До 19 август структурите на ДПС в Кърджалийско трябва да са излъчили най-малко 3-ма кандидати за кметове във всяка от 7-те общини. На 20 август в столицата ще започне работа Централният предизборен щаб на ДПС, в който тази година ще влязат и депутатите от движението. Регион Кърджали ще бъде от последните, чиито кандидати ще бъдат утвърдени от щаба.

Това са новините от днешното заседание на Централния съвет на партията.

Предложенията за кандидати на ДПС за местните избори ще се правят не на общи събрания на партийните структури, а от общоселски събрания по места, гласи друго решение на ръководството.

В общоселските събрания ще могат да участват не само членове на ДПС, но и всички жители на селото. Областният съвет на ДПС в Кърджали ще се произнася дали процедурите са спазени, но няма да посочва фаворит от дадена община. Последната дума отново ще има Ахмед Доган.

 Новоизбраните кметове, които са и общински лидери на ДПС, ще напуснат партийните постове, реши още ЦС на ДПС.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

43 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/6/11 21:28

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/6/11 10:58

    i tazi e premahnata.....ot ....nikoj

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/6/11 14:19

    Няма ли да си ходи този Дерибей? какво още чака? Аз съм Турчин и казвам че корумпирани Герпари, съдени има, също така има корумпирани съдени от другите Партии изключение на корумпирани Депесари. Кога ще бъдат съдени корумпираните от Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/6/11 16:54

    Ние, турците напускаме ДПС! Там да останат само агентите и крадците!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/6/11 20:18

    Асанчо е кандидатът от ДПС за президентския стол. Свършил си задълженията към Кърджали и Кърджалийските граждани, отищъл в Измир да работи за Турските избори исефотирал с гн. Таип Ердоган за да плащи Българските граждани от Турския етнос." ДА ВНИМАВАТЕ НИЕ СМЕ ТУРЦИ-ЗА ДПС"

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/6/11 22:03

    Най-скоро време Касим Дал ще е новият лидер на ДПС и нещата ще си дойдат на място!
    Ne mutlu bana Kasim Dalin mucedelesinde benimde bir yerim varsa !

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/6/11 23:54

    kasim ne moje da stane daje lider na stado ovce kamoli na nai silnata partiq .s prusti se broite predatelite podkrepia6ti kasim kal

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/6/11 20:00

    КАСИМ ДАЛ НОВИЯТ ЛИДЕР НА ДПС !

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/6/11 00:01

    Мечтайте си :Д

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/6/11 11:53

    АХМЕД ДОГАН е лидер на ДПС.Тои е нашия идол.Предатели на ДПС са Касим Дал и хората около него

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/6/11 15:41

    ОТКОГА ДОНОСНИЦИТЕ СА ИДОЛИ ?
    КАСИМ ДАЛ ЩЕ НОВИЯТ ЛИДЕР НА ДПС, КОЙТО ОТ СТРАХ И БЛАГА КАТО ДРУГИТЕ ДОНОСНИЦИ НЕ Е КЛЕКНАЛ НА ДС !
    Ne mutlu bana Kasim Dalin mucedelesinde benimde bir yerim varsa !

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен19/6/11 18:56

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен29/6/11 12:54

    Касим дал , а ти си взел! Какво ли си взел? Да слугуваш на поредния лидер? Кой ли ще бъде другия на който ще кацнеш или клекнеш? Поддържай когого си искаш - това е демокрацията и свободата. Ама ти не си го разбрал и няма да го достигнеш.Като ти отрежат клонките те засърбява. Така е. И се правиш на мутлу, хайде де.....

