Ключът към спечелване на президентските избори е скрит в партията на негласуващите, която съставлява около 40% от имащите право на глас в България. Това заяви пред медиите в Кърджали държавният глава Георги Първанов. Той нарече предстоящия вот за поста на „Дондуков"2 своеобразен референдум сред гражданите „за или против" управлението на настоящото правителство, което по думите му не предава усещане за сила.

Първанов заяви, че на изборите ще е в позиция на ангажиран неутралитет. Той нарече себе си успял президент и изрази желание следващият на поста да бъде по-добър от него.


Президентът бе патрон на честванията по повод 50-годишния юбилей на филиала на Пловдивския университет в Кърджали „Любен Каравелов".

 

-----------------------------------------------------------------
Една чанта никога не е достатъчна! Влез в клуба!
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/5/11 14:54

    Защо всички около президента са намусуни.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/5/11 15:19

    Агент Гоце и агент Сава на среща в Кърджали

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/5/11 16:32

    Недей да лъжеш,Гоце!Ключът към президентството си си го заврял някъде на сянка и някой трябва бая надълбоко да бръкне за да го намери!Но и това ще стане след няколко месеца!И доста ще те заболи!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/5/11 00:02

    noviqt prezident 6te bade nezavisim kandidat balgarin ili balgarka i vsi4ki 6te glasuvat za nego - za 4esten , mnogo moje6t, mnogo znae6t, aktiven, re6itelen i diplomati4en uspe6en 4ovek,s semeistvo, deca, ubeditelno dokasal svoite ka4estva , svoqta lubov i loyalnost kam rodinata si republika balgaria

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.