Ръководството на ОЦК-АД информира своите клиенти и партньори, както и заинтересованата общественост, че през седмицата 28 февруари-6 март 2011г., Цинковият завод няма да работи поради извършване на ремонтни дейности в цеховете „Пържилен" и „Сярна киселина", както и реконструкция на технологично оборудване  в цех „Мокро извличане" в съответствие с новата технологична схема на „Нов електролитен цех". 
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/2/11 16:25

    Защо само за седмица, затворете го завинаги !!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/2/11 16:38

    ЗДАВАЙТЕ И СЕ ИЗНАСЯЙТЕ ОТ РАЙОНА.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/2/11 17:58

    Къде е Цирея, защо не коментира статията?

    ОтговорИзтриване
  4. цирея 225/2/11 18:51

    Ех,скъпа редакция и вие манипулирате хората.Искам да ви попитам,къде е намерихте тази снимка,която няма нищо общо с ОЦК.Каква илюзия създавате само,а.И на това ако му казвате незазависима медия,здраве му кажи.Защото съм сигурен,че това няма да го поместите,ако ви стиска го направете.
    А на тези малоумници,които пишат неподготвени и са абсолютни невежи, искам да кажа,че Цинковия завод няма нищо общо с серния диоксид и тежките метали.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/2/11 18:52

    к'во лъжите хората.. що не си признаете, че нямате концентрат

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/2/11 21:44

    Това за концентрата се чу още миналата седмица.Някой искаше да се хване на бас с вестника.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/2/11 23:59

    Оставам с впечатлението, че вежите са само във форума и то с име Цирей, а останалите - цял един град невежи.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/2/11 00:01

    Цирея дали прочете Чудомир?

    ОтговорИзтриване
  9. цирея26/2/11 11:42

    Със съжаление констатирам че някои се вземат за сериозни литературоведи.Ама много зле звучите,като деца които за първи път четат книга,и бързат да се похвалят на обшеството колко са умни.Чудомир се чете в 3-4 клас,жалко че не сте еволюирали от тогава.Ама има време, може един ден да прочетете и други книжки.Дано не сте библиотекарки, на каквито ми приличате, защото ако не друго, книгопроизводството ще загине и вие може да останете без работа.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/2/11 14:18

    Няма концентрат няма аванс и заплати .ние сме на един сървайвър и сме спонсори на Захариев.Има екип които са банда мошеници и в момента са изпаднали в лудост от лъжите си.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен26/2/11 16:38

    Не съм библиотекарка, а ти не си чел Чудомир защото те бъзикам с оградата и ако ти бе чел автора, ще ше веднага да се направиш на голям и знаещ като кажеш, че оградата е на читалището.Така, че обратно в трети клас, а не по форумите.Дано не съм ти бил учител по литература.

    ОтговорИзтриване
  12. Цирей26/2/11 18:32

    Уважаеми Господин Учителю! Не опетнявай името на добрите българици в града ни! Коригирай си граматичните, синтактичните и морфологичните грешки в изказването си! На моите учители по литература мога да кажа : "Поклон! Целувам Ви ръка!" А ти кажи кой е цитираният автор . В това изречение има грешка! Открий я !

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен28/2/11 16:19

    Има ли някой нормален човек,който да повярва в лъжите на "ръководството" на ОЦК? Никакви ремонти не се извършват.Просто няма концентрат.Няма будали да дават суровини на Захариев без пари.На"сървайвара"мога да кажа,че там има някакъв шанс за оцеляване,но в ОЦК шансът е равен на нула.Работил съм там 15г.В момента положението там е повече от трагично.Няма заплати,работниците ходят като клошари,пълно безхаберие от страна на т.н.ръководство.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен28/2/11 16:41

    Защо не публикувате всички коментари? Да не сте от ОЦК?Каква е тая цензура?

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен11/3/11 15:05

    Вярно ли е,че от 1.04.2011г съкращават 350 човека от ОЦК- затварят оловно производство-200 човека,съкращават още 150 човека от спомагателните цехове,администрацията и цинково производство?Показали на трите синдиката в завода заповед на УС на ОЦК.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.