ГЕРБ може да си партнира с ДПС след изборите по места в различни краища на България, но не и в Кърджали. Това стана ясно от думите на шефа на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов, който представи в неделя екипа си. В щаба е и народният представител от Кърджали Цвета Караянчева. "Не изключваме партньорство с всички партии по проблеми на общините", заяви Цветанов. Той посочи за пример Разград, където след предишния местен вот партия ГЕРБ получила рамо от ДПС за шеф на Общинския съвет. В Кърджали обаче такъв съюз бил напълно изключен.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

24 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/2/11 08:05

    Цветанов си прави бъзик с хората. Коалицията ГЕРБ-ДПС е най-стабилна точно в Кърджали. Дори паркът Арпезос Север, който се строи от фирмата на Цветанов Ти Ви Би е нирачмин от хората вече "Гербо-депесарска дружба".

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/2/11 08:50

    Само ГЕРБ и никви коалиции
    Сега стана ли ви ясно ДПС-арски лумпени дето сами си пускате слуховете за коалиция щото ви е страх от ГЕРБ
    ГЕРБ ще ви отнесе като ястреб парче мърша

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/2/11 08:57

    конкурсът за строител на парка Арпезос Север се точеше около 9 месеца. фирмата на Цветанов загуби в началото, като победител беше консорциумът на Ардастрой. С голяма мъка за победител се намърдаха хората на Цветанов. но вижте какво става сега - Ти Ви Би наемат за подизпълнител Пътно поддържане (фирма на бившия областен управител Калин Примов и на депесари), коят опък няма техника и ползва техниката на Ардастрой.
    Много е елемантарно, обидно е за хората. Умните хора не правят измами по този начин. Хората виждат всичко. После не питайте защо е паднал рейтингът на ГЕРБ и защо турците пак гласуват за ДПС. Да бяхте оставили Ардастрой още в началото, те също знаят да плащат рушвети.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/2/11 08:58

    Стига вече празно говорене. В Кърджали ГЕРБ разчита да обере гласовете на българите и поради това приказва , че взаимодействие с ДПС е невъзможна. Нека да си спомним, обаче,старата приказка "Не ме слушай какво говоря, гледай ме какво правя". А направеното е факт- фирмата ТиВиБи на Тодор Бояджиев, чиято дъщеря е кумичка на Цветанов , издърпа строителството на парк Арпезос-Север с нечестни хватки. И кърджалийци виждат как върви работата - един багер на фирма Устра нещо чопли, чужди камиони се движат като за последно. Въобще сериозни фирмени възможности, но за под масата. Прегърнаха се ГЕРБ и ДПС в Кърджали, като прегръдката има финансово измерение. Иначе те са за позрачност и се борят юнашки с корупцията. Голяма воля и устрем ги гони. Кърджалийци, дайте да викаме неволята, че работата е съвсем батак.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/2/11 09:02

    Към 08:50 изказът Ви не предполага особена интелигентност, но и такава не следва да се очаква от подръжник на ГЕРБ. Бойки са ви лозунгите, но избори не се печелят със сугестия. Навремето Кашпировски лекуваше по телевизора, но това време отдавна мина.И вашето време също.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/2/11 09:13

    Каза си го нак сетне! Ц. Ц. и Ц. К. Това са хората на Доган!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/2/11 09:27

    С две думи всичко е в "пърътъ"...другото е за парлама пред хората!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/2/11 09:30

    Кърджали няма шанс ако кметът не е от ГЕРБ.Крайно време е някои лумпени да го разберат и да се обединим в името на доброто на града ни.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/2/11 09:37

    да се обидиним всички зад една силна кандидатура и да смачкаме главата на змията ДПС. Реално погледнато най-подготвен за такава битка е Димчо Михалевски. ГЕРБ нека си признаят, че електорална инерция имат, но по-достоен кандидат от Димчо все още нямат. Айде този път да не се делим,а!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен21/2/11 10:35

    КЪМ 09:30 няма по-големи лумпени от представителите на ГЕРБ, така че по-кротко с квалификациите. Шансът на Кърджали е да има достоен и подготвен кмет. С Таушанова, Илиев , Карамфилов и други знайни и незнайни посредственици така ще цъфнем, че по две реколти ще дава глупостта.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен21/2/11 11:34

    до 10:35
    Много си тъп саше

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен21/2/11 12:38

    Към 11:34 самонадеяността не е положително качество, както и категоричността. Не е Сашето, ама е добре, че и други мислят като мен.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен21/2/11 14:23

    Да бе, да! В Разград, то повече от очевадна е сделката- даваме ви Разград, за нас оставяме Кърджали. ДПС не са вчерашни, бастиона да си дадат!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен21/2/11 14:58

    ve al ste ludi, al imate akjal???

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен21/2/11 15:59

    Кърджали винаги има шанср но вместо говорене се иска повече работа, работене, печелене на пари. Когато всеки почне да си върши работата за която се е хванал и от която разбира нещата ще се оправят. Затова не си хабете времето да висите пред компютрите. Сформирайте групичка и идете да се помолите на Михалевски да се кандидатира и всички да го подкрепите. Иначе ще си живеете така още не 20 а 200 год. Хора които не могат да направят 1 гараж са тръгнали да се занимават с градоустройство и да харчат публични финанси. Не могат да четат а са тръгнали да правят бюджет. Въобще всеки да се хваща за това което може да прави ...

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен21/2/11 16:10

    хасан азис ще отнесе герб,както подкара багера на първата копка.той вече е ошлайфан политик, а и бойко борисов си го харесва,защото просто става за тази работа,за разлика от разните видове чичеци като цвета и цветан

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен21/2/11 16:10

    ква групичка бе земляк? Не чу ли новината за новата коалиция ГЕРБ-ДПС. В Разград ще си помагат, а в кърджали ГЕРБ ще "помага" на ДПС да спечели седемте общини. ще залагат на губещи карти и на някакви принципи за разбиване на опонентите на Доган.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен21/2/11 16:10

    юруш на изборите

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен21/2/11 16:12

    ГЕРБ има инерция но като тази на шейната. Набира се надолу, но види ли ямач - край! Единственото професионално управление в Кърджали може да даде ДПС!

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен21/2/11 16:19

    до 16:10 Нека ГЕРБ да помага на ДПС. Те хората знаят кое е печелившо кое не. Хората в Кърджали разчитат много добре конюнктурата. затова трябва да се направи по рецептата на 15.59

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен21/2/11 17:32

    K.I.A


    К'во стана с барбекюто на Дръндарския-Фолософ...?

    -Че го гътне ли Бойко,поне за парлама за пред Раята....

    А Доганя си точи боздуганя,легнал на пусия очаквайки поредната жертва...

    А бедните Бат Бойко,какво да правят?

    -Да го духат.....супата ..разбира се!!!

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен21/2/11 18:18

    Михалевски само с Мирослав Попов - това е печелившата формула

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен21/2/11 19:13

    Михалевски го знаем, но кой този Мирослав Попов дето някой го спряга по всяка тема?

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен21/2/11 19:55

    Това си е той - Мирослав Попов

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.