Циганското лято върна родопчаните по плажовете на Бяло море. Десетки нашенци се възползваха от високите температури и за тях събота - 6 ноември, се оказа още един ден от Лято,2010. В районите на Ксанти, Кавала и близките плажове към 14 часа беше 23 градуса. "Идвахме и през май и също плувахме. Водата през ноември е по-топла от тази през май и дори от първите дни на юни - така е на Бяло море", сподели Стамен Генев от Смолян.

Още повече се оказаха родопските рибари, които пробваха късмета си в Перамос, Керамоти и др.

Служителите на граничния пункт край Златоград споделиха, че потокът в събота е бил рекорден за последния месец и половина. Преминавали предимно смолянски и кърджалийски коли, но имало и от Пловдивско и Хасковско. Имало бум и на пътуващи възрастни родопчани, които отивали на бани в Термес.

Пътуващите за Гърция трябва да бъдат по-внимателни на следните участъци:

- При спускането от връх Костадин към Термес - има паднали камъни;

- По пътя от Ехинос към Ксанти - гърците разширяват пътя и полагат нов асфалт.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.