15-годишната ученичка от п*рно клипа, който разтресе авторитетно кърджалийско училище, е дъщеря на местен политик. Бащата е бил кандидат за общински съветник в Кърджали през 2011 година. Участвал е и на изборите за кмет на едно от големите села в региона, но спечелил само 99 гласа (41 % от гласувалите)  и загубил битката още на първия тур.
Това разкриха за 24rodopi.com отлично осведомени източници.
„Политик е, но от „по-задните редици". Читав човек е. Малко излишно се пали, но му пожелаваме да излезе от тази ситуация, в която дъщеря му няма вина", казаха от партията, която е номинирала С. М. за Общинския съвет. Бил е в кандидат-съветническата листа на неизбираема позиция, след 30-то място.
Както във вторник 24rodopi.com писа, кърджалийски тийнейджъри станаха главни герои в нов с*кс скандал в Кърджали (преди година имаше скандал със 17-годишна отличничка, чийто клип бе свален от интернет след публикациите ни – б. р.).
Става дума за 15-годишно момиче и както първоначално се твърдеше18-годишният й приятел, които са заснели моментите си на интимност и по-късно кадрите се озовали във Фейсбук. По-късно бе посочено, че партньорът на ученичката е на 23 години. Видеото стана най-разменният продукт в едно от водещите кърджалийски училища и шокира родителите на учениците.
"Момичето било надрусано. Мъжът, който прави с*кс с нея е Ш., с прякор Рака. На 23-24 години е. Ученикът, който е качил клипа във Фейсбук се казва Недялко, Дельо му викат. Той има проблем с Рака и за отмъщение е качил видеото, това е истината", поясниха осведомени.
П*рноклипът с 15-годишната С. е с продължителност около 20 минути. Качен е от Дельо, внук на лихвар, който има обект в работа на пазара. Това разкриха за 24rodopi.com отлично осведомени източници.
От видеото, което било качено в интернет от Дельо, приятел на главния герой от п*рното, става ясно, че снимките са правени по време на ученически купон, а в апартамента имало и други ученици.
Междувременно ТВ7 разпространи информацията, че „15-годишната ученичка от елитна гимназия в Кърджали, която попадна в скандално видео в интернет, имала връзка с бащата на гаджето си". „Именно младият рогоносец пуснал п*рно клипа, за да отмъсти. Момчето заподозряло, че малката му приятелка е правила с*кс с баща му", твърдят от телевизията на избягалия в Сърбия банкер Цветан Василев.
"Това са пълни глупости. Момичето е невинно. Клипът е качен в Интернет от Дельо, на който някой му подметнал,  че участникът в клипа спи и с майка му. Затова 13-годишният Дельо е решил да отмъщава на баткото от клипа, но потърпевша се оказа ученичката",  разкриха пред 24rodopi.com отлично осведомени.

Още по темата:
Тя иска да стане манекенка! Любимият й стих е:
Ти си този с надпис „Забранено",
но си взимам пак и пак. Не, не!
Всеки друг е пята песен.
Само с теб дъха ми спира, мистър Грешен.

Четете във всекидневника „24х7 Родопи
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

28 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/12/14 08:47

    Ужас... срам и позор

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/12/14 09:04

    Едно време в родопския пансион беше същата анархия ама нямаше социална мрежа раждаха и изхвърляха бебета във варели

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/12/14 09:06

    Ава като гледам таз има дадености за манкенка, що и се сърдите и я унижавате като тя самата няма такова чувство за вина, какво ви бърка вас тук моралисти , да не лющят вас та се напрегнахте толкова, момичето до 20 ще изкърти що за свредели има по кърджалийско и ще отиде в софията да стане студентка, айде я си живейте живота, скандал ми било, да не би да е единствената гювендийка по кърджалито, колко още има като нея които се лющят за слава :D

    ОтговорИзтриване
  4. зафер ертюрк-здравко сербезов4/12/14 10:03

    Браво на Родопи.
    Голяма новина.
    Вече няколко дена ни обяснява апсюлютно всичко за порно филма.
    Но когато е за някакво лапе или е за покуграмотен нещастник е така усърдно родопи.
    Питам се защо не е така към Крадците Дупетати или към безработните милионери.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/12/14 10:16

    кой е политика ?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/12/14 10:26

    Защото, другарю Здравко Зафер, никой не се интересува от дупетатите ти. Само чиновници и будали се интересуват от политиката. Секса е движещата сила.
    Питай хората от Родопи, ако ти помогнат разбира се, колко души са чели новината за ученичката и скандала и най-четената за депутат. Със сигурност за ученичката са я чели 50 000 души, а за депутати - 5 000.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. зафер ертюрк-здравко сербезов4/12/14 19:44

      Може и да сте прав.
      Но от нещастието на едни хора, мисля че не е редно да кефят 50 хиляди души.
      Никой не би искал да е на мястото на момичето или на близките й.
      То вече е началото на края.