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен3/7/11 20:13

    в България има толкова много от Д.С.и всички са толкова отвратени че немога да ги разбера,крадеца вика дръжте крадеца,кой е видял или чул Ахмед Доган да е бил бодигарт на Т.Живков,кога е правил четки,да е застанал рамо до рамо до Т.Ж.кога Ахмед Доган е убивал по заповед на БКП,при преименуването и после да каже уж позел реколтата,хайде да не си тормазим мозъците,ако има лидер който е истински политик това се знае кой е,каквото искат това да правят,ако ще да искарат още ЕНИЧАРИ кото К.Д.,К.И,О.О,Йюксел Хатип и още толкова ЕНИЧАРИ на 21я век,Ахмед Доган си е лидер и лидер ще остане,дори след като почине пак в нашите сърца ше си остане любим,умен,каризматик лидер,а що се отнася за сегашните ЕНИЧАРИ,котката бяга докато се качи ха дървото,тия Еничари ще лаят но кервана ще върви....!!!!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен7/7/11 16:53

    Господа лидери на ДПС ,от 20 години гласуваме за Вас нищо добро несме видяли.Знаете ли какво последното желание на избирателите?
    То е да не издигате за кметове и съветници агентите на ДС.Направете това,за гласуваме без дани е гнус от предложената бюлетина иначе няма да гласуваме това даго знаете.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен9/7/11 17:17

    Лошото е, че всички, които имат акъл са били агенти на ДС, защото са подбирани по качества.Явно Вие сте от мераклийте, които смятат ,че липсата на досие е достатъчно,а сигурно още не можете да се подписвате.След като дори ДС не Ви е обърнало внимание,значи нямате никакви качества,а как тогава искате да Ви посочат за кмет или съветник?

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен12/7/11 11:36

    Лошото е, че всички, които имат акъл са били агенти на ДС, защото са подбирани по качества.Явно Вие сте от мераклийте, които смятат ,че липсата на досие е достатъчно,а сигурно още не можете да се подписвате.След като дори ДС не Ви е обърнало внимание,значи нямате никакви качества,а как тогава искате да Ви посочат за кмет или съветник?Да наистина за да си кандидат на ДПС трябва даси доносник.Тогава по тази логика простако,няма да има промяна в ДПС и подрастващото поколения трябва да се радва на тези които са разлакали родители и роднините им.При това положение следва да се закрие младежкото ДПС - не са агенти ,не са доносници и не стават за ръководители............

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен12/7/11 17:29

    Не бива да се драматизира.Вече повече от 20 г.няма ДС,а и не всички,работили за Държавата,която днес искаме да управляваме са били доносници.Имало е и такива,но да поставяме всички под общ знаменател е крайно.Логиката е ясна.Ще дойде време,когато младежкото ДПС ще заеме подобаващо място,но по еволюционен път.Нали знаеш,че революцията изяжда своите деца.Не бива това да се случва с теб и ти го знаеш.Затова не излизаш открито срещу ДПС върхушката.Подрастващото поколение няма как да са агнети на ДС, но могат да бъдат на ДАНС или други служби,но кой ще ни каже.Историята ще покаже кои са по-добри,а ние просто трябва да сме готови.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен12/7/11 22:27

    Простак е тежка дума за човек,който има много повече акъл,знания и опит от тебе.Ето това е имал предвид човекът.Нервите ти не издържат и културата ти е малко,затова го обиждаш.Един възпитан и умен представител на ДПС не би си изпуснал нервите.Явно това е класата на старите агенти,до която ти въпреки мерака за власт не можеш да се докоснеш.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен18/7/11 23:02

    От къде ще ги измъдрите тези 21 кадърни,или разчитате на послушни и необразовани както обикновено? 99% от избраните кметове и депутати говорят смешен български език-ако можеха да се чуят отстрани нямаше да си отворят устата повече!!!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен20/7/11 19:59

    DPS v karcali varvi kam situatsiata prez 1999 godina

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен24/7/11 21:32

    КАСИМ ДАЛ ЩЕ Е СЛЕДВАЩИЯ ЛИДЕР НА ДПС !
    ЕРДОГАН ЩЕ ГИ ОПРАВИ ДОНОСНИЦИТЕ,КОИТО СА СЕ ВКОПЧИЛИ НА КРЕСЛАТА СИ В РЪКОВОДСТВОТО НА ДПС !

