За час и половина след старта на специализираната операция за наличието на задължителна застраховка „Гражданска отговорност" бяха проверени 190 автомобила в област Кърджали. Двама водачи са шофирали, без да имат такава застраховка, други двама не са представили документ, а един автомобил ще бъде спрян от движение заради техническа неизправност. Това съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на полицията в Кърджали. Според началника на Пътна полиция гл.инспектор Иван Бакърджиев проверките дотук сочат, че е нисък процентът на шофьорите, които не са сключили застраховка „Гражданска отговорност". От Пътна полиция напомнят на водачите, че липсата на „Гражданска отговорност"  води до временно спиране от движение на пътното превозно средство. Временно се отнема и шофьорската книжка на водач, който управлява автомобил без тази застраховка.

Още две специализирани операции се предвиждат по тази тема–на 15 и 29 април.


 


 


 


 

 

-----------------------------------------------------------------
100 лв БОНУС. Най-високи коефициенти Tempobet.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/4/11 20:44

    kolko pari sa kasirani ot reciklinga gi pitaite tesi policai, kade sa , koi gi upravlqva i za kakvo.za6to v KAT sabirat na klientite si kasovite belejki za platen recikling?koi im dava tova pravo?i kato ne vsemat pari v KAT za zastrahovki, za6to togava izvar6vat te proverki.neka da mojem da pla6tame danacite i zastrahovkite na kolite napravo v KAT na edno gi6e da si var6im rabotata za 5 minuti kakto stava v drugite darjavi.dokoga samo 6te imitirat tesi slujbi rabota?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/4/11 20:51

    Да бе всеки ден тече по една акция в кърджали и никъде другаде - само в кърджали, нали когато минаваш преглед по закон ти искат и застраховователната полица вече от няколко години е така, стига сте скривали гафовете на полицаите полицейски град сме си и това си е

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/4/11 21:07

    vie ne ste grad na policai. policeiskite vi slujbi sa mrasni, palni s muhal, payadjini, razruha, rajda, padnali masilki... i slujitelki i slujiteli s davki v ustata i nahalno brutalno, perverzno povedenie, racete v djobovete, s pornografski snimki v kancelariite si - mafioti sa.takiva sa i v mitnicata vi - marselivi smuka4i na darjaven budjet.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/4/11 21:09

    i sa tolkova nagli , 4e da ide6 i da si svar6i6 pri tqh rabotata, imat barieri i sekuritas - pazqt si rahata da ne im razvalite kato iskate da gi nakarate ne6to da rabotqt, da ne im se razvali muhabeta s kolejkata ili sasedkata.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/4/11 21:12

    te nema nujda da pravqt takiva proverki - samo vi budalkat , 4e rabotqt. da imat kameri i da gledat s kamerite nomerata na kolite - vednaga s pc stava qsno koi ima i koi nema .ama te vi lajat , 4e mnogo rabotqt samo.stoyat na 4ist proleten vasduh vmesto v mrasnite kancelarii i gledat krasivite macki po patq samo.voyeuri sa.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/4/11 07:51

    цял ден шофирах в гр Пловдив, ако искате вярвайте, не срещнах нито една полицейска кола, а сама линейки един два пъти, тук от автогарат до възрожденци през веселчане се разминаваме с 7-8 полицейски коли

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/4/11 15:41

    ami kakvo drugo da pravqt - ne iskat da si o4istqt mrasnite sgradi, da gi renovirat, iskat samo da se razhojdat s racete v djobovete i s kolite - nali e gratis benzina im i da di6at na svoboda - v slujbite sega imat nov 6ef i bliso do nego e nape4eno i trqbva da rabotqt, a navan sa na svoboda i mogat da si zqpat navsqkade i da simulirat 4e rabotqt.nekoi policai da e signaliziral za dupkite po pati6tata v ob6tinskite slujbi, za nepravilno parkirani koli na pazara i za nezakonna targovia po trotoarite i po parkingite?nekoi da vidql kak policai pravi globi na hora , deto hvarlqt bukluci i pravqt mrasotii?nema i da gi vidite, ako vse si traite i ne pitate i ne gi snimate kak bezdeistvat.pusnete gi kato bezdomnite ku4eta i te sami da se opravqt na ulicata. vsemete si bezdomnite ku4eta na slujba i da vidite kolko 6te ste dobre togava.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/4/11 19:41

    takae kat se napalni policiqta s pamaci nqma opraviq

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.