      Изтриване
  7. Анонимен4/12/14 10:54

    Da vi e...ba moralistite skapani!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/12/14 11:06

    Искам да попитам редакцията, носи ли отговорност за написаното? И колко достоверни са източниците ѝ?

    ОтговорИзтриване
  9. важно4/12/14 11:16

    09:06 анонимен не само се лющят за слава, а и за пари. Нямам предвид горният случай. Кво да кажем ние дете виждаме и чуваме, как куртизанките по цяла нощ работят за пари. Никъде не работят. Идват от Крумовградските села сиганките т.е. те са туркини ха-ха-ха. Наемат си квартира и печелят. Я виж след време са взели образованието си в кж, след това и в чужбина. Тази стара професия винаги е имало и ще я има. Щом им е .убаво, нека продължават...Поне да си купят разтегателен диван, че не може да се спи. Идете в по-голямата стая бе амсалаци, ама пари за отопление трябва...Апелът ми е, че не трябва да се публикуват статии само на това непълнолетно момиче...явно е, че някой е искал да се изгаври с момичето и баща й...много са случаите...дори съм виждала в жилище на един етаж живеят проститутки и полицай и той не смее да се обади, излишни са коментарите...не зная как са законите в европейските страни относно проституцията, но крайно време е тя да бъде легализирана и да си плащат данъците.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен4/12/14 11:46

    е редакцията докато не видим линк на клипа не ви ВЕРВАМЕ изобще!

    пс. може да напишете друго по фрапираща новина
    местен бизнесмен политик се сношава с дърти баби геронтофил
    ама требе ви видео!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен4/12/14 12:02

    Kfo vi e vinoven delio I + tva ne toi snima klipaa, chulii ste ot nqkude I si govoritee eii taka kolkoto bez hich....

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен4/12/14 13:29

    Шенай с бълагрско име "Гошо" племенник на небезизвестния "Чолака"- хора свързани с проституцията в този град.

    Дельо какво се прави на ударен, Шенай е оставал много пъти на "гости" у тях в стаята на майка му.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен4/12/14 16:09

    ai stiga ste obvinqvali Delio, ne e vinoven toi v sluchaq.. neinoto ime ne go pishite ama na Delio go pishite ...

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен4/12/14 17:40

    abe tezi jurnalisti kato nqmat druga rabota se zanimavat sis gluposti ko vi ebava koi s kogo se ebe momiceto imala jelanie da stane izvestna s porno klib i mu sirbqla putkata nacukala see ko vi birka

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен4/12/14 18:52

    Когато разсъждаваме,да се съобразяваме за какво говорим и на кого се смеем,защото няма гаранция,че точно това не се случва в твоето,или в моето семейство?!!!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен4/12/14 19:18

    Добре Анонимен 16:09,БРАВО на теб,но я се пробвай да кажеш името на момичето...Няма да ти качат коментарите!Интересно,как едни имена се споменават други-не!От сигурни източници знам,че този малкия толкова е помагал на тази медийна звезда,че ум да ти зайде,но това е друга тема,нали!?

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен4/12/14 22:19

    "Момичето е невинно." !!!!! На клипа се вижда колко е невинно момичето. Не мога да разбера само, защо се оправдава скандалното поведение на въпросната С.?!?!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен4/12/14 22:54

    Ot kade gledate klipa

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен5/12/14 12:01

    sram sram :D offff maykooo :D brao S.M.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен5/12/14 13:21

    Тя самата С. по принцип се държи като кур*а и ви обръщам вниманието че го прави съзнателно бе хора .. !!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен5/12/14 15:48

    Не е лошо момичето,просто се влюбва във всеки втори и спи с него.Лошо няма.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен6/12/14 17:59

    tq i bez tva si e izgubila devstvenostta otdavna

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен6/12/14 23:49

    Добър ден!И тя сама не си знае бройката.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.