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен29/7/11 12:17

    От направените преди мен коментари ...с много неща не бих се съгласил - но с коментара за езиковата култура на кметовете съм напълно съгласен. В началото всички си мислехме, че за да си кмет се иска не само богато въображение, добра диплома и др.необходим багаж.Понеже един кмет следва по естеството на работата да е с лидерски качества се очаква ако не един камион то поне един куфар книги да е прочел. Изказванията им нямат нищо общо с километричните подписи. Вече зарязахме камиона - искаме поне един куфар книги да са прочели.Да имат визия за развитието на общините и да са за пример в обществото.Дано този път подбора бъде точен. Предлагам най-накрая, преди да ги утвърдят да ги подложат на тест за езикова култура!!!(Боже, колко ли от тях ще останат - навярно само даскалите!!!Нищо лошо - повечето от тях през 20-те години бяха такива!!)

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен2/8/11 14:01

    Само Реджеб от село Лисиците

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен6/8/11 07:03

    И аз съм за Реджеб от Лисиците !

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен11/8/11 20:19

    ЕРДОГАН ИДВА В НАЧАЛОТО НА СЕПТЕМВРИ !

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен12/8/11 10:44

    selyanska rabota

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен12/8/11 22:39

    Няма смисъл да чака списъка с кметове Доган. Кърджали е негов, вече не 100 а 1000%.
    ГЕРБ издигат Илия дюнера, срещу него и маймуна да сложат, маймуна ще стане кмет. Явно някой от ГЕРБ получи от ДПС големия хонорар щом издигат дюнерджията. Кърджали, гласувай за Милко Багдасаров! Лично аз щях да гласувам за ГЕРБ но .........

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен12/8/11 23:06

    МИСЛЕТЕ ЗА МЕТЛА А НЕ ДА ВИ ПРАВЯТ НА МАЙМИНИ ЧЕ И ТДА ИМ БЛАГОДАРИТЕ ПОСЛЕ ЗА ТОЗИ ГРАБЕЖ СЬБУДЕТЕ СЕ

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен16/8/11 14:40

    АБЕ,ПОБЕРТЕТ ТАКЪВ,КАКВО СИ ЗАВАРТЯЛ ТОЗИ ДЕТО Е ПОД ГЪРБА ТИ И ГО НАГЛАСЯШ КЪМ ВСЕКИГО ДА ТИ ГО....,НИМА БАЩА ТИ НЕ Е БИЛ СЪТРУДНИК НА ДС.НАЛИ И ТИ ЯДЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ХЛЯБ И УЧИ БЕЗПЛАТНО,ЗА ДА МОЖЕШ ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ.ИНАЧЕ ЩЕШЕ ДА ГНИЕШ ПО МЕЧИТИТЕ И ДА ТИ ГОРИ ДУПЕТО ПО НИВИТЕ....

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен16/8/11 16:50

    Кметлъкът не е работа за малоумници,той е призвание,за да станеш кмет трябва да почнеш от А и Б и да се качваш нагоре по ерархията.Напоследък наблюдавам,че сульо и пульо искат да стават такива.Сложил 5 /пет/ лева партийни пари в джоба и хукнал да се кандидатира,после,като седне на трънливия стол почва да се чеше там където не го сърби и си вика "АХ,кога ли ще мине мандата,за да ме смени кандидата",а проблемите на народеца пак нерешени....Мислете трезво хорица,за да не се чешите и псувате после Вие.Защото четири секунди невнимание в тъмната кабинка следват четири години страдание от самозваните некадърници.

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен17/8/11 20:59

    Щом Ердоган е с Касим Дал това означава, че Дал е на правилен път и нещата ще си дойдат на място !
    Доносници Ердоган идва в началото на Септември !
    Ne mutlu bana Kasim Dalin mucedelesinde benimde bir yerim varsa !

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен18/8/11 17:15

    Ахмед Юсеин кмет на гр.Момчилград !

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен18/8/11 19:31

    Така е.Време е вече българските турци да разберат, че ДПС не е всичко за тях.Очите им се отвориха.Не са вече стадо овце като преди 20-ина години.

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен20/8/11 10:43

    Ага Ердоган идва в началото на Септември !

