Цирк „Феникс" от София  зарадва с две представления малки и големи в град Ардино.

Кучета, понита, котки, гълъби бяха част от спектакъла. Спиращи дъха номера показа Даниела Валоскова, собственик на пътуващия семеен цирк. Тя възхити присъстващите, въртейки обръчи висяща изцяло на собствената си коса. Малчуганите се засмяха от сърце с клоуните Смешко и Пешко. Аплодисментите на публиката накрая беше награда за всички участници в богатата програма на цирка.

Мехмед Алиев от Ардино сподели, че за пръв път в града след повече от 15 години идва цирк. „Заедно със сина ми Берк прекарахме незабравими мигове по време на спектакъла. Останах очарован от невероятното шоу, а артистите бяха много добри. Надявам се пътуващите циркове по-често да гастролират в Ардино", каза още Алиев.

8-годишният Исмаил Османов заяви, че за пръв път е отишъл на цирк. „Беше забавно и интересно. Видях на живо клоуни, дресури, които досега ги гледах само по телевизора", каза Исмаил.

„Цирк „Феникс" е създаден през 2008 година. Ардино е шестия град от турнето ни в Родопите. Преди да пристигнем тук бяхме в Смолян, Златоград, Неделино, Рудозем и Чепеларе. Обичаме да сме по-близо до хората. Искаме да възвърнем цирковото изкуство в сърцата на хората. Преди да създадем цирк „Феникс" заедно с родителите ми сме представяли България в четири континента и повече от 20 страни по света. Номерът „коса" се работи от мен повече от 18 години. Това е атракция, която рядко се среща по световните сцени и е единствен у нас. А изпълнението на въртене на обръчи, висяща изцяло на собствената си коса, е единствено в света", сподели Даниела Валоскова.

 

Гюнер ШЮКРИ

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.