. Той може да остане като независим в Общинския съвет, но без право на участие в постоянните комисии. Но ако се разграничи от формацията на Георги Първанов АБВ, няма да има проблем", потвърди Кючуков.
Стефан Ангелов не е член на БСП, а е станал общински съветник от гражданската квота.
Самият Ангелов заяви, че е имал организационни ангажименти с визитата на Първанов в петък.
"Трябваше да се занимавам с уреждането на срещи на Първанов, с охраната, нищо особено поне засега. Тепърва ще има новини", твърди Ангелов.
Както вече 24rodopi.com писа, той оглави полицията в Кърджали на 13 април 2009 г. със заповед на тогавашния вътрешен министър Михаил Миков, като преди това от март 2007 г. изпълняваше временно длъжността. През август 2009 г. обаче комисар Ангелов се оказа единственият публично критикуван от новия министър Цветан Цветанов по време на съвещание на областните директори. Причината за атаката срещу него беше, че не е намерил престъпление в изграждането на прословутото Водно огледало.
Ангелов контрира, че икономическа полиция е доказала закононарушения при строежа на канала, но странно Цветанов не е реагирал защо случаят е потулен.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/4/14 18:13

    Люспи се! Люспи се червения башибозук и скоро ще останат само обелки и семки от червивата ябълка.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/4/14 18:19

    Очаквайте още трима от левицата да преминат в редовете на АБВ

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/4/14 19:03

    Това е кадъра на Синабов

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/4/14 19:12

    НОРМАЛНО Е ! ПОПАЙ , ПРИ ПОПАЙ ОТИВА !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/4/14 20:00

    да 19:03
    кой е този Синабов

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/4/14 20:54

    Браво на човека .то при тая трътка Кючуков дето само коментари пише, какво да търси?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/4/14 21:30

    до 20:00 часаІ Има много с фамилия Синабов, но мисля, че се изписва Синапов. Това няма значение. Единият е приятел т.е. учили са заедно с г-н Борисов в Симеоново, за пожарникари. Били са в един и същи курс... Работеше в Противопожарна охрана, работил е в кметството, съпругът ми знае подробности, но не знае, че пиша, ще ми скъса главата хахахаха...приятели са с ББ. Другият е братовчед на пожарникарчето...и е от Герб, беше организатор на стачкуващите. Вторият мисля, че живее в Момчилград. От Кирково са. Хубави момчета са. Да са живи и здрави. Независимо, от коя партия са, моят съпруг, познава много добре пожарникарчето, и е с отлични впечатления. Аз съм ги виждала във фейзбук...не съм разговаряла с тях...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/4/14 21:36

    айдеееееееееееее сега да видим кой ще се отлюспи от герб за да иде в абв

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен13/4/14 21:37

    ДО 21:30. "ФЕЙзБУК" ! БРАВО ! ХАХАХАХА ! ТО ГЛАВАТА ТИ Е ЗА СКЪСВАНЕ НАИСТИНА !

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен13/4/14 21:59

    21:37 часаІ Как се пише фейзбук хахахаха, то аз съм без глава...,правилно е да пиша във форума айайай, не ме забърквайте в политиката, безпартийни сме цялото семейство, съпругът ми и децата ми не се интересуват, дори не зная за кого гласуват на изборите, тайни са, подозирам за мъжа ми, че е десен избирател, но това аз го мисля, но е така, няма как заможен човек да гласува за левите, имали са много животни преди 1944, стока и всичко, всичко са имали с честен труд хахахаха

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен13/4/14 22:30

    до 19:03, само да допълня хубавия коментар на 21:30. Така е, този Синапов е приятеля на ББ и дето му се кланеше във вечена вярност, когато ГЕРБ бяха на власт. Сега като паднаха ГЕРБ и въпросния естествено се поклони до земята на управляващите. С една дума - на където духне вятъра, натам са. Та както пише статията - очаквайте ги в АБВ. Червения башибозук има много и различни лица!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен13/4/14 22:55

    ayde stiga s tozi 4erven ba6ibozuk, gerberite da ne sa cvete za mirisane, sred ob6tinskite si savetnici imat bib6a zemedelka, imat si trakiec, smenil neznam kolko partii samo da si zapazi myastoto v ob6tinski savet, imat si lyibitelka na silnite use6tania blizka na mladeji ot dpsр imat si i barakuda, imat si i biv6 depesar, biv6 sedesar iiiiiiiiiiiii o6te kakvo li ne, taka 4e i ot tyah o4akvame preminali v abv, ne plyi samo 4ervenite 22:30

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен13/4/14 23:04

    AKO GERP NE POMAGASE ZA UCENETO NA DECATA NA EDNI SVOI SAVETNICI TE ODAVNA DA SA V ABV

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен15/4/14 09:34

    Това са кадрите на Багдасаров - до един интересчии и предатели. У тях генетично е заложено да врътват г...а и да се предлагат според интереса си. Колкото до Багдасара той не вижда повече от носа си. Интелекта му е нула, а и всичките му назначения са компрометирани и спорни.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.