    ОтговорИзтриване
  36. Анонимен23/8/11 01:05

    абе тоя боклук доган има ли хабер какво вършат неговите еничари от ръковотсвото на еничарската партия дпс в област кърджали ще трябва пак да помолим руснаците да ни освободят от робството на дпс

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен25/8/11 09:31

    Едно момче попитало баща си:
    - Тате какво е политика.
    Бащата му отвърнал:
    - Виж сега тате, аз нося парите в къщи, значи аз съм правителството. Майка ти казва какво да правим с парите, значи тя е ръковотството. Прислужницата изпълнява задачите на майка ти, значи тя е работническата класа. Ти си този, за който отиват парите, значи ти си народът, а малкото ти братче е бъдещето.
    Една нощ момчето се събужда и вижда, че братчето му си е напълнило памперса и отива в спалнята на родителите си да събуди майка си да го преобуе, но вижда, че баща му го няма. Тогава отива в стаята на прислужничката и вижда баща си да спи до нея.
    На сутринта той казва на баща си:
    - Тате, разбрах какво е политика! Докато правителството се ебава с работническата класа, ръководството спи, на народа никой не му обръща внимание, а бъдещето е осрано отвсякъде.

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен25/8/11 09:33

    za sijalenie tova e politikata na vsi4ki partii v bulgaria, kakto e opisano viv vitsa.

    ОтговорИзтриване
  39. Анонимен25/8/11 19:08

    КОГАТО КАСИМ ДАЛ НА МЛАДИ ГОДИНИ ЛЕЖА ПО ЗАТВОРИТЕ ЗА ДА СЕ СЪЗДАДЕ ПАРТИЯТА ДПС КЪДЕ БЯХА ТОГАВА ДОНОСНИЦИТЕ ОТ СЕГАШНОТО РЪКОВОДСТВО НА ДПС ХРИСТО БИСЕРОВ,ЙОРДАН ЦОНЕВ,КАМЕН КОСТАДИНОВ, ЮНАЛ ЛЮТВИ,ГЮНАЙ СЕФЕР,РАМАДАН АТАЛАЙ И ДРУГИТЕ МАЗНИЦИ ? СТАНАХА АГЕНТИ И ИНФОРМАТОРИ НА ДС И НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ И ЗАРАДИ ТЕХНИТЕ ДОНОСИ ПЛАКАХА МНОГО МАЙКИ И ДЕЦА.ТОГАВА БЯХА ЛОЯЛНИ НА НА БКП,А СЕГА СА ЛОЯЛНИ НА ДОГАН.КОЙ ЛИ ЗНАЕ УТРЕ НА КОЙ ЛИ ЩЕ СА ЛОЯЛНИ ТЕЗИ ПОДЛЕЦИ ? СЕГА СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЗАЩИТНИЦИ НА ПРАВАТА И СВОБОДИТЕ НИ.ЛИЦЕМЕРИ И ПОДЛЕЦИ СТЕ ВИЕ ДОНОСНИЦИТЕ УСЕТИХМЕ ВИ ВЕЧЕ И НЯМА ДА МОЖЕ ВЕЧЕ ДА НИ ЛЪЖЕТЕ ПОВЕЧЕ ! Ne mutlu bana Kasim Dalin mucedelesinde benimde bir yerim varsa !

    ОтговорИзтриване
  40. Анонимен25/8/11 20:44

    Касим дал е доносника който работи за ДС.Така са го нахендрили че няма къде да бяга.Крадеца вика дръще крадеца него е срам

