......Новото ръководство на областната дирекция на полицията може с малко стъпки, но с умерена дързост, да направи лесни неща, които обаче ще породят голям отзвук.

1.      Въпроси относно борбата с дрога: Вярно ли е, че са залавяни само така нар. „Кокошкари-пласьори", а големите играчи на този разрастващ се пазар край Арда са покровителствани от хора с възможности, в това число и полицаи? В тази връзка, какво стана с младежа, който беше арестуван с рекордно за Кърджали количество наркотици, и който напусна ареста с имидж на „слуга на местен голям бизнесмен, който трупа капитали като прохождащ наркобос"?

2.      Въпроси относно обществено-значимите скандали:  Установявала ли е икономическа полиция източване на близо 2 милиона лева при първия градеж на подпорни стени на обект „Водно огледало"? Вярно ли е, че прокурор е потулил случая срещу рушвет от 30 000 лева? Защо бившият прокурор Иван Бояджиев е напуснал, иначе сладката служба, когато е трябвало да се възобнови делото? Водела ли е кърджалийската полиция кореспонденция с ръководството на МВР по тези странности?...

.........

5.      Въпроси относно гаврата с хората: Има ли в Кърджали бандитско трио „Частен съдебен изпълнител- Адвокатска кантора-Нотариус", което е свело дейността си до лихваро-рекетьорска група? (Най-дребен пример: Заради неплатена глоба в размер на 50 лева, получаваш „честитка", че дължиш 190 лева).

 

Целият коментар - в печатното издание на "24 х 7 Родопи" и по-късно тук



-----------------------------------------------------------------
100 лв БОНУС. Най-високи коефициенти Tempobet.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/4/11 19:07

    Най-големия лихвар в града се разхожда свободно и си прави каквото иска,но никой не иска да кже,защото ги е страх/кой го покровитества/.Сложен въпрос???

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/4/11 19:36

    Ако Баранов и Николов...са толкова добри в това което им е професия, нека разбият схемата на Сержант Квазимодо..само така ще върнат доверието на хората в справеливостта.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/4/11 19:39

    бог високо,цар далеко.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/4/11 21:58

    А бе страхливци! Какво само говорите по форумите врели некипели!"Най-големия лихвар се разхождал...".Кой е този лихвар бе пръдльо? Кажи го на полицията , че да го провери! То затова в България сме на този хал! Страха ни сковава и си патим!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.