Ветеринар №1 на региона д-р Георги Грозев вече оглавява Областната дирекция по безопасност на храните към Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ). От 18 януари 2010 г. до сега той беше шеф Регионалната ветеринарномедицинска служба /РВМС/.
В Областната дирекция се вливат Регионалната ветеринарномедицинска служба, отдел "Контрол на хранителни обекти и храни" към бившата Регионална инспекция по опазване и контрол на общественото здраве, Службата по растителна защита и експертът по пресни плодове и зеленчуци от Областна дирекция по земеделие.
В новата администрация, която ще се помещава в сградата на РВМС,  ще работят 65 души.

Д-р Грозев е роден през 1970 година в Кърджали. Средно образование е завършил в СОУ "Йордан Йовков", а висше в Висшия институт по ветеринарна медицина и зоотехника в Стара Загора. С изключение на две години, когато е бил изпълнителен директор на рибно стопанство "Аквафиш", винаги е работил в отдел "ДВСК" към РВМС.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/2/11 15:57

    браво гоше да почерпиш.Хубаво е като малади и амбициозни хора който се разбират от работата да заемат такива постове

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/2/11 17:06

    BRAVO na Dr.GROZEV.neka izneligentni,dokazali v oblasta si hora zaastavat na otgovorni postove,4e ako prodaljat po staro mu da ni rakovodqt nekadarnici dupe da ni e qko na malkoto ostanali v bulgariq.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/2/11 18:23

    Не познавам д-р Грозев, но от сърце му желая успех и да стои далече от съблазните на поста, който заема.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/2/11 22:01

    Сигурно е някой активист на ГЕРБ! Не че е по-кадърен от безпартийният професионалист. Аман от политически назначения. Господинът дори не го познавам, това са мои мисли. На ГЕРБ кадрите са по-неподготвени дори и от тези на ДПС за съжаление .

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/2/11 23:43

    Жив и здрав да е.Нека бъде винаги искрен,неподкупен,безкомпромисен и справедлив.

    ОтговорИзтриване
  6. стар кърджалиец25/2/11 06:54

    Към анонимния от 22:01. Като не го познаваш, не прави аналогии."Аман от политически назначения. " Това е изказ на комплексар и неудачник, който не се е вредил на държавна служба. Доктора е пич.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/2/11 09:24

    В АГЕНЦИЯТА ИМА САМО ВЕТЕРИНАРИ. ТРЯБВА ДА ИМА СПЕЦИАЛИСТИ ОТ РАЗЛИЧНИ ОБЛАСТИ НА ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВАТА ПРОМИШЛЕНОСТ.
    НЯМА ЛИ ДА ИМА КОНКУРС ЗА ДИРЕКТОР НА ОДБХ-КЪРДЖАЛИ. СТИГА С ТИЯ НАЗНАЧЕНИЯ. АКО ТОВА НЕ Е ПОЛИТИЧЕСКО НАЗНАЧЕНИЕ, ЗДРАВЕ МУ КАЖИ.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/2/11 11:02

    kak da e politichesko nazna4enie kato toi si be6e direktor i pri drugite partiii,tapungeri toi e profesionalist,ne go ocvetqvaite s razli4ni partiii

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/2/11 16:38

    КАКЪВ ДИРЕКТОР БЕШЕ БЕ АПТАЛ, НАЛИ ДУРМУШАЛИТО БЕШЕ ДИРЕКТОР ПРИ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен25/2/11 19:59

    Честито докторе :)
    А негативно настроените спрямо д-р Грозев да започват да смучат лукчета ,за да може да оплюват по добре ;)
    Велислав Панчев

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен26/2/11 20:54

    Жоре, честито , и успех!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен27/2/11 21:52

    DURMU6ALI BE6E NAI GOLEMIQ NEKADARNIK,ABSOLIUTNO NI6TO NE RAZBIRA6E OT RABOTATA SI ZANE6E SAMO DALAVERI DA PRAVI,I DA SE OT4ITA NA GOLEMITE OT PARTIQTA.RAZBRALI SEGA MALAUMNIKO VMIRISAN RQZAN POMAK.OTNASQ SE ZA KOMENTATORA OT 25.01.2011 16 I 38 CHASA.I DA NE ZABRAVQ6 4E NAI GOLEMIQ APTAL E BA6TA TI

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.