    ОтговорИзтриване
  41. Анонимен28/8/11 15:10

    ердоган няма да оправи дпс а такива боклуци като вас с Касим

    ОтговорИзтриване
  42. Анонимен28/8/11 17:18

    МЬЗЛЬО,КОГАТО КАСИМ ДАЛ НА МЛАДИ ГОДИНИ ЛЕЖА ПО ЗАТВОРИТЕ В СОФИЯ, ВАРНА, БОБОВ ДОЛ И СТАРА ЗАГОРА ЗА ДА СЪЗДАДЕ ПАРТИЯТА ДПС КЪДЕ БЯХА ТОГАВА ДОНОСНИЦИТЕ ОТ СЕГАШНОТО РЪКОВОДСТВО НА ДПС ХРИСТО БИСЕРОВ,ЙОРДАН ЦОНЕВ,КАМЕН КОСТАДИНОВ, ЮНАЛ ЛЮТВИ,ГЮНАЙ СЕФЕР,РАМАДАН АТАЛАЙ И ДРУГИТЕ МАЗНИЦИ ? СТАНАХА АГЕНТИ И ИНФОРМАТОРИ НА ДС И НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ И ЗАРАДИ ТЕХНИТЕ ДОНОСИ ПЛАКАХА МНОГО МАЙКИ И ДЕЦА.ТОГАВА БЯХА ЛОЯЛНИ НА НА БКП,А СЕГА СА ЛОЯЛНИ НА ДОГАН.КОЙ ЛИ ЗНАЕ УТРЕ НА КОЙ ЛИ ЩЕ СА ЛОЯЛНИ ТЕЗИ ПОДЛЕЦИ ? СЕГА СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЗАЩИТНИЦИ НА ПРАВАТА И СВОБОДИТЕ НИ.ЛИЦЕМЕРИ И ПОДЛЕЦИ СТЕ ВИЕ ДОНОСНИЦИТЕ УСЕТИХМЕ ВИ ВЕЧЕ И НЯМА ДА МОЖЕ ВЕЧЕ ДА НИ ЛЪЖЕТЕ ПОВЕЧЕ ! Ne mutlu bana Kasim Dalin mucedelesinde benimde bir yerim varsa !

    ОтговорИзтриване
  43. Анонимен2/9/11 21:33

    МНОГО ХОРА СА ЛЕЖАЛИ ПО ЗАТВОРИТЕ ЗА ИМЕ ВЯРА И ЧЕСТ, НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ВСЕКИ ОТ ТЯХ Е ЛИДЕР. НЕЗАВИСИМО, ЧЕ И ЛИДЕРА Е ЛЕЖАЛ В ЗАТВОРА. НИМА ТЕЗИ ХОРА СА ЛЕЖАЛИ В ЗАТВОРА ЗА ВЛАСТ И ЛИДЕРСТВО?? О НЕ! НЕ ЗА СЛАВА И ПАРИ УМРЯХА ПО БЕЛЕНЕ НАШИТЕ ВЕЛИКИ ХОРА, А ЗА НЕЩО СВЯТО ЗА ИМЕ И ВЯРА. ЗА ДА ПРОДЪЛЖИМ ТЯХНОТО ДЕЛО НАРОДА СИ ПОСОЧИ ЛИДЕРА - ДОГАН. НИКОЙ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ПРОМЕНИ ТОВА!!! ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ГО ПЛУЕТЕ, ТОВА Е РЕКЛАМА В ПОЛЗА ДОГАНУ И ДОГАН ЧЕТАТА. ЗА ВСИЧКИ ОБИДЕНИ И НЕПРОКОПСАНИЦИ ИМА МЯСТО ПРИ ДАЛ, КАКТО И ПРИ БАТ БОЙКО. НО НИЕ ЗНАЕМ ЕДИНАК ВЪЛК КАКВО ЗНАЧИ. И НЕКА НЕ ЗАМЕСВАЙТЕ ЕРДОГАН ЗА НЕПРОСВЕТЕНИТЕ ДА КАЖА, ЧЕ ТОЙ НЕ ПОДКРЕПЯ РАЗЦЕПНИЦИ. НИМА ДОПУСКАТЕ, ЧЕ ТУРЦИЯ ЩЕ СИ ПОЗВОЛИ ДА РАЗЕДИНИ ТУРЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ?? СЪВСЕМ НЕ ПОЗНАВАТЕ ТУРСКАТА СТРАТЕГИЧЕСКА ПОЛИТИКА ТОГАВА! В ЧЕСТ НА ДАЛ ДА РАЗДЕЛИ ТУРЦИТЕ ))
    ДОГАН Е ДОГАН ЩЕ ОСТАНЕ ДОКАТО ТОЙ НЕ ПОСОЧИ СВОЯ ЗАМЕСТНИК. УСПЕХ НА ИЗБОРИТЕ!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.