Полицай от РУ-Кърджали е пострадал при изпълнение на служебните си задължения, съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР.  Това е станало по време на специализираната акция в петък вечер в центъра на Кърджали, за която първи 24rodopi съобщи. Инцидентът с полицая е станал по време на изпълнение на служебния му дълг пред заведение в областния център, след като е била подадена команда на трима мъже на 18, 23 и 36 години да спрат за проверка, посочват от ОД на МВР в Кърджали. 23-годишният Е. А. не се подчинил на заповедта, побягнал и е бил застигнат от полицай от управлението в Кърджали. При опита да спре беглеца, служителят е бил съборен и си е счупил крака. Пострадалият е транспортиран в болницата на МВР в София. Е.А. е задържан в РУ-Кърджали. Образувано е досъдебно производство за нанесена телесна повреда.
От МВР все още не дават детайли за акцията. Очевидци на екшъна, разиграл се пред офиса на Зираат банк и новия магазин DM, споделиха за 24rodopi, че маскирани полицаи са натръшкали на земята 7-8 човека. Иззет бил и пълнител с патрони. Заговори се за мащабна акция срещу наркотрафиканти в петъчната вечер, когато бил наличен най-високия оборот от продажба на марихуана в града край Арда.
Два часа и половина преди акцията пред банката, на разклона за село Казаците е проверен автомобил, в който са открити наркотици. 3-ма души били във "Фолксваген"-а, като арестуван бил шофьорът, 21-годишният М. С.
Пред банковият офис до късно снощи остана друг "Голф 3" с регистрационен номер К 01 09 АМ.
Точно в 19 часа в петък, в редакцията на 24rodopi постъпи сигнал от граждани за обир на банка Зираат в центъра на града. Наш репортер се озова на мястото на инцидента. "Беше страшно. Маскирани полицаи изскочиха от цивилни автомобили и подгониха трима. В първия момент помислихме, че банда е обрала банката и тръгнала да бяга", разказаха таксиджии.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/2/11 12:14

    Тъпи гочета,къде ше бягаше бе ей.Да не се намираш в гората.На полицая бързо оздравяване и ми се струва че малко физическа подготовка нма да им е излишна.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/2/11 12:22

    Време е полицията да си върши работата както трябва.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/2/11 12:24

    Na policaq barzo ozdravqvane,a toq det go e naranil 6te si polu4i zaslujenoto.Samo zdrave da ima a tiq lapotii zakona 6te gi nakaji.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/2/11 12:27

    Полицаите ги е страх да стрелят или да респектират по по-груб начин защото пресата и обществото веднага се вдига срещу тях.А реално техният живот е много застрашен.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/2/11 13:36

    pravilno taka e,no policaite tova im e rabota ta da pazqt naroda i reda.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/2/11 13:41

    На полицията работата им е да пазят реда и гражданите, а на престъпниците - да създават работа на полицията така ли? Сега да съдят тоя избягалия че е причинил телесна повреда на полицай защото е тръгнал да бяга.Трябваше да изяде една палка по главата а не да се прави на партизанин

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/2/11 16:20

    Interesno mi e zashto polisayat se lekuva v Sofiya nima v Kirdjalinyama kadirni lekari ili zashtoto e polisay.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/2/11 18:57

    Какви кадърни доктори в Кърджали. Санитарките са по-подготвени

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/2/11 18:59

    към 16.20
    Виждам, че на мухата в главата ти и е доста самотно и за това ще ти подскажа. В София има МВР болница а в кърджали няма. Дано сега мухите в главата ти станат две.!.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/2/11 19:35

    До 18:59
    Не му подсказвай.Нека и едната му муха умре от скука.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/2/11 21:22

    как се казва полицаи4ето,даоздравее по барзо.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен20/2/11 00:33

    с тия полицаи господ да ни пази

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен20/2/11 20:21

    Вии са благодарете че имаме полицаи в града , кво само грачите и се оплаквате поне има кои да се грижи за обществения ред.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.