Пак отказаха свобода на арестуваните за убийството на Метин Халил

 

Петър КАЛЧЕВ

 

Съдии разгледаха снимки от кървавия площад на Крумовград от нощта на 11 срещу 12 февруари и решиха да оставят под стража и 6-мата арестувани след убийството на 36-годишния бизнесмен Метин Халил.

Апелативният съд в Пловдив отказа да промени мярката за неотклонение „Задържане под стража" на 23-годишният Ерол Ю., 21-годишните Мустафа Г. и Мустафа С., 19-годишните Гейнджай С. и Бурхан Н. и 18-годишният Денис Г. Те са от Крумовград и селата Пашинци, Вранско и Полковник Желязово.

В залата не бяха представени медицински и други доказателства, но съдиите оставиха в сила най-тежката мярка за неотклонение. Предположението на съдийския състав е, че шестимата са извършили престъплението, за което са обвинени. Наказателният кодекс предвижда в случая наказание от 10 до 20 години затвор.

 Както вече писахме, Метин Халил беше зверски убит в 3 часа срещу 12 февруари пред дискотека в центъра на Крумовград. Една от основните версии за старата вражда между бизнесмена и младите мъже е спор за апетитен терен в центъра на Крумовград.

Всички, замесени в случая, били на дискотека. Празнували рождения ден на 18-годишния Денис. Около 3 часа си тръгнал 36-годишният мъж, който бил в същото заведение. Веднага след него излязъл Ерол, подхванал спор, налетял на бой, присъединили се и останалите петима. В мелето 36-годишният получил жестоки удари. Фатални били ритниците в главата. След побоя шестимата потрошили маси и столове на заведение в близост до мястото на произшествието, а 5-ма от тях са избягали. По-късно са заловени от патрул на Гранична полиция.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/2/11 21:29

    dojivoten napravo i to na 6-mata!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/2/11 21:45

    доживотен с строг режим ако може и смьртна присьда диваци

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/2/11 00:31

    Точно така ,остава и да ги пуснат - явни убийци!Доживот на тези изверги - жалко за загубения им живот ,който сега почваше.........

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/2/11 07:59

    zavedeniyeto koeto sa potrosili e na Metin,a toy ne e ubit pred diskoteka a na tzentira do pametnika !!!!!May ne ste zapoznati mediite

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/2/11 16:31

    dojivoten ili smatrtna prisada...samo taka 6te se stresnat tezi ,koito se re6at na sa6toto ...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/2/11 16:51

    НЕ ЗНАМ ПО КОЛКО ЩЕ ИМ ДАВАТ НО ГРАДА Е ПОД СТРЕС ОТ 12.02 ДО СНОЩИ В ЦЕНТЪРА НА ГРАДА НЯМА ЖИВА ДУШАСЛЕД 18.00ЧАСА ВСИЧКИ ХОРА СИ ЗАКЛЮЧВАЛИ ВРАТИТЕ И ПРЕЗ ДЕНЯ А НЯКОЙ ОТ РОДИТЕЛИТЕ НА ТИЯ ЩЕ ИМА ЛИ ДЪРЗОСТА ДА ИДЕ И ДА ОБЯСНИ НА СИНА НА УБИТИЯТО Е САМО НА 5 ГОДИНКИ КЪДЕ Е БАЩА МУ ЗАЩОТО ТОЙ ЩЕ ГО ЧАКА ДА СЕ ВЪРНЕ БАЩА МУ ИМАТЕ СМЕЛОСТА ДА ХВАЩАТЕ АДВОКАТИ А ТАЯ СМЕЛОСТ ЩЕ ИМАТЕ ЛИ РОДИТЕЛИТЕ НА УБИЙЦИТЕ ДА ИДЕТЕ И ДА ОБЯСНИТЕ НА ТОВА ДЕТЕ КЪДЕ Е БАЩА МУ

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/2/11 17:18

    bravo mnogo dobar otgovor mai shte gi pusnat znam ce dvama ili trima ot tqh sis sigurnost shte vlazat ama drugite ako gi pusnat nqmam dumi na nakazatelniq kodeks

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/2/11 18:24

    neka gi pusnat i da gi lin4uvame nay dobre

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/2/11 19:15

    Хайде де пуснете ги най после, че мунициите, които съм им приготвил ще ръждясят.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/2/11 20:59

    na vsi4ki da lepnat pone maksimalna prisada. izrodi

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.