Заради тежък пътен инцидент временно бе затворен за движение пътят Минерални бани – Кърджали, предадоха кърджалийци за 24rodopi.com от мястото на инцидента.
„В Баните бяхме пренасочени към Хасково, за да стигнем до Кърджали по заобиколен път. Не се знае кога ще бъде възстановено движението по главния път, ни казаха полицаите", поясниха нашенците.
Кола горя като факла на пътя между Минерални бани и село Спахиево по обяд, съобщават колегите от „Хасково нет".
„Това е до бензиностанцията на излизане от Минерални бани в посока Кърджали. На място има два екипа на Пожарната служба. Причина за катастрофата е превишена скорост", допълниха нашенците.
Автомобилът е с газова уредба и запалването е станало по първоначална информация след сблъсък с още две коли, пишат от "Хасково нет".
Горящата кола е дизелова и е необяснимо как така е пламнала, това пък твърдяха кърджалийци, които са на мястото на инцидента.
24rodopi.com
Снимката е предоставена от очевидци на колегите в Хасково
Кметски син оцеля като по чудо, бил е в джипа-факла - тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/8/15 13:48

    Вчера зареждах на бензиностанцията в Черноочене, на Лукойл. Видят газова уредба в БМВ. Пълно е с такива експериментатори. Най-лошото е, че такива глупаци карат с над 120 км в на новия мост в Кърджали тези газови бомби.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/8/15 14:48

    Не знаех , че на БМВ не се слагат газови уредби! Друг е въпроса, че този хем иска да показва класа, хем се стиска за горивото!

    ОтговорИзтриване
  3. инж Илиев12/8/15 15:06

    Абе те нашите селени и летяща чиния да си купят пак ще гледат да и сложат газова уредба
    Само Реджеб си пътува с колелото, НО АЗ НЯМА ДА МУ ВЪРНА ХЛАДИЛНАТА ЧАНТА
    В хладилната чанта си слагам ,заспалата наденичка

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/8/15 17:29

    Карайте вие, карайте тези коли с газови уредби и ето ви резултата. То газова уредба ако трябваше да се сложи, този инженер, който изградил двигателя щеше да изобрети с газова уредба. Инеженера да не е по-тъп от селянина, който кара колата? Трябва да се забрани газовата уредба със зокон, както в скандиндавските страни. Да не говорим, че на излизане от Минерални бани, в посока Кърджали там винаги карат с 120 км/ч.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/8/15 17:33

    тия заслужават да им се случи най лошото от една седмица крият 16 годишно момиче

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/8/15 23:41

    КОЛАТА Е ДИЗЕЛОВА КАК МОЖЕ ДА ИМА ГАЗОВА УРЕДБА??? ЛИЧНО С МОМЧЕТО СЕ ПОЗНАВАМЕ, КОЛАТА Е Mercedes GLK320 CDI ПРЕДАВАТЕ ГРЕШНА НОВИНА РОДОПИ...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/8/15 00:23

    Всеки си плаща за гяволъка...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/8/15 10:41

    Как ще крият 16 годишно момиче, че тия психопати нямат ли си майки или сестри,нека им са случи най-лошото и те да видят ,че бог закъснява но не забравя никога

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.