7 души зад решетките, провиненията- побой, пияно шофиране, притежание на наркотици

В РУ-Кърджали за срок от 24 часа е задържан 35-годишен жител на града, който около 13 часа на 29 октомври е нанесъл побой над 47-годишен жител на областния център.
За срок от 24 часа в РУ-Кърджали е задържан 20-годишен жител на Момчилград, който на 29 октомври в 23 часа в питейно заведение в Кърджали е предизвикал скандал, при който е ударил с бутилка в главата 49-годишен жител на областния град.
Жител на с.Долно Прахово е задържан за 24 часа в РУ-.Кърджали, след като на 30 октомври около 01,00 часа е установен да управлява автомобил след употреба на алкохол. Пробата на водача е отчела 1,22 промила, съставен му е акт.
Около 0,30 часа в неделя полицейски служители са установили в лек автомобил, шофиран от 24-годишен жител на областта, 2 броя цигари, които след направен полеви наркотест са реагирали положително на марихуана. Лицето е задържано за 24 часа в поделенията на МВР.
Направен полеви наркотест е реагирал положително на хероин. На 31 октомври, около 18 часа полицейски служители са установили в спрян за проверка лек автомобил 2 грама кафяво прохообразно вещество, завито в целуфанен плик. Задържани са двамата пътуващи в автомобила- на 35 и 28 години.


-----------------------------------------------------------------
Вижте последните новини във Vesti.bg!
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.